Şimdi Ara

EKREM COŞKUN ET DÖNER 120GR 10 TL DENEMEYEN KALMASIN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
821
Cevap
14
Favori
182.347
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 7 Ricardo Quaresma

Mecidiyeköy meydana 5 dklık yürüme mesafesinde profilonun biraz aşağısına yeni açıldı. 12 TL'ye 150 gram favorim. Alırken yağı az olsun, yağsız olsun diye rica ederseniz az yağlı taraflarından koyuyorlar, patates turşu salata gibi şeyler yok ekmek arası döneri soğanlı ya da soğansız alabiliyorsunuz. Yarın öbür gün eti köpek eti vs diye haberler çıkmazsa bu politikada devam ederse 15 TL'ye tavuk döner satan dolandırıcılar iflas bayrağını çeker.
    Az önce Kadıköy şubesini ilk defa denedim. Ustam az yağlı 150 gr olsun dedim bön bön baktı ve hiç de yağsız tarafını filan ayırmadı, herkese ne koyduysa aynısından, eti de tartarak verdi . Yalnız 150 gr olma ihtimali yok o etin. Ucuz diye ses etmedim. Şubesi çok kalabalıktı çalışanlar bezmiş halde müşterilere yetişemiyorlar. O yüzden bu fiyata birşey talep etmek abartı olurdu yiyin geçin .

• Ankara ve bodrumda elimden geldiğince gidiyorum ve marinesi haricinde beğeniyorum. Marinesine önem vermeliler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalya doner piyasini darmaduman etmisler bu ve dunya doner .
    carsida iskender 13 tllere dusmus diger donercilerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isparta da var. Önceki konseptte iskender vardı 20 tl ye 1.5 iskemder kızartma salata tatli vs vardi ve çok lezzetliydi. Bence hd iskender veya by dönerden de iyiydi çünkü eti taze taze kesip iskender yapıyorlar. Dönerci açınca hemen gidip denedim. Soğanlı 100gr bide ayran 9.5 tl mis gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: quak

Az önce Kadıköy şubesini ilk defa denedim. Ustam az yağlı 150 gr olsun dedim bön bön baktı ve hiç de yağsız tarafını filan ayırmadı, herkese ne koyduysa aynısından, eti de tartarak verdi . Yalnız 150 gr olma ihtimali yok o etin. Ucuz diye ses etmedim. Şubesi çok kalabalıktı çalışanlar bezmiş halde müşterilere yetişemiyorlar. O yüzden bu fiyata birşey talep etmek abartı olurdu yiyin geçin .

Alıntıları Göster
    Akşam üstleri gittiğimde bazen öyle şeyler oluyor bana da. Tik tik bakıp müşteriye kibar hitap etmiyorlar, bazen boş boş konuşuyorlar. Ama empatiyi yapıyorum üniversitesi zamanlarında mcdonalds da çalışmıştım, asgari ücrete nefes almaya vakit kalmıyor, tabiki bu geçerli bir sebep değil. Lezzet konusuna gelince tabiki çok bir şey beklenmemesi lazım, aynı fiyata çok daha fazla lezzet alabileceğiniz soslu tavuk dönerler var. Ama et yemek istersende 50 gr dönere 20 TL isteyen dolandırıcılara o parayı vereceğine buradan yemek daha mantıklı geliyor bana

• Maraşta yeni açıldı bir kac ay oldu, döner piyasasi berbattır 8TLye tavuk döner veriyorlar. Piyasaya iyi girdiler maraşta ve ben tadını begendim

• Kadıköy'ü pek sevmem, ama bi Moda yapalım dedik. Dönüşte rast geldi, girdik. 250'şer gr porsiyon yedik. Fazla uzun yazamıcam. 10/7 notum. Malzeme bol ama az pişmiş, yağ normal. Elemanlar hayatından bezmiş. Sadece soğan var yanında isteyene. Bir de masada acı biber turşusu var. Tuz kırmızı biber, kara biber filan yok masalarda. Sanırım açılış vardı, 3-5 apaçi çalıp söylüyodu kapıda. Ticket kartlar geçmiyor, sadece kk ve nakit. Herkese afiyet olsun.
    EKREM COŞKUN ET DÖNER 120GR 10 TL DENEMEYEN KALMASIN EKREM COŞKUN ET DÖNER 120GR 10 TL DENEMEYEN KALMASIN EKREM COŞKUN ET DÖNER 120GR 10 TL DENEMEYEN KALMASIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekdellal -- 13 Temmuz 2019; 18:26:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ekdellal kullanıcısına yanıt
    Elemanlarını evine almıcan sonuçta napcan bezip bezmemişini?

• quak kullanıcısına yanıt
    5₺ daha fazla ateşlesiydin o zaman hem bedava gibi rakama yemişsin hemde sana özel döner beklemişsin👎

• edgar1899 kullanıcısına yanıt
    Bolkepçe ye benzettim mobilyacılar sitesi içinde

• quote:

Orijinalden alıntı: hib.96

Isparta da var. Önceki konseptte iskender vardı 20 tl ye 1.5 iskemder kızartma salata tatli vs vardi ve çok lezzetliydi. Bence hd iskender veya by dönerden de iyiydi çünkü eti taze taze kesip iskender yapıyorlar. Dönerci açınca hemen gidip denedim. Soğanlı 100gr bide ayran 9.5 tl mis gibi.
    ekremin eski yeri iyiydi valla, hem daha sakin yerdi, bu çarşının ortası, üst katta cam kenarı oturuyosun yoldan gelen geçen bakıyor
    ısparta gibi bi yerde bile dönercide sırayı ilk defa gördüm oda ekrem coşkun tabi

• Az önce yedik fiyat iyi lezzet iyi biraz yağlı.
    Asitli içecek satmıyor. Onun haricinde içecekler de ucuz. Kutu ice tea, şalgam vs 2.50 tl.

Denenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cream cheese -- 13 Temmuz 2019; 19:25:28 >
  • Dünya Döner/ Küçükköy-GOP
    Minibüs durağının arkası eski denizbank şubesinin yeri turkcelin yanı otelin altı simit sarayının sağı

EKREM COŞKUN ET DÖNER 120GR 10 TL DENEMEYEN KALMASIN

umarım altından bi koku çıkmaz bu frençayzların altından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AED07 -- 13 Temmuz 2019; 19:27:42 >
  • 6 liralıktan 2 tane alıyorum karnım doyuyo tam öğrenci işi :)

• Lezzetli çok güzel ama ekmek yerine lavaş ya da tırnaklı denen pide çeşidini kullananlar daha iyi olacak varsın 1 TL daha eklesinler

• Dün 33 liraya sanırım 90 gr et döner yemiş biri olarak 250 gr döner 20 TL olamaz o et değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 13 Temmuz 2019; 21:57:20 >
  • BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    33 liraya 90 gr et yerken siz kazık yemiş olamaz mısınız? Yanlış anlamayın o kazığı hepimiz yiyoruz sıkça.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 13 Temmuz 2019; 21:59:8 >
  • Yarin gidip bi deneyeyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.