Şimdi Ara

EKSOZDAN ALEV ATMA (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
62.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • egzozdan alev atması için ya kit olarak alıcaksın yada aracına turbo taktıracaksın turbo araçlarda turbo basıncı fazla geldiği zaman wastage ile bu basınç egzoza verilir bundan dolayı vitez geçisi ve ara gazlarda alev çıkar, sonradan turbolanmış araçların çoğunda olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Abi senin yüzünden sabahtan beri Green Mumba fotoğraflarına bakıyorum

Şu an ortaladım süper gidiyor araç bakalım sonunda ne olucak

Del sol e aşık ettin benid

Az kaldı

Hocam sen ne diyorsun ya, ben o kadar sayfayı sabahtan akşama kadar bitirdim
    Ayrıca *President* abinin yazdığı her mesajın altına imzamı atarım. Şu ana kadar ben aynı fikirde değilim dediğim bi mesajını okumadım. Her mesaja +1 yazasım geliyor

• Sağolun arkadaşlar
  • quote:

Sağolun arkadaşlar

Ben bir video görmedim orada sayfa mı atladım yoksa 90 dan sonra bıraktım çünkü şarjı bitti pc nin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Sağolun arkadaşlar

Ben bir video görmedim orada sayfa mı atladım yoksa 90 dan sonra bıraktım çünkü şarjı bitti pc nin :)

Video henüz çekmedim çünkü pojem henüz bitmedi, konu güncel devam ediyor son aşamadayım kısa zaman sonra detaylı bir video çekimi yapacağız inşallah

• belki boş iş, apaçi işi falan ama bu diğerlerinden farklı.

• bence de boş iş ya
  • bunun yapılışını size söyliyim. benzine motor yağı atın ince motor yağı ve arabayı 4-5bin devire boşta getirin bakın nasıl patlatma alev yapıyor. araba motorunun ısınması gerekli egzozunda ısınması gerekli.
  • mahony_86 M kullanıcısına yanıt
    arkadasım önce bu iş fire kit le olmalı ve egozda baya değişiklik gerekiyor vede sanırım bunlarda pek ucuz sayılmaz diye biliyorum .. bu işi modifiye ildede yapabilirsin fakat bu adam hiç birşey yapmadan bu arabanın egzozundan alev cıkıyorsa arabaya elveda deme vakti gelmiştir (y)
  • 100 tl lik birşey.
  • quote:

Sağolun arkadaşlar

Abi mambayada bi flame kit lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

quote:

Sağolun arkadaşlar

Abi mambayada bi flame kit lazım

İgnition cut var zaten her tarafımız flame

• sayfaları okumadım özet geçicem:

yöntem 1= kit satın alıp takmak (en ucuzu) ve tabiri caiz ise fake'i.

yöntem 2= late timing(geç zamanlama) + zengin karışım = işin orijinali, sonuç;

• Aranan kan budur.Flame kit.
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-flame-kit-eksoz-elev-kiti-103385121/detay

• kardeş git bi oto sanayiye araba tamir edenler var onlar iki dakkada yaparlar yada arabaları modifiyeli gençlerin nereye gittiklerini sor onlarda yapar
  • Ya arkadaslar bilip bilmeden ne kadar bos yorumlar yapmissiniz. Yani su forumda hersey guzel ama birde bilmeyenler konusmasa!! Herseye bir yorumu var bazi arkadaslarin bilsede bilmesede bos bos konusuyorlar. Arkadas heves etmis istemis sanane yani sen sordugu soruya cevap ver. Kardesim senin cok arastirma yapmana gerek yok atesleme ile ilgili bir kac degisiklik ile oluyor sen bi ostime ugra iki dakkalik isi var onun

• mahony_86 M kullanıcısına yanıt
    Alev atma sudur cok devirli arabalarda yani spor arabalarda yüksek devirde iken supap kapakları yetişemez hızdan dolayı ve oistondaki patlama anında supaplar kapanamadigi icin alev dışarı cikar

• quote:

Orijinalden alıntı: basyan

Alev atma sudur cok devirli arabalarda yani spor arabalarda yüksek devirde iken supap kapakları yetişemez hızdan dolayı ve oistondaki patlama anında supaplar kapanamadigi icin alev dışarı cikar

Yüksek devirde sübap kapanamazsa piston sübapa çarpar. Buna sübap yakalama denir. Sonuçları kötüdür. Motorların limitör devirleri hesaplanırken sübap yaylarının sertliği de paralelinde hesaplanır. Sübap yayının yetişemeyeceği riskli devirlerden çok daha önce limitör konur. Kısaca motor üst devirdeyken sübapların yetişememesi gibi bir durum olmaz. Sübap yayları eskimiş ve eski tansiyonlarını kaybetmişse bu durum yaşanabilir. Veya limitör devri yükseltilmiş ya da yanlış alt vitese atılarak çok yüksek devir çevrilmiş ise oluşabilir.

• Buyrun flame kit

http://caddeclubb.wordpress.com/2011/07/29/flame-kit-nedir-nasil-yapilir-3/
     EKSOZDAN ALEV ATMA EKSOZDAN ALEV ATMA

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.