Şimdi Ara

EL YAPIMI DİREKSİYON STANDI (Driving Force GT) İki farklı tasarım beğen ve kendin yap (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
12.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ersin süper olmuş cidden, becerikli adamın hali bir başka oluyor
  • yaw aynı direksiyondan bendede var ama koyacak yer yok uygun malzemeyi bulsam bende yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Halıyı beğendim..
    Ama sistem olarak benimkinin üstüne yok..

görelim senin sistemide

Görelim....

EL YAPIMI DİREKSİYON STANDI (Driving Force GT) İki farklı tasarım beğen ve kendin yap

EL YAPIMI DİREKSİYON STANDI (Driving Force GT) İki farklı tasarım beğen ve kendin yap

• aahh acıttıı
  • Elinize sağlık ama 2 pedalın ortasından demir geçmesi yerine o demir pedalın arka kısmına gelse, aradan bölmese daha kullanışlı olmaz mı? Ben tek ayakla kullanırım mesela çünkü hep gerçek araba alışkanlığı.

Tabi kullanacak olan sizsiniz.Ama belki yarın öbürgün seri üretime geçer bizlere de yaparsınız diye fikrimi belirtmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monterrey -- 25 Eylül 2010; 17:26:35 >
  • quote:

quote:

quote:

Halıyı beğendim..

görelim senin sistemide

Görelim....

güzelmişayıptır sorması kaça oldu bu sistem

• 15-20 tl arası...
  • adam biliyor işi, ersincim eline sağlık bizlere ilham verdin
  • quote:

quote:

quote:

Halıyı beğendim..

görelim senin sistemide

Görelim....

Çöp gibi sistem

• Sağolun arkadaşlar, beğendiyseniz sıkıntı yok

quote:

Orijinalden alıntı: VitoScaletta

Çok güzel olmuş..Peki ps3 standı yapılabilirmi

Dostum PS3 standı derken neyi kastettiğini anlamadım doğrusu.

quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

Ersin sende zehir gibi kafa var valla çok güzel olmuş güle güle kullan

sağol kanka.

quote:

Orijinalden alıntı: ravenlyx

Eline saglık güzel iş...Bir de sorum olacak direksiyonun iyi mi bende almayı dusunuyorumda driving force ...?

Arkadaşım bu fiyata alabileceğin en iyi direksiyon, alternattifi yok gibi

quote:

Halıyı beğendim..

Ayrıca bunun üstüne halıfleks kapla.O zaman zerre kaymaz.Ordaki çivilere gerek yok..Hem bunda kayma belki öne doğru olmaz ama sağa sola kayma yapabilir.

Senin cıbık iyi ilham verdi bana pedal, suntayı altında ki plastikler yüzünden iyi tutuyor, sağa sola oynama yapmıyor. Halıfleks de iyi fikir

quote:

Orijinalden alıntı: codeGenius

Elinize sağlık ama 2 pedalın ortasından demir geçmesi yerine o demir pedalın arka kısmına gelse, aradan bölmese daha kullanışlı olmaz mı? Ben tek ayakla kullanırım mesela çünkü hep gerçek araba alışkanlığı.

Tabi kullanacak olan sizsiniz.Ama belki yarın öbürgün seri üretime geçer bizlere de yaparsınız diye fikrimi belirtmek istedim.

Ortadaki demir pek engel olmuyor, oturduğun pozisyona göre pedalı kaydırıp, sağ ayakla freni rahatça kullanabiliyorum. Dediğin şekilde standın dengesini ayarlama zor olabilir.

• Eline sağlık çok güzel olmuş Standı tamamen parlak siyah veya mat siyaha boyarsan çok daha güzel olur diye düşünüyorum.Direksiyon pedal setide siyah zaten Bu arada o koltukda rahat oynuyabiliyormusun
  • ersin süpersin bende yaptirim bitane böyle bisey.cok güzel fikir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StubB
    Bu arada o koltukda rahat oynuyabiliyormusun

Direksiyon başında uykuya dalabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.c.i -- 25 Eylül 2010; 23:07:23 >
  •  EL YAPIMI DİREKSİYON STANDI (Driving Force GT) İki farklı tasarım beğen ve kendin yap

Bende salondaki mobilyaların portatif fiskosunu odama aldım. Normalde kanepelerin ortasına giriyor, çay kahve koymaya yarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Bende salondaki mobilyaların portatif fiskosunu odama aldım. Normalde kanepelerin ortasına giriyor, çay kahve koymaya yarıyor.

Elimizin altında ki eşyalardan çok güzel standlar çıkıyor
  • Aklıma yeni bir fikir geldi, yeni yaptığım şekilde stand hem ileri geri hemde aşağı yukarı ayarlanabilir olacak.

Bu parçada hurda sandalyeden çıktı. ileri ve geri hareketini sağlayacak.

Bu ise kaynattıktan sonra ki hali.

şimdi daha ufak boyutta bir sunta ayarlayacağım. Bitirince resimleri eklerim.

• Üst kısımın işi bitmiştir. Şimdi eve gidince alt kat ile birleştirmesi ve denemesi kaldı.

Plastikleri takınca çıplaklık gitti.

Üst kısmın bitmiş hali.
  • bende direksiyonu masaya tutturamadım işin içinden nasıl çıkacağımı bilmiyorum
  • güzel bi şey çıkacak herhalde, bu bitince toplu satışa geçersin herhalde
  • beyler bu oyun direksiyonlarında normal vites gibi olanları yokmu ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.