Şimdi Ara

El Clasico Sahadan Önce FIFA 10'da Oynandı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
6.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benzema bi' de jest yapıp forvette Raul-Higuain oynatmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: sho-ryu-ken

quote:

Orijinalden alıntı: nick fury

sonuna kadar REAL!!!

BARÇA sürekli biz İspanya'dan ayrıyız, Biz katalanları temsil ediyoruz diyor. Hain gibi davranıyorlar. Yok efendim Barça milli takım gibiymiş, Katalan ülkesini temsil ediyormuş falan fıstık. Diyarbakırspor böyle bir şey yapsa hoşunuza gidermi. Adamlar resmen hain gibi davranıyorlar. O yüzden de katalanlar dışında herkes BARÇA'dan nefret eder espana'da. Kendi ülkem olmasa bile böyle davranışlara karşıyım arkadaş. İlelebet Barça düşmanıyım

Franco hergün seninde 10larca vatandaşını öldürseydi böyle konuşurmuydun acaba?

bencede.franco olmasaydı barca üstünlüğünü daha önceden gösterirdi.okumuşutum bi yerde barça ilk yarıyı önde kapatıyor.devre arası franconun adamı gelip bunları tehdit ediyor maçı real kazanıyordu.pes yani.barca 90ların başında cruyffun getirdiği sistemin meyvesini yiyor şu an.(gerçi furbolculuk dönemindede vardı ama teknik direktörlüğünde tavan yaptı)

• Barcelona resmen dalga geçti . 10 kişiyle bile top oynatmadı. Belliydi zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Barcelona resmen dalga geçti . 10 kişiyle bile top oynatmadı. Belliydi zaten.

hakkaten messi yine coştu ronaldoyu çıkarması da komediydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AGueROo

quote:

He yaw Ronaldo Çıkarılırmı arbeloa yı alıp benzamayı koyması marcelonun da sol bek e geçmesi lazımdı veya marcelo çıkıp benzema. Tek gerizekali Daum değilmiş demekki:D 2-3 pozisyon dısında top hep barcelonadaydı gene futbol dersi verdiler Madrid topu görmekte zorlandı
  • Perez'in yerinde olsam Pellegriniyi anında şutlardım. c.ronaldoyu, messi gibi futbolcular 90 dakika olması gerekir...
    Marcelo, Benzema falan izlemek için geçmiyor milyonlorca insan tv başına.
  • Benzema için işler, FIFA 10'daki gibi gitmedi bu akşam.
  • quote:

quote:

quote:

He yaw Ronaldo Çıkarılırmı arbeloa yı alıp benzamayı koyması marcelonun da sol bek e geçmesi lazımdı veya marcelo çıkıp benzema. Tek gerizekali Daum değilmiş demekki:D 2-3 pozisyon dısında top hep barcelonadaydı gene futbol dersi verdiler Madrid topu görmekte zorlandı

2 teknik direktörde de suç var madem elinde ibo var oynatsana ya da elinde benzema raul varken higuan i oynatıyor

• quote:

Hiç de dalga geçemedi zar zor yendi resmen,sergio kırmızı kart gördüğünde nasıl yusuf yusuf oldu guardiola.

Realin kaçırdığı %100 gol pozisyonları var kakanın pasıyla ronaldo neredeyse boş kaleye atamadı,benzema altı pastan dışarı vurdu higuain çok net pozisyonu kaçırdı,yani hiç de kolay kazanamadı barcelona...
  • yavrum barçam yine yendik şu dandik takımı :D
  • onu bunu bilmem maçın adamı puyol du .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıstıkv

onu bunu bilmem maçın adamı puyol du .

+1000 milyon trilyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Hiç de dalga geçemedi zar zor yendi resmen,sergio kırmızı kart gördüğünde nasıl yusuf yusuf oldu guardiola.

Realin kaçırdığı %100 gol pozisyonları var kakanın pasıyla ronaldo neredeyse boş kaleye atamadı,benzema altı pastan dışarı vurdu higuain çok net pozisyonu kaçırdı,yani hiç de kolay kazanamadı barcelona...

10 kişiyle bile Real Mardin'den 10 kat üstün oynadı Barca... Taraftar gözüyle eleştiri yapmayalım.
  • Ya ben reali tutuyordum ama bi barçanın teknik direktörüne bak bi de aktör kılıklı realinkine bak. sahada rezil bir marcelo var ne yaptığı belli değil bir düzgün pas attığı yok. higuain zaten etkisiz eleman. baktım benzemayı sokacak oh be falan dedim sanki şaka yaparmışçasına cristiano ronaldoyu çıkardı. onun yanında guardiolanın oynatış biçimi çok daha iyiydi yani real adına tam bir rezillik bu teknik direktör...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ko8e_Bryant

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

10 kişiyle bile Real Mardin'den 10 kat üstün oynadı Barca... Taraftar gözüyle eleştiri yapmayalım.

Ne taraftarı yav banane elin realinden elin barçasından ben Fenerbahçeliyim elin gevur takımlarından banane...

Ben izlediğimi söylüyorum 90 dk seyrettim maçı realin %100 atamadığı pozisyonlar var geçen seneki maçlar gibi olmadı bu sene...

• Adamlara helal olsun.İspanya'da olan maçı burada heyecanla tartışıyoruz.Fenerbahçe Galatasaray maçının İspanya'da bu şekilde tartışıldığını düşünemiyorum bile.
  • quote:

Resmen her delikten çıktı
  • Real madrid son vuruslarda biraz daha iyi olsa macın skoru farklı olurdu. Bu macı konusmamızın sebebi cok acik. Dun sivas macinada baktim arada sadece bakıp kapadim gorselligi gectim zaten oynanan futbol kıyaslanamaz e tabi sahadaki futbolcu kalitesi karsilastirılamaz mecbur Futbol izledim...
  • quote:

quote:

Resmen her delikten çıktı

Puyol candır cana saygımız vardır
    Puyol müthiş oynadı gerçekten
  • forumların birinde okumuştum ; elemanın teki iddaa oynarken fifa 10 açıp karşılıklı takımları oynatıyormuş onun sonucuna göre iddaa oynuyormuş çok gülmüştüm
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.