|
Bildirim
Bir kere sigorta şirketlerinin isimlerinde meymenet yok iken ne melem bu şirketlerden sigorta-kasko alınır akıl alır gibi değil :) Üstelik poliçe sahipleri hiç de azımsanmayacak kadar çok.Şaka 1 yana eğer bu ülkede bu hizmeti veriyor isen belli kanun ve yönetmeliklere elbette uymak,düzenleyiciler yani devletin ilgili kurumları da bunu denetlemekle yükümlü olmak zorunda.İşte filmin koptuğu nokta bu.Aksi gibi çözüm sunan da yok :) Normalde bu tip şirketler ile bilindik şirketler arasındaki tek ve en büyük fark,bilindik şirketlerden paranı 3 günde alır iken bu tip şirketlerden en fazla 30 günde alman olacaktır.Müşteri buna göre sigorta şirketini seçecektir.Ama burada malesef :)
|
Bunlardan biri de benim. 15 gün önce yaptırdığım kaskonun ne olacağı belli değil. Bu esnada kaza yapsam parayı alıp alamayacağım belli değil. Halen iptal etmedikleri için yenisini de yaptıramıyorum. En son sigortacım aracın kaskosu yokmuş gibi düşün binme arabaya dedi. Buldukları çözüm bu...
Gri Sigorta'nın %83'lük hissesinin sahibi Paragon Holding diye bir şirketmiş. Onlardan da ses seda çıkmadı. |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Trafik sigortası yaptırırken dahi 300-500 pahalı olsa da Axa ve Allianz gibi şirketleri tercih ediyorum. En azından sorun yaşama ihtimalimiz düşüyor. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
yukarıdaki arkadaşlar yetkisiz yapılan kaskolardan bahsediyor? |
Ne günlere kaldık |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|