Şimdi Ara

Ektomorfların Yağlı Yiyebilmesi? RESİMLİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Doremiraç1

quote:

Orijinalden alıntı: car_26

ekto-mezo gibi birşey

şuan test yaptırdım yabancı bi sitede : Your body is between an Ectomorph and a Mesomorph. çıktı.
    Bu iyi bişey mi kötü bişey mi hocam?

dediğim gibi kişiye göre değişir bence kötü çok cılız gözüküyor ektolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir.ksk -- 22 Mayıs 2013; 22:26:55 >
  • vücut geliştirme bakımından avantaj dezavantajı var mı peki
  • yağ yakımına daha az zaman ayırırsın.
    ama beslenmeyide iyi yapman lazım yoksa yüksek kiloların altında cebelleşirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

yağ yakımına daha az zaman ayırırsın.
    ama beslenmeyide iyi yapman lazım yoksa yüksek kiloların altında cebelleşirsin

Proteinime dikkat ediyordum zaten yaklaşık 1 kilo aldım 1 ayda kas artı yağ olarak. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yagli yeme bence yaglanmaya baslamissin zaten ilerde sikinti olur senin icin. Ecto mezo karisimi biseysin hayir vicudun fazla genis hacimli olmasa yaglanmis ecto diyecemde oda degil ilginc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence basbaya ekto. Ekto diyince yağ oranı illa %7-8 olacak mı sanıyorsunuz
  • ektomorfsun ayrıca ben 1.5 sene bu sporu yaptım 54 kilo başladım 74 kiloya geldim bende ektomorftum ve hiç yememe dikkat etmedim yağlı yağsız diye ayırmadım ne bulduysam yedım tabı bol proteınlı seyler yedım antremandan sonra orası ayrı ama fastfood fılan vs hep yedım ve hıc oyle asırı bı yaglanmam olmadı adonısım sıxpacklerım bellı oldu hep kendımı bıldım bılelı vucudum hep parcalı durdu ha eightpack vardı sixpack oldu orası ayrı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dlxattack -- 29 Haziran 2013; 2:13:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.