Şimdi Ara

EKREM COŞKUN ET DÖNER 120GR 10 TL DENEMEYEN KALMASIN (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
821
Cevap
14
Favori
182.422
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OsmanlıKafası

Her gün et yiyene bu tepkilerin saçma ve görgüsüz gelmesi normal hele ki empatiden yoksunsa şaşırdık mı hayır.

Ülkemin insanının nadir et yediğini onu da arada ballandırdığında bunu görgüsüzlük olarak görmeyecek kadar halkın bir parçasıyım Elhamdülillah.
    Dün benim için bazı dönercilerin öğlen 2-3 gibi dükkanlarını kapattıklarını yazmam üzerine dalga geçer gibi mağarada yaşıyor galiba yazmıştın. Alıntıladığım mesajını görünce aradım ama silinmiş ne hikmetse.

Evet kimseye görgüsüz denmez böyle bir konu için haklısın. Keşke aynı hassasiyeti mağara konusunda da belirtseydin.

Bu arada ben konuda ismi geçen dönerci ile ilgili hiç bir şekilde kötü veya iyi olduğuna dair mesaj yazmadım. Bu kadar beğenen var ilk fırsatta bende deneyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• OsmanlıKafası kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim ye afiyet bal şeker olsun, Allah daha çok versin daha çok ye. Buraya ohh yedim biraz daha yicem demen saçma, görgüsüzlük oluyor. Yediğin içtiğin sana kalsın :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 100 gramlik donerini yedim. annem paket yaptirdigi icin yaklasik 3 saat sonra yedim bakin ona ragmen gayet guzeldi. ki ben hayatimda bu kadar fazla etli ekmek arasi yemedim ve bu durum neden anlamadim biraz rahatsiz etti.80 gramlik tam ideal olur bence

• quote:

Orijinalden alıntı: korkusuzlardan

firma sahibi olsam daha reklam amaçlı şeyler yazıp daha iyi bir kompozisyonla konuyu açardım.

kaç mesajda eksiklerde yazmışlığım var. mesajları okumadan direk cevap yazdığınız beli

600 yorum içinde en saçma yorum olmuş.

Alıntıları Göster
    Burada kimin ne düşündüğünün saçma olup olmamasına siz karar veriyorsunuz galiba :), ben kendi düşündüklerimi yazdım, herkes istediğini yazar ancak yemek olayını bu kadar abartıp agresifleşen ve saldırıya geçen insanlara pek anlam veremiyorum. Benim demek istediğim bu tür durumları göz önünde bulundurarak bu tarz ürünleri tüketmek. Çünkü bazı insanların para kazanmak için yapmayacağı şey yok. Sizin ne profilinizi ne de konunuzu inceledim, ve zaten ihtimal dahilindedir dedim kesin böyledir değil. Bence siz okuduğunuza dikkat edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Puhaha 2-3'den sonra kapatan dönerci istanbul-izmir-ankara nerede görülmüş siz sanırım yozgat veya konyanın kazasında yaşıyorsunuz ordan bahsediyorsun?
    Dostum istanbulda fatihin gobeginde vereyim adres git bak aksam 5’te acik mi donerci degil mi? Donerci dedigin budur yani. 4-5 senelik mazisi olan restorancilara bu sekilde saygi duymaniz, hak ettiginizle varolmanizla sonuclanir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bodrum şubesine bugün gittim ve ilk kez Yedim, efsaneydi.

• geçtiğimiz hafta tekirdağ şubesinde 45 kişinin zehirlendiği bir olay yaşandı. herkes onları konuşuyor şehir de..

öğlenleri kuyruk oluyordu,şimdi kuyruk olmuyor gayet sakin.

zehirlenme olayında son durum ne bilgim yok şu an..
  • :Fatih: kullanıcısına yanıt
    Esnaf amacına ulaştı o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıKafası

Esnaf amacına ulaştı o zaman.
    Nick mesaj uyumu, nato kafa nato mermer.

Ayrıca Bu arkadaş ortak falan galiba, ekrem coşkun övmekten ve zehirlenme olayına teori uydurmaktan bir tarafları ayrı oynuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 30 Temmuz 2019; 13:33:52 >
  • Rodin kullanıcısına yanıt
    Zehirleme açıklanmış değil olsa bile 200 şubesi olan bir yerde bir kişinin ihmalinden yaşanan bir olayı tüm şubelere maletmek mantıklı değil 199 şubede 365 gün 1 şubede 364 gün sorun çıkmamış anlamına gelir bu da.

• Ankara Cebeci şubesine gidip ilk kez denedim ve aşırı beğendim. Buradaki bazı arkadaşların dediği gibi yağlı da değildi ve belirteyim yağlı eti hiç sevmem. Zaten kasada kuyruk vardı, gerçekten iyi talep var. Tekrar gidermiyim kesinlikle giderim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gosHawk.

aydında nerde var ben göremedim
    bulvardan çıkarken sağda kalıyor. hacı şerife yakın

• muqi kullanıcısına yanıt
    Yerli ve milli olmadığın belliydi rus budalalığı yapacaksan rus forumlarına naş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsmanlıKafası -- 31 Temmuz 2019; 13:13:47 >
  • muqi kullanıcısına yanıt
    her mesajında hakaret var. düzgün konuşamıyormusun sen ?
  • Ne garip bir forum. Sırf bayisi olmayı düşündüğü için şimdiden firmanın avukatliğina soyunan bile var. Et et diye sayıklayanlar, evde ucuz et yemek isteyenler. 13 liraya en kral et olan antrikottan 200gr alıp 10dk'da döküm tavada pişirip gerçek etin tadına varırsınız.( illede döner isteyenleri bunun dışında tutuyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 31 Temmuz 2019; 14:15:54 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.