Şimdi Ara

el fenerini nasıl şarz ederim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ucuz çin el fenerim vardı Pili bitmiş artık yanmıyordu.eski Hp laptop bataryasını söktüm parçaladım içinden 6 tane 18650 pil çıktı.iki yıldır çekmecede boşda durmasına rağmen 18650 pillerin içinde baya iyi elektrik olduğunu gördüm.normalde laptopa taktığımda 5 dk bile çalıştırmıyodu.fenerin bataryasını çıkarıp 18650 pili kullandığımda fener yanıyor.sorum şu bunu nasıl şarz ederim.220 volt prize taksam eskisi gibi bu bataryayıda şarz edermi.yoksa bi yerleri çatlatıp patlatırmıyım.resim eklicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ..
     el fenerini nasıl şarz ederim?

• husocan11 kullanıcısına yanıt
    Sadece pil değişimi yapıyorsanız,önceki pili nasıl şarz ediyorsanız aynı şekilde dolum yapın,kalın sağlıcakla.
  • husocan11 kullanıcısına yanıt
    Opamplı şarj devresi yapılacak. Pil 4.1volta ulaştığında şarjı kesecek. Aynı zamanda sıcaklık sensoru ile pil sıcaklığı devamlı ölçülerek ısınma olduğunda şarj kesilecek. Keza wl feneri için de 3.7 volta gelince akımı kesecek, aynı zamanda ısınma durumunda da akım kesilecek.
    Li ion piller direkt kullanılmaz. Araya koruma devreleri koyulur. Yanlış kullanımı kötü sonuçlara neden olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.