Şimdi Ara

El Motoru Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar kendime el motoru almak istiyorum.Pc modifikasyonunda kullanmak için.Şu an kafamda iki seçenek var.Dremel 3000
    ve Skıl 125 Watt
    Hangisi alınmalı.Skıl biraz daha uygun ve daha fazla aksesuarı var.Ama almışken güvenilir birşey almak istiyorum.Anlayan arkadaşlar bilgilendirirlerse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraykarataş -- 14 Temmuz 2012; 2:23:00 >

• El gravür makinası duydum, dremel duydum, el testeresi bile duydum ama "el motoru" ilk defa senden duydum... Zorlama kendini dremel de geç

Dremel kalite bir markadır ancak skil de fena değil. El gravür makinam dremel kalitesinde ama matkabım skil ve gayet de güzel. Eğer daha ucuzsa Skil al, yanına da MUTLAKA pleksi koruyucu çalışma gözlüğü ve yanmaz yırtılmaz iş eldiveni al. Bunlar bilmem kaç bin devirle dönen sakat aletler. Gözünü parmağını falan kaybetme riskini almaya gerek yok. Özellikle metal keserken kullanılan taşlama uçları çok pis kıvılcım fırlatıyor değdiği yeri yakıyor, göze denk gelirse sakatlık çıkar. GÖZLÜKSÜZ ve ELDİVENSİZ çalışma!!! ÖNCE GÜVENLİK!

Kolay gelsin.

• Sağolun hocam cevabınız için.Önerilerinizi dikkate alıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.