nası yani? ben 20 gün sonra falan fark ettim süresinin geçtiini yaptırdım ek ücret falan talep etmediler?
aracımın birisini tam 8 ay sonra aklıma gelipte eksoz muayenesi yaptırdım. yani 8 ay gecikti bir minübüsün içinde kağıtları verip yaptırdım. ceza felan ödemedim.
eksoz muayenesinde emisyonlar fazla cikarsa herhangi bir ceza oduyor muyuz yoksa git karburator ayarlarini yaptir tekrar gel mi diyorlar?
geç yaptırınca değilde önceki senenin egzoz pulu olmasa geçen senenin ücretini faiziyle alıyolar ve bankaya yatırtıyolar.
bu arada 0 arabalara gerekiyormu sorusunun hala cevabınıda bulamadım
arkadaşlar bugün sabah egzos muayenesini 5 gün gecikmeyle 15 milyona faizsiz yaptırdım ve her yıl yenilenen egzos muayenesi bu sene 2 yılda bir yenilenecekmiş yani 2008 yılı şubat 28 de yaptıracağım bilginize
quote:
Orjinalden alıntı: JackDaniels
geç yaptırınca değilde önceki senenin egzoz pulu olmasa geçen senenin ücretini faiziyle alıyolar ve bankaya yatırtıyolar.
bu arada 0 arabalara gerekiyormu sorusunun hala cevabınıda bulamadım
sıfır arabalarda en az bir sene gerekmiyo ondan eminim ama kanun şimdi deişti artık 2 senede bir yapılıyo eksozz muayenesi, belki 2 senede gerekmiyebilir ama en az bir sene gerekmediine garanti veririm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme