Şimdi Ara

EKREM COŞKUN ET DÖNER 120GR 10 TL DENEMEYEN KALMASIN (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
821
Cevap
14
Favori
182.422
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün İlk defa yeme firsati bulabildim.Es cocuk beraber gittik 16 TL olan dürümden aldik.Yer Kayseri

Gercekden 10 numara durum bu fiyata bu kadar et olurmu dedim.Vede lezzetliydi.Somun ekmek arasina koymusdu tadi tam istedigim gbi sade guzel.Yagli evet ama somun yagi cekmis harika ben yagli severik zaten.Etin lezzeti yaginda kuru olur.Diger sekilde.Gitmek isteyen var ise beklemesin.Kiyma yok katki maddesi yok yumusacik.Bi ara hanima pilav yaptirip.Eve paket getircem cok sevdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muqi

Bu mesaj silindi.
    Nereden gelmiş bu bakteri. Bence Ekrem bey araştırıp açıklama yapmalı.
  • RASYONALIST kullanıcısına yanıt
    Ya sevgilisini alıp sıraya girenler var,yani insan manitasını ucuz döner yemeğe götürüyorsa vah ülkenin haline vah.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RASYONALIST kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum et güzel,ülkenin ekonomik hali harap.

• Ne dönermiş arkadaş 33 sayfa konusu olmuş

• Thekanarya kullanıcısına yanıt
    Yiyen memnun yemiyen bin pişmanmış 😂

• Bayilik için 250.000 bin lira istiyorlarmış koca bir oha çektim. Ekrem coşkunun eti kaç liradan sattığını bilmiyorum ama dünya döner 1 kilo eti bayiye 38 liraya satıyordu ekreminki de aşağı yukarı aynıdır. Vergisi ekmeği dahil 100 gr dönerin maliyeti 5 lirayı buluyor 3 lira kar ile yapılacak bir iş değil. Günde en az 500 kilo satmaları lazım ki kar edebilsinler. Ankara'da mantar gibi heryerde 100 gr et döner 8 lira konsepti açıldı rakip çok. Bence birkaç aya kalmaz bu sistem patlar o zamana kadar yemeye bakın. Ekrem parayı iyi vurdu 200*250.000. Belki çok işlek yerler devam eder ama ara yerler zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Ya sevgilisini alıp sıraya girenler var,yani insan manitasını ucuz döner yemeğe götürüyorsa vah ülkenin haline vah.
    Ne alakası var kardeşim. Ha burger king e gitmiş ha burda yedirmiş. Hatta daha akıllıca. Hem bütçe olarak hem lezzet olarak daha iyi. A la Carte restorana goturmuyorsan ister ayaküstü sosisli yemissin ister ekrem coskunda ister borekcide. Devir tasarruf devri.

• alexxson kullanıcısına yanıt
    Defalarca indim hic dikkatimi cekmemis tesekkurler hocam

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.