Şimdi Ara

Eksik bileşenleri toplamak için yardım(Anakart , ekran kartı , işlemci var )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bilgisayar toplamaya karar verdim kuzenim eski bilgisayar parçalarını bana verdi.Hiç kullanılmamış (leptop aldıgı için).Neyse kalan parçaları kendim ayarlıcaktımda ilk kez toplamaya çalıştıgım için size danışmak istedm parçaları yazıyorum.( Eksiklerim Ram, Bilgisayar Kasası Gerekliyse psu ve harddisk ) (Bütçe 600 Tl )

ekran kartı: Asus R7 250 1gb 128bit gddr5 (onceki bilgisayarımdan suan degişmeyi düşünmüyorum)

İşlemci: AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5GHz

Anakart :Asus M5A97 R2.0

Ram : Kingston Ddr3 1333Mhz 2gb ram

şuan bunlar var elimde eski bilgisayar parçaları 400W psu var çalışırtırır mı işlemciyle ekran kartını bilmiyorum çalıştırırsa onu kullanırım.

Bide bir sorum var eski harddiskim 180 gb . 1tb harddisk mi almak mantıklı yoksa 120gb ssd almak mı mantıklı bilemedm yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Kuehl -- 4 Temmuz 2015; 0:44:17 >

• hocam ssd konusunda şöyle diyeyim, oldukça hızlı ilk aldığınızda 2 saniyede bilgisayar açılmış olur. 2. yıla doğru bu süre 4 saniyeye doğru çıkar. Ayriyetten HDD'niz 180 GB ise 1TB disk daha mantıklı olur. 120 SSD battlefield ve GTA V kursanız anında dolar. HDD'de ara yükleme ekranlarında ve açılışta 2 dk kadar beklersiniz.

PSU'nun fotoğrafını atarsanız daha rahat yorum yapabiliriz. Özellikle güç tablosunu atın. +12V kanalının verdiği güç önemli. Ekran kartının ekstra güç girişi varsa PSU sorun yaratabilirde yaratmayabilirde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doblocuk

hocam ssd konusunda şöyle diyeyim, oldukça hızlı ilk aldığınızda 2 saniyede bilgisayar açılmış olur. 2. yıla doğru bu süre 4 saniyeye doğru çıkar. Ayriyetten HDD'niz 180 GB ise 1TB disk daha mantıklı olur. 120 SSD battlefield ve GTA V kursanız anında dolar. HDD'de ara yükleme ekranlarında ve açılışta 2 dk kadar beklersiniz.

PSU'nun fotoğrafını atarsanız daha rahat yorum yapabiliriz. Özellikle güç tablosunu atın. +12V kanalının verdiği güç önemli. Ekran kartının ekstra güç girişi varsa PSU sorun yaratabilirde yaratmayabilirde.

Şuan evde olmadıgım için fotografını atamıyorum ama aradığın +12 de kaç V verdigi ise 120 veriyor diye hatırlıyorum bakmıştım çünkü bide ekran kartında ekstra güç girişi yok.

• Yepyeni toplama pc aldim mis gibi butun oyunlari ultrada oynuyorum. Sistemin wifi karti, sd kart okuyucusu, dwd rw yok. Gidip alicam simdi ama yeni pc toplayacaklar kesinlikle bunlari alsin lazim oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel
  • Bay Kuehl kullanıcısına yanıt
    bir adet aynı özellikte ram ekle 4gb

180gb hdd ama sağlıklı değilse ve yer ihtiyacın fazla ise bir 500gb en azından hdd öneririm 120 gb ssd her şeye yetmez

400w güç kaynağın sağlammı denemeden bilinmez ama psu lu kasa önereyim bu sisteme http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-asgard-pro-pure-black-edition-80plus-600w-midt-atx-siyah-kasa.html?keywords=xigmatek gayet yeterli gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.