Şimdi Ara

El konulan sigorta şirketlerinin poliçeleri iptal ediliyor: Sigortalılar mağdur (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

sigorta yapma yetkisi var şirketin trafik sigortası satma yetkisi yok. e devlete düşmese zaten şirketlerden kimin haberi olacaktı. düşmüş ki haberdar olup kapamışlar şirketleri.

• ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt
    satamadığı şeyi niye yapsın adam babasının hayrına ? özetle, akp'li vekilin tanıdığı oturtmuşlar sistem başına, sistem patlayınca, o da 2-3 ay sonra farkına varıyorlar.

işin içinde başka bişey var, öyle herkesi (chpliyi falan) ahaber kanallarına çıkartmazlar. muhtemelen çorba parası istediler, vermedi adam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıldır çekici, hasar şikayetleri dolaşırken bile bile sigorta yaptırmak aptallıktır.

• Sigorta acentesiyim hdi şirketim yok ama hdi bu iş içerisinde olsa sigorta sektörü büyük patlar onun için içiniz rahat olsun hdi gri şirketi gibi değil ama bir daha ki sigorta işlerinizi anadolu allianz sigortadan şaşmadan yapın derim ikisi de kendi şirketim ama türkiye de ilk iki sırayı bu iki şirket alıyor

• Sigorta şirketlerine ruhsat bakkaldan verilmiyor. Hepsi bir cok gereksinimi yerine getirdikten sonra bu ruhsatlar verilmektedir. Arkadasların yukarda yazdıgı gibi aslında yaptırdıgımız sigortalar SEDDK ve SBM'nin gözetiminde ve onların şartları doğrultusunda yapılmaktadır. Ancak bu şirketler açıldıktan sonra pandemi ortaya cıkmıstır. İthalatta aksamalar meydana gelmiştir. Araçların değeri çok kısa sürede katlanmıstır. 1000 liraya yapılan kaskolalar için 1 yıl teminat verilirken yukumlulukleri katlanarak artmıstır. Üstüne kötü yönetim de eklenince bu son kacınılmaz olmustur. Geçmiş olsun...

• Şu anda gri sigortadan kaskolu olup da başka firmadan teklif alabilen var mı? Ne basiretsiz ne liyakatsız çıktılar, bir işi çözemediler. Sözde iptal ettiler kaskomu ama hala kaskolu gözüküyorum e-devlette. Kısmi iptal diye bişey girmişler ne demek olduğu belli değil.

Şu anda başka kasko firmaları da bana (sanırım hala kaskom olduğu için) teklif vermiyor. Araba kaskosuz kaldı.

Aşağıdaki sitede açıklama yazıyor bu el koyan devlet görevlileri. Şu anda benzer durumda olan var mı benimle?
    https://www.guvencehesabi.org.tr/

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.