Aklıma bir şey geldi deneyen oldu mu bilmiyorum. Örneğin 20k limitli bir kartım var ve 10k kullanmışım. Ekstre tarihim ayın 1i son ödeme ayın 10u olsun. Ayın 1'i geldi ve 10k ekstrem geldi. Ben ayın 2sinde internetten 10klık bir alışveriş daha yapıp limiti sıfırladım. Sonra yine hemen siparişi iptal edip paramın yatmasını bekledim. Ayın 6sında param yatmış olsun. Ekstre borcum iadeden dolayı gelen para sayesinde sıfırlanır mı acaba. Biraz borcum var çünkü faizsiz bir şekilde kapatmak istiyorum. Ama çok da yoramam kendimi. Eğer bu yöntem işe yarıyorsa yavaş yavaş ödeme yapmayı düşünüyorum. Bilgisi olan ya da bankanın böyle bir şeye karşı tutumu ne olur bilgisi tecrübesi olan bana yardımcı olabilir mi. Bunun dışında şunu da söylemek istiyorum normal harcamalarımı da kredi kartından yapmayı düşünüyorum. Normal harcamalrımı ekstreden düzgün yatırıp öderim. Yani sadece kartı beleşten ekstre atlatma gibi kullanırsam bankanın gözüne batar gibi geldi. Ama şu ana kadar olan borç için de böyle bir şey aklıma geldi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim