Orijinalden alıntı: dIsAstEr Dünyada zaten adam akıllı sol bek kalmadı =( Vargas favorim gerçi.
Vargas çok iyi evet. Hem kuvvetli, hemde raket gibi sol ayağı var 90 dk savasiyo.
Birde benim carlos un tazesi olarak gördüğüm arthur boka var. Fildişili sol bek harika bi oyuncu.
barca dağıtır
sol bek = Asly Cole, Riise
quote:
Orijinalden alıntı: REAL MADRID
sol bek = Asly Cole, Riise
Riise devri bitti bence.
quote:
Orijinalden alıntı: nick fury
sonuna kadar REAL!!!
BARÇA sürekli biz İspanya'dan ayrıyız, Biz katalanları temsil ediyoruz diyor. Hain gibi davranıyorlar. Yok efendim Barça milli takım gibiymiş, Katalan ülkesini temsil ediyormuş falan fıstık. Diyarbakırspor böyle bir şey yapsa hoşunuza gidermi. Adamlar resmen hain gibi davranıyorlar. O yüzden de katalanlar dışında herkes BARÇA'dan nefret eder espana'da. Kendi ülkem olmasa bile böyle davranışlara karşıyım arkadaş. İlelebet Barça düşmanıyım
Yuh ya, yoruma bak. Kafayı yemişsiniz valla ne diyim. Onların aralarındaki meseleleri bilmeden burayla kıyaslayıp Barcelona'yı dışlıyor, sistem takımı olan Real Madrid'i destekliyorsun. Kendi kökenlerine sahip çıktıkları için de adamlara "hain" yaftası yapıştırıyorsun. Birşeyler senin gözlerini kör etmiş anlaşılan. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak buna denir işte
quote:
Bu senenin en başarılı futbol oyunu FIFA 10
Adamlar hangi oyunu oynayacağını iyi biliyor...
Gerçek maçtada Los Galacticos parçalar...
quote:
Orijinalden alıntı: xxxBomb3rMaNxxx
6-2'nin rövanşına çıkıcak bir taraf, diğer taraf güle oynaya kazanıyor büyük maçları, güzel maç olcak sounçta 1-0-2 her şey olabilir hiç belli olmaz kuponlardan uzak tutmak lazım bence
Direk olarak 4-6 gol veya üst.
7+ 1 TL lik kupona 7+ yazacağım ben
quote:
Orijinalden alıntı: inferno!
quote:
PS3'te bi 10 maç oyna o koyduğun smileın tersi olursun
xavi yi göremedim videoda bu haftaki maçı bencede barcelona alır en kötü ihtimal berabere
quote:
Orijinalden alıntı: rapture
quote:
quote:
Rapture bu ne dostum ibo,beşiktaş felan hayırdır ? forumda iddaa ya felan mi girdin naptın
Barça inter maçındaki gibi oynarsa real madrid ti yener. Ama oynayamazsa yenilir. Gönlüm Barçadan yana
quote:
Orijinalden alıntı: ekostros
quote:
Orijinalden alıntı: rapture
quote:
quote:
Rapture bu ne dostum ibo,beşiktaş felan hayırdır ? forumda iddaa ya felan mi girdin naptın
İddiaya girdim kaybettim.Bu gece yarısı bitiyor
Real Madrid!!!
Barcelona gününde olursa Realin vay haline...
gelmiş geçmiş en iyi el classico olabilir bu akşam
4-2 barça alır beyler üst yazın rahat izleyin maçı
Barça alır bence..Benzema iyi koymuş ama
quote:
Orijinalden alıntı: nick fury
sonuna kadar REAL!!!
BARÇA sürekli biz İspanya'dan ayrıyız, Biz katalanları temsil ediyoruz diyor. Hain gibi davranıyorlar. Yok efendim Barça milli takım gibiymiş, Katalan ülkesini temsil ediyormuş falan fıstık. Diyarbakırspor böyle bir şey yapsa hoşunuza gidermi. Adamlar resmen hain gibi davranıyorlar. O yüzden de katalanlar dışında herkes BARÇA'dan nefret eder espana'da. Kendi ülkem olmasa bile böyle davranışlara karşıyım arkadaş. İlelebet Barça düşmanıyım
Franco hergün seninde 10larca vatandaşını öldürseydi böyle konuşurmuydun acaba?