Şimdi Ara

eksik tl ve paket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bugun 20tl yükledim yeni ikili paket kullanıyorum 11.000sms 500mb internet paketi 15tl telefonda yanlıslıkla mobil veriyi açtım bi anda hattımdan 5tlden fazla para aldı kalan 14.72 simdi paket yenilenicek bu aksam ama hatta 14.72 var 15tl olması lazım ayrıca internet paketimden 500kb felan kalmıs tam bitmemiş sitede öyle yazıo ama ben mobil veriyi açar açmaz 5tl küsür paramı aldı şimdi paket yenilenir mi yoksa 28 kuruş için olmaz mı

• Reklamlarda dediği gibi "olduğunda ödersin" olmuyor maalesef...Hatta bir miktarda fazla bakiye olması gerekebilir...
  • şimdi ben hiç birşey yapamam dimi hocam nereyı arasam ne desem olmaz
  • avans açıksa 28 kuruş eksiye düşüp paketin yenilenir kapalı konumdaysa *7505# tuşla ordan menüden cep avansı aktif et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asabi

avans açıksa 28 kuruş eksiye düşüp paketin yenilenir kapalı konumdaysa *7505# tuşla ordan menüden cep avansı aktif et

ben avansı açınca direk avas tl gelir mi ki yüklemeden
  • quote:

Orijinalden alıntı: arnavutşevket

quote:

Orijinalden alıntı: asabi

avans açıksa 28 kuruş eksiye düşüp paketin yenilenir kapalı konumdaysa *7505# tuşla ordan menüden cep avansı aktif et

ben avansı açınca direk avas tl gelir mi ki yüklemeden

Servisi kullanıma kapatıp tekrar açtıran abonenin
    avans liralarının tekrar aktif hale gelebilmesi için
    abonelerin her defasında yukleme yapması
    gerekmektedir.

normalde olmuyor ama bir dene bu aralar sorunlu benim kapalıydı açtım yükleme yapmadan avanslar aktif kullanılır oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.