Şimdi Ara

EKREM COŞKUN ET DÖNER 120GR 10 TL DENEMEYEN KALMASIN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
821
Cevap
14
Favori
182.347
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Torku kullanıyorlardı çok güzeldi.Torkuyu bırakmışlar tadı vasat olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok yağlı yaptıklarına katılıyorum ama bu fiyata rakipleri yok

• Adana şubesi nasıl arkadaşlar? Hala bozulmamışsa yarın uğrayacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    Birisi restaurant sınıfında birisi durumcu standartında.. Ikisini kıyaslamak saçma zaten.. Parasına göre gayet güzel bence ışıklar şubesinde denedim parasına göre gayet iyiydi

• J3LoodyTR kullanıcısına yanıt
    Sanırım okduğunuzu anlamakta sorun yaşıyorsunuz. Üst mesajıma bunu yazsanız haklıydınız. Fakat gelen bilgilendirme üzerine kıyaslama yapmadım cevap vermiş olduğunuz cevapta. Işıklar ve güllük şubesinde yediğimi ve o zamanlar çokta gittiğimi de aktardım. Bunlar çok basit cümleler neyine üç nokta koyuyorsunuz ki?
  • f/p açısından yenir mi yenir fakat döneri tuzlu ve yağlı.
    gideri var mı var. tekrar tercih eder miyim bilmiyorum, az yerim 12tl ye tombik yer kalkarım başka yerde ama burayı pek tercih etmem gibime geliyor.
    eti yerken zira biraz kayış gibi geldi bana. damak tadı tabi farkedebilir herkesin. benim görüşüm budur. afiyet olsun.

• Antalya liman şubesi de öpüp gönderiyomuş , kalite servis vasat ve fiyat fahiş şeklinde fazlaca şikayet var google yorumlarda
    Merak ettik fos çıktı

• Kadıköyde yedim. Yalan yok bu fiyata daha iyisi köpek eti falandır. Ancak yağ oranı gerçekten cok yüksek sanki böyle döneri kesmeden önce sıvı yağ ile bulamışlar sonra kesmişler gibi. Ancak dediğim gibi saçma sapan burger mc teki 90 gram burgere 20 lira vereceğime burda 10 liraya mis gibi yerim. Sonuç olarak giderken pek ümitlenmeyin lezzetli değil ama gideri var.

• gently weeps G kullanıcısına yanıt
    Lezzeti olmayan şeye 5 kuruş bile verilmez sen 10₺ nasıl verdin,nasıl bi miden var🤮

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Samsun da doskar var tavsiyemdir. Ayni sistem daha lezzetli.

• radko kullanıcısına yanıt
    Fiyata göre bakıcaksak lezzetli ama tada göre bakacaksak sıradan döner ne kadar lezzetliyse o kadar lezzetli. İntiba dan beşiktaş karadeniz dönercisinden ali ustadan yediğim için sıradan.

• Eti yağlı, fena değil. Ama soğan dışında hiçbir şey eklemiyorlar. Biraz tursu-domates katsalar güzel olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 480mrt -- 13 Temmuz 2019; 1:8:17 >
  • Her şey iyi güzel de başlıkta da yazıldığı gibi 120 gram 10TL olan seçenek neden en fazla tercih ediliyor anlamış değilim.
    100 gram 8TLolduğuna göre, 120 gram da 9.6TL olmalıydı.

• primum non nocere P kullanıcısına yanıt
    Yarın saraya gel ekonomi bakanı olarak işe başla reis👏

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burdurda yedik önceki hafta, helal diye satış yapıyorlar, gazlı içecek satmıyorlar.

Fiyatına göre inanılmaz. Umarım at veya eşşek eti değildir, diğer hayvanı aklıma dahi getirmek istemiyorum.

Ankarada 20 tl altına et döner zaten adam akıllı bir yerde hayal.
  • radko kullanıcısına yanıt
    uzak olsun.

• Bir kez yedim ve bir daha gitmeyi düşünmüyorum. Fiyatına göre et oranı iyi olabilir ancak ilk olarak çok yağlı, ikinci olarak tuzlu ve aslında en önemlisi sürüm çok olduğu için döneri çok hızlı keserek baya baya pişmeden lastik gibi çiğ servis ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 13 Temmuz 2019; 1:58:33 >
  • Kadikoyde yedim bundan. Simdi ikinci subeyi açıyorlar bahariyeye. 100 gr donerin 50 gramı yağ. Evet lezzetli ve ucuz ama lezzetin kaynağı et değil yağ. Garnitür olarak sadece soğan var. Ekmeği çok büyük, içini doldurmak için 250 gram falan yemek lazım. Fiyat çok uygun, önünde hep sıra oluyor. Ama dediğim gibi vıcık vıcık bi döner yemek istiyorsanız deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Adana şubesi nasıl arkadaşlar? Hala bozulmamışsa yarın uğrayacağım.
    Çukurova Elektrik'in oradakinden yiyorum biraz yağlı oluyor bazen anlamadım yine de başarılı tavsiye ederim. Bu fiyata beleş antibiyotikli tavukların yanında.

• muhacir kullanıcısına yanıt
    Adanada kebapçı piyasası nasıl? Ortalama bir kebapçıda ne kadar porsiyon?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.