|
Bildirim
|
Diğer konuya da yazdım, buraya da bırakıyorum.
Yahu arkadaşlar inatla anlamamakta ısrar ettiğiniz, kabul etmediğiniz bir şey var. Supplement kullanan insanlar da demiyor ki" ooof abi bu protein tozundaki protein çok doğal çok nefis" Alabileceğiniz en iyi protein doğal yollardan aldığınızdır, buna kimsenin itirazı yok zaten. Fakat gel gelelim herkesin de doğal yollardan beslenebileceği zamanı veya ekonomik durumu yok. Gelip de şimdi bana tavukta şu kadar protein var ama demeyin. Hepiniz biliyorsunuz ki bu lanet ülkedeki tavukların büyük bir miktarı gdolu ve sanıldığının aksine sağlıklı değil. Eğer doğal olan şeyleri konuşuyorsak kırmızı ete, ton balığına gelelim. Kırmızı ette ise tüm dünya ülkeleri arasında neredeyse en pahalı kırmızı et satışı bizim ülkemizde. Hadi bunu da geçtim, sürekli koşuşuturmacalı iş, okul, spor, proje ve bilimum şeyle uğraşan insanlar için 10 dk bile çok önemliyken kim oturacak da günlük beslenmesine çok uzun süreler verecek. Kaldı ki antrenmandan hemen sonra alınmalı, hemen önce geyiklerine girmiyorum. Kullananların büyük bir kısmı zaten öğün niteliğinde kullanıyor. Velhasıl; isteyen kullansın isteyen kullanmasın. Herkesin bir bahanesi, bir sebebi var. Birbirinize çamur atıp laf sokmadan önce bir oturup karşınızdaki için de empati kurun, en sağlıklı çözüm yöntemi. Hepinize iyi sporlar dilerim Oh bee rahatladım |
değil vücut geliştirmede hayatının hiçbir alanında en ufak bir ilerleme kaydedemeyecek, okuduğunu anlamaktan aciz, hayatı boyunca başkalarının kontrolünde yaşayacak kendi fikirlerine sahip olabilecek zeka ve iradeyi hiçbir zaman kendinde bulamayacak zavallı bir insansın. insanlar genelde değişmez, sen de ömrünün geri kalanında bilgisayar karşısında insanlara nefret ve salya saçarak, en ufak iyi şey yapmaya çalışan insanların şevkini kırmaya çalışacaksın. işte sırf bu yüzden sana protein tozlarının içindeki proteinin seyreltildiği gerekçesiyle açılan devam eden onlarca davayı anlatmayacağım, işte bu yüzden gayet açık 3-4 sefer yazdığım halde proteini kötülemiyorum alt-menini ortalamanın altında zekaya sahip her 10 kişiden 9unun anlayabileceğini ama senin anlamayan o 1 kişi olduğunu çünkü ortalamanın altında bir zekaya bile sahip olmadığını söylemeyeceğim. hep böyle kal |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|