Şimdi Ara

ekrn.exe [Nod32 nin dosyası]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar herkeze merhaba benm sorunum ekrn.exe nin cpudan oldukca yüksek %20 lerin üstünde yemesi internette araştırdım ekrn.exe nod32 nin dosyasıymış
    nod32 silmeden bu dosyanın cpu yemesini nasıl düşürebilirm ayrıca silsem bile genede duruyomuş ekrn.exe bilgisayarıma yeni format attım ancak virüs taraması yaptıgımda 85 tane risk düzeyi yüksek virüs buldu nasıl olduysa artık :S
    virüsleri sildm pc yi restledim [Spyware Doctor & Combofix kullandım] ancak ekrn.exe gene cpudan yiyor.

Lütfen yardım edin yardım edenlere şimdiden teşekkürler

• o exe herzaman calısır ve kapatma.
    real time monitor yani gercek zamanlı koruma diyebilirim.
    cok işlemci yemesindeki sebeb,taramaya calısıyor yada virus bulmus silmeye calısıyor olabilir.sakın ha kapatmayın onu.zaten virus yemişsiniz iyice pert olmasın pc :)

detaylı derin bi tarama yapın,nod 32 kendine geldiginde daha az cpu kullanacaktır ve arka planda dusuk işlemci kullanımıyla calısmaya devam edecektir.

siz pc yi her actıgınızda sistem bellegi baslangıc taraması yapar,bunu onlemek mumkun degil fakat gunde bir kere secenegini secerek azaltmanız mumkun.ayarları karıstırın biraz ozellikle zamanlanmıs gorevler bolumunde "gunde bir kere" diye bi secenek var.
  • çok teşekkürler cevabınız için başlangıç taramasını iptal ettim bide son bi spyware doctor la virüs taraması yapıyım makineyi resetledikten sora bakarım artık tekrardan teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akin917 -- 11 Şubat 2010; 13:15:40 >
  • Konuyu hortlatmış gibi olucaz ama ben sildim onu :) Önce bulunduğu klasöre gir ve .exe olan uzantısını .ex yap sonra görev yöneticisinden işlemi sonlandır sonra dosayayı sil. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.