Şimdi Ara

Ektomorfların Yağlı Yiyebilmesi? RESİMLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ektomorf vucüt tipine sahibim 1 aydır spor salonuna gidiyorum kilo alımı amaçlı. proteinime çok dikkat ediyorum fakat yanında yağ var mı yok mu bakmıyorum bile çünkü zaten yağlanıp kilo alamadığım için spor salonuna yazıldım. Sorun oluştururmu bu vücut gelişimine, yağa da çok çok dikkat etmelimiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doremiraç1 -- 21 Mayıs 2013; 13:46:13 >

• Kas gelişimi açısından olumsuz birşey olmaz. Yağlanmadığın sürece yiyebilirsin ki zaten kilo alamadığından dert yanıyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Kas gelişimi açısından olumsuz birşey olmaz. Yağlanmadığın sürece yiyebilirsin ki zaten kilo alamadığından dert yanıyosun.
    Sağlıklı yağlarsa yiyebilirsin, şahsen doymuş yağ ve trans yağlardan uzak durmaya çalışıyorum. ektomorf da olsam aynı şeyi yapardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Sağlıklı yağlarsa yiyebilirsin, şahsen doymuş yağ ve trans yağlardan uzak durmaya çalışıyorum. ektomorf da olsam aynı şeyi yapardım.

Aslında ektomorf olup olmadığımdan emin değilim. İnternette okuduklarımdan yola çıkıyorum sadece. Aileme bakarsak hepsinin maşallahı var . Vücut tipimin ne olduğunu kesin olarak nasıl belirleyebilirim?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Evet ben de dediğin şekilde beslenmeye özen gösterdiğim için söylemeyi unutmuşum, işin bir de kalp ve damar sağlığı boyutu var. Doymuş yağlar ve trans yağlar uzak durulması gereken gruptan. Avokado yağı, keten tohumu yağı vs pek ulaşılabilir olmadığından genelde zeytinyağı kullanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 20 Mayıs 2013; 22:27:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doremiraç1

quote:

Aslında ektomorf olup olmadığımdan emin değilim. İnternette okuduklarımdan yola çıkıyorum sadece. Aileme bakarsak hepsinin maşallahı var . Vücut tipimin ne olduğunu kesin olarak nasıl belirleyebilirim?

Vücut tipini öğrenme testleri var onlara bakabilirsin, kısaca ince uzun, zayıf ve az yağlı, ince kemikli. ne yesen de kilo alamıyorsan. boyuna göre kilon çok düşükse. ektomorfsun diyebiliriz
  • quote:

quote:

quote:

Vücut tipini öğrenme testleri var onlara bakabilirsin, kısaca ince uzun, zayıf ve az yağlı, ince kemikli. ne yesen de kilo alamıyorsan. boyuna göre kilon çok düşükse. ektomorfsun diyebiliriz

Boy: 1.78 kilo: 63
    Kemiklerim o kadar ince sayılmaz bi de sizi bakın diye resim atayım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doremiraç1 -- 20 Mayıs 2013; 22:57:04 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Önden serbest çekilmiş resim atarsan anlaşılır büyük ihtimal.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    bir yerde ektomorfların bir süre sonra sağlıksız beslenme sonucu skinny fat denen vücut tipine dönüşebildiklerini okumuştum. Ben yerinde olsam yine de sağlıklı yağlar dışında tüketmemeye çalışırım illa ki kilo almıyorsun diye sağlığın bozulmayacak diye birşey yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    at genç at, senlensin ortalik...
    korkak alistirma kendini...

• quote:

Orijinalden alıntı: kuros

at genç at, senlensin ortalik...
    korkak alistirma kendini...

Alıntıları Göster
    Ekto olarak söylüyorum yağlı yiyorum açıkcası yurtta kaldıgım için.

Memlekete gidincede ev yapımı börek çörek yiyorum. Gazlı içeceklerden uzak duruyorum.

Açık konuşmak gerekirse kaliteli olarak ne bulursan ye. Abur cubur hariç. 5 ayda 9 kg aldım bunun bi kısmı yağ bi kısmı kas geçenlerde video şeklinde gelişimi paylaştım yağ oranım %13-14 gibi.

Sonuç olarak 6 öğün yemek yemelisin. 3 ana 3 ara. Multivitamin alırsan iştah konusunda yardımcı olabilir. Ve kendini maksimum ağırlıkları kaldırmak için zorla. Asla moralini bozma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

Ekto olarak söylüyorum yağlı yiyorum açıkcası yurtta kaldıgım için.

Memlekete gidincede ev yapımı börek çörek yiyorum. Gazlı içeceklerden uzak duruyorum.

Açık konuşmak gerekirse kaliteli olarak ne bulursan ye. Abur cubur hariç. 5 ayda 9 kg aldım bunun bi kısmı yağ bi kısmı kas geçenlerde video şeklinde gelişimi paylaştım yağ oranım %13-14 gibi.

Sonuç olarak 6 öğün yemek yemelisin. 3 ana 3 ara. Multivitamin alırsan iştah konusunda yardımcı olabilir. Ve kendini maksimum ağırlıkları kaldırmak için zorla. Asla moralini bozma.
     Ektomorfların Yağlı Yiyebilmesi? RESİMLİ Ektomorfların Yağlı Yiyebilmesi? RESİMLİ Ektomorfların Yağlı Yiyebilmesi? RESİMLİ Ektomorfların Yağlı Yiyebilmesi? RESİMLİ Ektomorfların Yağlı Yiyebilmesi? RESİMLİ Ektomorfların Yağlı Yiyebilmesi? RESİMLİ

• quote:

Ektomorfların Yağlı Yiyebilmesi? RESİMLİ Ektomorfların Yağlı Yiyebilmesi? RESİMLİ Ektomorfların Yağlı Yiyebilmesi? RESİMLİ Ektomorfların Yağlı Yiyebilmesi? RESİMLİ Ektomorfların Yağlı Yiyebilmesi? RESİMLİ Ektomorfların Yağlı Yiyebilmesi? RESİMLİ

ben ektomorf bir vücut göremiyorum mezo da değil ilginç olanı endo da değil nasıl bir vücuttur bu bilen biri açıklasın yav???

• quote:

Orijinalden alıntı: BayAdonis

quote:

ben ektomorf bir vücut göremiyorum mezo da değil ilginç olanı endo da değil nasıl bir vücuttur bu bilen biri açıklasın yav???

Alıntıları Göster
    ekto-mezo gibi birşey

• quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

ekto-mezo gibi birşey

Alıntıları Göster
    vıucut tipin ne olursa olsun
    yag fazlan mevcut

kardiyo ve diyetle birlikte bol protein ile beslenmek zorundasın.

saglıkı yagları tüketmende herhangi bir sakınca yok ayrıca.
    hangi vucut tipinde olursan ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-005109EE3

vıucut tipin ne olursa olsun
    yag fazlan mevcut

kardiyo ve diyetle birlikte bol protein ile beslenmek zorundasın.

saglıkı yagları tüketmende herhangi bir sakınca yok ayrıca.
    hangi vucut tipinde olursan ol

Alıntıları Göster
    yağ nerelerimde fazla vücut geneli mi yoksa toplandığı belli bir yer var mı ?

Bi de vücut tipim gerçekten ektomorf değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doremiraç1 -- 22 Mayıs 2013; 21:54:55 >
  • hafif yağlanmış ektomorfsun bence ufaktan skinny fat'a doğru gidiyorsun beslenmene dikkat et kalitesiz yağlardan kaçın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

hafif yağlanmış ektomorfsun bence ufaktan skinny fat'a doğru gidiyorsun beslenmene dikkat et kalitesiz yağlardan kaçın.

nerelerimin yağlı olduğunu yazabilir misin? çünkü kontrol ettiğimde elime deri zor geliyor (göbek deliğinin altındaki yağlanma hariç )
    bi de dediğine göre adonislerin gözükmemesi gerekmiyor muydu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doremiraç1 -- 22 Mayıs 2013; 22:11:03 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

hafif yağlanmış ektomorfsun bence ufaktan skinny fat'a doğru gidiyorsun beslenmene dikkat et kalitesiz yağlardan kaçın.

nerelerimin yağlı olduğunu yazabilir misin? çünkü kontrol ettiğimde elime deri zor geliyor (göbek deliğinin altındaki yağlanma hariç )
    bi de dediğine göre adonislerin gözükmemesi gerekmiyor muydu?

benim görebildiğim kadar belde yağlanma var. Adonisi belli olan göbekli adam bile gördüm ben body forumlarında öyle birşey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

ekto-mezo gibi birşey

şuan test yaptırdım yabancı bi sitede : Your body is between an Ectomorph and a Mesomorph. çıktı.
    Bu iyi bişey mi kötü bişey mi hocam?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.