Şimdi Ara

Eksen Bilgisayar FEAT Zotac

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.eksenbilgisayar.com/urun/zotac-geforce-gtx780-premium-pack-3gb-gddr5-384-bit-ekran-karti.aspx

bayadır ekran kartı alıcam hala araştırıyorum her, linkdeki 780 iş görürmü sizce ? yoksa biraz daha beklemelimiyim fiyat diğer 780'lerden daha uygun.

• dostum zotaca 1kuruş verme bence. o paraya Novadan 4GB Gigabyte Windforce al derim .

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9211

hem 3 yıl garantili . hem MSI Lightning kadar OC olan GPU ları var. Ayrıca OC yapılmadan bile referans GTX 780 ile arasında pek bi fark yok. 3-5 fps daha az olur. 3yıl garanti + Daha iyi OC olan bi kart + Daha sessiz ve çok daha serin bi kart olur .

• quote:

Orijinalden alıntı: Timberman

dostum zotaca 1kuruş verme bence. o paraya Novadan 4GB Gigabyte Windforce al derim .

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9211

hem 3 yıl garantili . hem MSI Lightning kadar OC olan GPU ları var. Ayrıca OC yapılmadan bile referans GTX 780 ile arasında pek bi fark yok. 3-5 fps daha az olur. 3yıl garanti + Daha iyi OC olan bi kart + Daha sessiz ve çok daha serin bi kart olur .

referans sogutma 780 almayın az farkla bunu alın derımhttp://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9101

• 770 almak istemiorum açıkcası almışken en üstü olsun istiorum zaten üç aşağı beş yukarı 770 in fiyat sürekli ufak ufak zamlanıo ve 780 de sürekli olarak ucuzluo ilk cıktıkları günden bu güne sanırım biraz daha beklersem windforce 780 1700tl seviyesine iner ozaman alırım artık
  • *666* kullanıcısına yanıt
    açıkcası 1800 sanırım psikolojik bir sınır benim için kulağıma çok korkunç gelio :) 1700 seviyesine inmesini beklicem sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrvirus

açıkcası 1800 sanırım psikolojik bir sınır benim için kulağıma çok korkunç gelio :) 1700 seviyesine inmesini beklicem sanırım
    Benimde sınırım 1750 civari aynı karta bakıyordum arkadaşların söyledikelrinden sonra biraz daha incelemeliyim.
  • quote:

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/zotac-geforce-gtx780-premium-pack-3gb-gddr5-384-bit-ekran-karti.aspx

bayadır ekran kartı alıcam hala araştırıyorum her, linkdeki 780 iş görürmü sizce ? yoksa biraz daha beklemelimiyim fiyat diğer 780'lerden daha uygun.

Ben aldım çok memnunum.Ses sorunu yok ayrıca kasa içinide ısıtmıyor.

Ama kasan büyük ve hava sirkülasyonu iyiyse 780 wf3x de daha güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceBeWithYou -- 5 Ağustos 2013; 20:44:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mbtaskale

quote:

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/zotac-geforce-gtx780-premium-pack-3gb-gddr5-384-bit-ekran-karti.aspx

Ben aldım çok memnunum.Ses sorunu yok ayrıca kasa içinide ısıtmıyor.

aynı kartı bende aldım.dediğin gibi ses sorunu yok + 5 yıl garanti.

• Pek bişey anlamadım biriniz zotac çöp sakın alma dio biriniz kart güzel sessiz alabilirsin dio
    şimdi merak ettiğim bu referans 780 le özel soğutuculu oclenmiş 770 lerden farkı yokmu performans olarak?
  • quote:

Pek bişey anlamadım biriniz zotac çöp sakın alma dio biriniz kart güzel sessiz alabilirsin dio
    şimdi merak ettiğim bu referans 780 le özel soğutuculu oclenmiş 770 lerden farkı yokmu performans olarak?

Gtx 770 wf3x 4GB 1300 tl sessiz,kasayı ısıtıyor 2+1 yıl garantili.3D mark 11 x3500 Fabrika çıkışı overclocklu.

Gtx 780 3GB 1700 TL sessiz,kasayı ısıtmıyor 2+3 yıl garantili.3D mark 11 x4000 Overclocksuz.

Seçimini sen yap artık.Çöp,ergen,liseli gibi tabirlere pek itibar etmemek lazım.

• quote:

Pek bişey anlamadım biriniz zotac çöp sakın alma dio biriniz kart güzel sessiz alabilirsin dio

ben alabilirsiniz demedim yukardaki arkadaşda zotac almış ses yok demiş evet ses yok rahatsız edecek kadar.
    neyi çöp anlamadım ? garantili ürün sonuçta istediği kadar çöp olsun.
    elbette vardırda öyle dağlar kadar bir fark olacağını zannetmiyorum.
    ben şahsen arada 200 tl ye kadar farka vermem özel soğutmaya.
    benim kafam rahat bi sıkıntıda yok olduğundada garantisi var sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: ForceBeWithYou

quote:

Gtx 770 wf3x 4GB 1300 tl sessiz,kasayı ısıtıyor 2+1 yıl garantili.3D mark 11 x3500 Fabrika çıkışı overclocklu.

Gtx 780 3GB 1700 TL sessiz,kasayı ısıtmıyor 2+3 yıl garantili.3D mark 11 x4000 Overclocksuz.

Seçimini sen yap artık.Çöp,ergen,liseli gibi tabirlere pek itibar etmemek lazım.

Alıntıları Göster
    Ona 1800 vereceğinize gidin 7970 CrossFire yapın en fazla 200 tl daha fazla verirsiniz (%25 İndirimle) 780'i havada tokatlayıp atın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Aimstein

Ona 1800 vereceğinize gidin 7970 CrossFire yapın en fazla 200 tl daha fazla verirsiniz (%25 İndirimle) 780'i havada tokatlayıp atın...

Alıntıları Göster
    Ona 1800 vereceğinize 1.550tlye kapalı kutu gb wf3x alın. cenk bey satıyor

Edit: 2 yıl türkiye garantili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SasabtrmS -- 5 Ağustos 2013; 23:11:19 >
  • SasabtrmS kullanıcısına yanıt
    cenk bey ne yazıkki kartları anca 20 eylülde teslim edebileceğini söyledi şimdiden alırsam, o iş zor...
  • crossfire için once cx600 psunun değişmesi lazım kaldırmaz sanırım
  • Team NINJA kullanıcısına yanıt
    ben çöp demedim bilmiyorum arkadaşlar niye zotac sevmiolar ama yabancı sitelerde mesela amp versiyonlar hep en yüksek puanları alıyor diğer markaların top versiyonları karşısında
  • quote:

quote:

hmm 7800 daha mantıklı duruyor birde birşey sorcam bu 770 kasayı ısıtıyor , 780 ısıtmıyor olayı nedir ney kasayı ısıtır bu kartlarda

• quote:

quote:

quote:

hmm 7800 daha mantıklı duruyor birde birşey sorcam bu 770 kasayı ısıtıyor , 780 ısıtmıyor olayı nedir ney kasayı ısıtır bu kartlarda

kasa ısıtıyo dedikleri olay.
    referanslarda havayı direk dışarı atıyo.
    özel tasarımlarda dışarı atılmıyo hava.

o yüzden kasanda havayı dışarı atacak fanın varsa bir problem değil.

• Team NINJA kullanıcısına yanıt
    anladım teşekkürler bilgi için
  • quote:

ben çöp demedim bilmiyorum arkadaşlar niye zotac sevmiolar ama yabancı sitelerde mesela amp versiyonlar hep en yüksek puanları alıyor diğer markaların top versiyonları karşısında

yok hocam orada yanlış anlaşılma var neyse.çöp konusunda.

bende asus almak niyetindeydim ama dh daki video incelemesinden sonra zotac karar verdim.

iyi veya kötü orasını bilmem.

ben o.c yapan biri değilim güç tüketimi benim için önemli.
    5 yıl garanti olayınıda görünce fiyatıda iyi gelince aldım.

bana sorarsan hiç fiyatını haketmiyo 780.

ben eksenden aldım 18 ay ödemeli şekilde.

ve forumda çok araştırdım 2.el bi 680 alayım diye ama fiyatlar ozaman pekte iyi değildi.

3 ay kadar kartsızda kalınca delirdim dayanamadım aldım

fiyatına bak hocam alacağın markaların aralarında çok büyük bi para yoksa özel soğutmalı al derim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.