Şimdi Ara

Eksoz emisyon lambasi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tamam hocam deniyecem. Arac yasli 30 dakkika yuksek devir zarar vermesin sonra 220 000 de km si.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam süreyi düşürün ozaman çokta yüklenmeyin. normalde 35-40 dk tavsiye ediliyor ama siz

15-20 dk. 3000 devir sabitte kullanın. birde önerilen birşey daha var onuda ekliyim 5-6 dk da bir 10-15 sn tam gaz yapıp bırakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or_By -- 27 Aralık 2015; 0:11:00 >
  • Bana 15km uzaklikta sehir var otoban yarin olmazsa gider geri gelirim 30km yapar heralde yeterli olur. İlgi alakaniza tekrar tesekkurler.

Bu arada pdf ilk soylediginizde mazot filitresi zanetigim icin degistirildi demistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 27 Aralık 2015; 0:21:46 >
  • Or_By O kullanıcısına yanıt
    Malesef hocam değişen bir sey olmadi . ortalama 45km minimum 3000 devir olmak uzere ortalama 3400 devirde seyir ettim her beş dakikada bir 10 sn kadar gaz kokledim , değişen olmadi(lamba sonmedi )yoksa suratte veya cekiste sorun yok aracta. egr inşaallah sorunu halleder.

• Sıkıntı EGR valfında ise değiştirmenizi öneririm ve yetkili servisi tercih edin parçanın 1 yıl garantisi olacaktır.
  • Parca hafta sonuna gelir obur hafta takarlar heralde . noelden dolayi isler biraz yavas ilerliyor burda. Sonucu yine burdan paylasirim.
    Herkeze iyi akşamlar.

• Aracı servis bilgisayarina baglandi, p0191 kodu verdi, mazot basinc sensoru. Bu parca degistirilip arac sifirlandi .bir haftadir sorun yoktu bugun yine ayni hatayi verdi servise gittim yine p0191 hatasi verdi enjeksyon felan dediler busefer . bu servis tam para tuzağı enjeksiyonsa neden araci kapatip acinca sorun olmyor diyorum cevap veremiyorar. Yani surekli yapmiyor sabah araci calistirdim hatayi verdi mesela eğer aracı kapatip bekleyip tekrar calistirirsam gün boyu sorun olmuyor. Enjeksyon olsa surekli sorun vermezmi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.