Merhaba arkadaşlar 16 yaşındayım.Sorunum şu : Ellerim her an terli halde Telefonumu 2 dk tutayım arkası sırılsıklam Geçen haziran da cama yumruk atmıştım , 6 dikiş yedi kolum ona bağlıyorum elimin terini ? Veya kavga konusu açılsın , bir çocukta sanaldan bile olsa kavga etsek , atarlansak bile elim hep terli hep titrek halde Kickboxcuyum , ama gerçek anlamda kimsenin suratına yumruk atmadım ( Çunkü atmaya yemiyor ) acaba nedeni nedir bu titreme ve terlememin ? Sevgilim olsa elimi nasıl tutacagım ? Acaba sinir hastalıgı falan mıdır?
Bende de var,genetik.Doğduğumdan beri aynı,yaşamayı öğrendim.
Aşırı denecek kadar değil yani ama bu dediğim olaylarda çok oluyor kavga falan ...
Aynı sorun bende de var tamamen genetik. Kavgada veya telefonu tutarken elini kasıyorsundur bu yüzden normalden daha çok terliyordur ve titriyordur. Aklına gelmezse daha az terler zaten aklına getirmemeye çalış.
Bendede çok ileri derecede var. Dün fear factor izliyordum yükseklik korkumunda etkisiyle ellerim sırılsıklam oldu . Elektro gitar çalıyorum sırf bu yüzden milletin 2 ayda kararttığı teller bende 3-4 günde kararıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme