Şimdi Ara

EL NINO 9 [STOCH] un attığı insanüstü gol [Videolu] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam güzel gol, ama yılın golü falan olamaz arkadaşlar yapmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Versace precious

İyi oyuncu ama hizli olup kontradan oynamak ve topu saga cekip vurmaktan baska ekstra bi ozelligi yok.

Gol: Futbol, hentbol, hokey ve buz hokeyi gibi spor müsabakalarında, topun kale çizgisini geçmesi ile kazanılan sayının isimdir. Birçok futbol terimi gibi bu sözcük de Türkçeye İngilizceden girmiştir. İngilizce goal kelimesi amaç, hedef, ideal gibi anlamlar da taşır.

Vikipedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

3 ay sonra paokta da atamaz gol felan. vurdurmazlar türkiyede olduğu gibi

/>
  • 15 mi 17 mi neyse ona satacaktık büyük yönetim hatası yaptık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • La neyi ne insan üstü gol , gol görmesek inanıcaz. Puskas ödülünü aldığın da attığı gol on Numara zaten ona laf yokta bu ne dir Allah için. Kaleci bu topu çıkaramazsa kalecilik felan yapmasın.

• Yunan kızlarını göreve çağırıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaman46

quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

3 ay sonra paokta da atamaz gol felan. vurdurmazlar türkiyede olduğu gibi

/>

Göreceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

Yunan kızlarını göreve çağırıyorum

ben de istanbullu türk kızlarını göreve çağırıyorum (bomb has been planted)
  • Durun durun milli takım arası girsin yunan pavyonlarından grek danslarıyla tabak kırmaya başlar . Ama gelecek vaat eden futbolcu seneyede orda kiralık oynasın sonra buraya geri döner.
  • şansa bala gol derler ya...işte ondan..
    he orda iyi top oynuyodur o ayrı..
  • Özeti izledim de bir asisti var iki de gol atmış birisi kendi yaptırdığı penaltıdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinsenty

yuh o nasil gol. PAOK Stoch'u alamaz. 5 m verseler bile Stoch Paok'a niye gitsin ? boyle oynamaya devam ederse FB ye geri doner

Adam zaten böyle oynuyordu FB 'ye gelince bozuldu, yada aykut kocaman adamın içine etti resmen. Adam yeni yeni toparlanıyorken bi daha ne aykut ne de ersun yanal'ın sisteminde oynar. PAOK almasa bile başka takıma gider, ikinci bir Anelka vakası ile karşı karşıya bence fenerbahçe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapat Aç Düzelir

quote:

Orijinalden alıntı: vinsenty

yuh o nasil gol. PAOK Stoch'u alamaz. 5 m verseler bile Stoch Paok'a niye gitsin ? boyle oynamaya devam ederse FB ye geri doner

Adam zaten böyle oynuyordu FB 'ye gelince bozuldu, yada aykut kocaman adamın içine etti resmen. Adam yeni yeni toparlanıyorken bi daha ne aykut ne de ersun yanal'ın sisteminde oynar. PAOK almasa bile başka takıma gider, ikinci bir Anelka vakası ile karşı karşıya bence fenerbahçe.

anelka çok farklı bir olaydı kenks. ribery ve anelka olayları birbirine çok benzer. ikisi de türkiye ligini çok küçümsedikleri için gitmek istediler . ribery kaçarak gitti anelka 14 milyon euro kazandırdı. stoch'u ise fenerbahçe'nin müthiş idarecileri ve ersun istemiyor. farklı olaylar yani.

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=80553521&p=1#80553521

Şöyle bir konu açtık konu kirliliği olmasin diye, hatta konudada paylaşıldi bu gol, hala konu açıliyor attigi gol ile ilgili

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    kaç maça çıkıp kaç gol attı ki sizde ?

hani 100 maça çıkıp minimum 80 gol atan bir oyuncu için konuşuyor olsak tamam dicem ama sağa çekip vurduğu 10 toptan anca 1 tanesi gol olmuştur (istatistik olarak)

ee her maçtada 10 tane vurdurmuyorlar kimseye.
  • Miroslav Unleashed
  • ya abatmaayın rasgele kaleye göndermiş gol olmuş, selçukya oradan vurssa stovh gibi 50da biri kaleciyi avlar.. tamam stoch mükemmel topçu ama abatmayın. golse yılı golü seçilen gol goldür. bunda şans var onda yok...
  • Bu adamı oynatmayacaktık 12 m € neden satmadık acaba bu sistem de Fenere yaramaz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.