1.gs -denizli maçı gsnin golü öncesi denizlisporlu futbolcuya faul var.
2.kocaeli-gs maçında kaleci serdara faul yapılıyor.ve gol oluyor. konya fb maçındaki anelkanın pozisyonunun aynısı.yalnız dikkatinizi çekerim her ikisinde de el yok kaleciye faul var fakat ertesi gün fbnin çok güçlendiğini görüp ittifak yapan 3 büyük takım el değmemiş lig istiyoruz diyorlar ki bu bence lig tarihinin kara lekesidir.kaldıki anelka gol attığında maç 2-1 oldu nonda gol attığında 1-1 oldu.tabi bu hata olmadığını göstermez.
3.gs konya maçında baros altıpasta defans oyuncusuna dirsek atarak düşürüyor ve kafa ile pas verip lıncolne gol attırıyor.tartışmasız faul .öyle görülmesi zor bir yerde de deil .apaçık ortada.
4.gs -trabzon maçı servetin eliyle attığı gol. el değmemiş lig isteyenler bu pozisyonları tekrar izleyin ve yanlış bir yer varsa söyleyin lütfen.
Şimdi arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim fanatikliği bırakacağız delikanlı gibi konuşacağız. ben hakemlerin maç sattığını , şerefsiz olduklarını, bir takımı kolladığını düşünmüyorum.özellikle son 2 sezondur.haluk ulusoy döneminde bir iki tane yönlendirilen vardı ama tüm hakemlere mal edemeyiz.hakemlerimiz formsuz, beceriksiz, korkak tüm sorun bu.anelkanın kaleciye faul yaptığını süzemeyen de gs nin yukarda söylediğim hatalarını süzemeyen de hep beceriksiz iyi yetişmemiş hakemlerden kaynaklanıyor.fakat el değmemiş temiz bir lig istiyoruz pankartı ile 3 büyük kulübün bir kulübe karşı ittifak yapması öncelikle suçtur.kendi yorumunu yaparsın yöneticiler taraftarlarını gaza getirmeye çalışır yada hakemleri baskı altına almaya çalışır bu da yanlış olsa da anlarım ama böyle bir pankartla çıkamazsın bu federasyona ve hakemlere karşı yapılmış bir suçtur.ama tabiki dönemin fed.başkanı haluk ulusoy bu oyunların içindeydi.bunun herkes farkında bunu anlamayan 3-5 kişi için yazıyorum.kaldı ki bu ittifak üç büyük kulübün acizliğini ortaya koyduğu için ben o kulüplerin taraftarı olsam bundan utanırdım.bu pankartla çıkmalarını sağlayanlar da aynı hataların kendilerine de yapıldığını bildikleri halde tamamen fbyi kamuoyunda ve hakemler karşısında kötü düşürerek masa başı oyunları ile yenmeye çalışmalarının göstergesidir.
Gelelim dün geceki maça; 1.baros çok net sol koluyla topu diğer ayagına doğru düzeltiyor ve nefis vuruş gol.fakat burda orta hakemin suçu yok çünkü orta hakem görebilecek açıya sahip deil fakat yardımcı hakemin görmesi gerekirken göremiyor.yardımcı hakemde gs 'ı korumak için yapmıyor yada gs bu hakemi satın almış deil.hakem beceriksiz işini iyi yapmıyor.ha tam göremediği pozisyon için el var dese gs yada fb yada bjk gibi büyük takımlara karşı başına neler gelebileceğini bildiğinden pozisyonu süzemediyse büyük takım lehine karar verilir kuralını çalıştırıyor.bu da hakemlerimizin korkak olması yada öyle yetiştirilmelerinden.bakın bunun aynısı fb nin de başına gelmişti bjknin de.yani büyük takım kollanıyor fb deil.ha bu kollamalar bir sene gsye birsene fbye bir sene bjkye yarıyor.geçen yıl nisan aylarında bir gazetede hakem hataları ile puan kazanma istatistiki yapmışlar 1.gs +6 2.fb +2 3.bjk -5 di sanırım buna göre geçen yıl bjk şampiyon olmalıydı. ama şunu anlayın bu her yıl oluyor yani birgün senin takımın birgün benim birgün onun takımı kazanıyor.
2. eskişehirin beraberlik golü maçı seyrederken ofsayt gibi geldi ümit karana çarpıp girdi ama youla kalecinin görüşünü engelliyor diye düşünüyordum yakın çekimlerde hizalama yapılınca youlanın ofsaytını bozan bir gs li olduğunu gördüm diğer ofsayttaki esesliler kalecinin görüşünü engellemiyorlardı.yani gol nizami.
3.gsnin yediği 3.gol ofsayt orta hakemin suçu yok yardımcı hakem geri kalmış ve görememiş onun da art niyeti yok diğer yardımcı gibi ama işini iyi yapmıyor.
yani heriki tarafında birer golü fazladan verilmiş.ama tabi gs el değmemiş temiz lig istiyordu hala istiyor mu acaba???yoksa istemem yan cebime koy mu?bjk yada ts siz ne yapacaksınız şimdi hadi pankart hazırlayın el değdi lige son iki haftadır iki kere hemde.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eğri oturcağız doğru konuşacağız; göstereyim size;
fb-bursa maçı 1.selçukun attığı kaleciye faul diye verilmeyen golü.maçı izlerken direk faul dedim iptal normal dedim üstünde bile durmadım.ama ben semihin kalecinin karnına vurduğunu sanmıştım. ağır çekimde hakemin golü iptal ederken semihe kalecinin eline vurdun diyeçok net anlaşılan (inanmayanlar tekrar izlesin) işaretini gördüm.ama semihkalecinin eline dokunmdı bile karnına temsı var fakat tüm eski hakemler karnına da sert darbe olmadığını faul olmadığını söylüyorlar ki tolga özkalfa maçın hakemi eline vurdun diyor karnına deil.yani hakem olayı süzememiş ben tv den izlerken maç anında eline vurmadığını gördüm.bu hakemin işini kötü yaptığını gösterir aynı kararı gs ye de verebilir çünkü hakem formsuz.
2.alexin düşürülmesine maç sırasında yüzde yüz penaltı dedim sarı kart gösterince çıldırdım fakat eski hakemlerin bir kısmı penaltı deil sarı kart fazla dedi bir kısım penaltı dedi şimdi bende karar veremiyorum ama sarı fazlaydı gerçekten. hakem hatası.ama art niyetli deil formsuz.
3.edunun penaltı pozisyonu nedeniyle hakeme topu fırlatması maç sırasında eyvah kırmızıyı gördük dedim.hakem sarı gösterince şaşırdım.hakem penaltı pozisyonunda kalmıştı kırmızı gösteremedi çünkü büyük takımdan korktu.oysa güçlü olsaydı penaltıda yanlış karar verse bile kırmızıyı gösterebilirdi çünkü 2 yanlış bir doğru yapmaz.
4.selçukun kırmızı kartı eski hakemlerin hepsi ikinci sarı kart gereksiz dedi ben pek katılmıyorum formadan çekiyor ve rakibini bozuyor.kart doğru bence.
evet eğri oturduk doğru konuştuk.lütfen bana kimse el değmemiş temiz lig istiyoruzu savunmasın artık SAYGILARIMLA
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme