Şimdi Ara

*****el yapımı jammer projesi***** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
3
Favori
49.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: utopiautopia

pek anlamam bu işlerdende devre düzensiz yada düşük güçlü demek istiyorsunuz sanırım

yada adi bd 137 li gemini fm vericilere benzettim benzetmelerinizi

pic yok frekans kayar ısınır vs

Frekans kaymaz ama çıkış gücü zayıf olur.
  • Kanunda izin verilen özel amaçlı kullanımı dışında, GSM Jammer ve benzeri cihazlara
    ithal, imal ve kullanım izni verilmemektedir. Aynı şekilde bu cihazların özel amaçlı
    kullanımlar dışında piyasaya arzı, ABD’de, Avustralya’da, Pakistan’da, Japonya’da ve AB
    Topluluğu içinde yeralan ülkelerde de sınırlandırılmıştır.

Kurumumuzca bu konularda ilgili kurum ve kuruluşlar bilgilendirilmektedir.
    Bu cihazların imalinin, ithalinin ya da kullanıldığının tespiti halinde Kurumumuz tarafından
    mevzuat doğrultusunda gerekli işlemler yapılmaktadır.
    Kamuoyunun bilgilerine saygıyla sunulur.

Telekomünikasyon Kurumu

Bkz:http://www.tk.gov.tr/Basin_Duyurular/Bulten/2007/bb-28_02_07-gsm_jammer.pdf

• yau yasak anladım yada anlattınız teşekkürler tmm da

yapılmış bişi var ortada paylaşım yeri burası kullanın demiyorum ki ben yapılmışı var buyrun bakın diyorum

illa göze sokmanın anlamı yokki bunu

ki bi fm vericiye bile bunun kadar kolay ulaşmadım ben bunu bulmam bu kadar kolay oldu yani

bide el yapımı yani pöhh

madem yasal değil ulaşımı neden bu kadar kolay

ben yinede belirteyimde en kocamanından günahı gitsin

ATTENTİON PLEASE
    *burda paylaşılan ana fikir TECRÜBE ve bitirilmiş bir projenin bilgi amaçlı paylaşılmasıdır
    *kullanımı tehlikeli ve sakıncalıdır,iletişim kanunlarına aykırı olup iletişimi kısıtlamaya yönelik bir cihazdır
    *kesinlikle profesyonel denemeleriniz haricinde KALICI OLARAK ÇALIŞTIRMAYINIZ!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunm

Kanunda izin verilen özel amaçlı kullanımı dışında, GSM Jammer ve benzeri cihazlara
    ithal, imal ve kullanım izni verilmemektedir. Aynı şekilde bu cihazların özel amaçlı
    kullanımlar dışında piyasaya arzı, ABD’de, Avustralya’da, Pakistan’da, Japonya’da ve AB

Bu cihazların imalinin, ithalinin ya da kullanıldığının tespiti halinde Kurumumuz tarafından

Telekomünikasyon Kurumu

TÜRKİYEDE HER SORUN HALLOLDU Bİ JAMMER SORUNU KALDI OKADAR DUYARLISIN MADEM ELİNE Bİ ANAYASA KİTABI AL SOKAKTA DOLAŞ BENCE AKŞAMA KADAR O KİTABI BİTİRİRSİN İNSANDA HEVES BIRAKMAZSINIZ BİLADER SİZ İÇ GÜVENİ YOK EDİYORSUN
    HERKES HERŞEYİN FARKINDA MERAK ETME SEN AMA ADAM YAPTIM KULLANIYORUM VS DEMİYOR BU KONU KAPANMALI BENCE

• şema yok mu @utopiautopia hocam?
    bu arada paylaşım için teşekkürler
    iyi forumlar...
  • ne yazıkki yok

okul bitirme projesi için bi arkadaş internet aracılığı ile bulduğu bi firmadan el yapımı görünüşlü fabrikasyon olmadan bölece temin etti
    bende aa nasıl çalışıyormuş severim böle cihazları getir bakim dedim kurcuklarken aklıma forum geldi fotoğrafları çektim :D bi yandanda denedim tabi...
    cihazıda okul almış zaten koymuşlardır değerli projelerin ölü gibi yattığı o tozlu odalara :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEGA.HERZ

quote:

Kanunda izin verilen özel amaçlı kullanımı dışında, GSM Jammer ve benzeri cihazlara

Telekomünikasyon Kurumu

TÜRKİYEDE HER SORUN HALLOLDU Bİ JAMMER SORUNU KALDI OKADAR DUYARLISIN MADEM ELİNE Bİ ANAYASA KİTABI AL SOKAKTA DOLAŞ BENCE AKŞAMA KADAR O KİTABI BİTİRİRSİN İNSANDA HEVES BIRAKMAZSINIZ BİLADER SİZ İÇ GÜVENİ YOK EDİYORSUN
    HERKES HERŞEYİN FARKINDA MERAK ETME SEN AMA ADAM YAPTIM KULLANIYORUM VS DEMİYOR BU KONU KAPANMALI BENCE

• olsun yine de teşekkürler
    adam şema vs vermemiş ki belki fikir verir diye foruma resim koymuş ne var bunda yasalar falan havada uçuşuyor
    gerçi şema olsa daha iyi olurdu ama
    iyi forumlar...
  • donanım haber =eline geçen donanımı paylaş,arkadaşlarını haberdar et demek

paylaşalım arkadaşlar elektronik bölümünde hareketlenmeler var ustaları arıyor gözler hadi bakalım

• quote:

Telekomünikasyon Kurumu

Yahu özel amaçlı kullanım diyor...
    İyi güzel mesela ben ofisimde dinlenmemek için jammer kullanmak istiyorum diyelim. Bana bu izni kim verecek? Nasıl verecek?
    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı sanırım jammer kullanıyor, kendisi izin almış mı nasıl almış?

Onu da geçtim bu ürünler zibil gibi her yerde satılıyorlar. Önce onu engellesinler.
    Yine aynı şekilde gizli kamera ile görüntü ve ses kaydı yapmak yasak, adamlar CEBIT fuarında bile stand kurup ürünü satıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUAVI -- 14 Ekim 2010; 21:18:30 >

• Çok basit düşünüyorsunuz.

Sen belki serviste çok konuşan arkadaşlarının konuşmasını engellemek için yaptığın alet, yakınında bulunan ambulansın hangi yoldan gitmesi gerektiğini gösterecek gps, telefon, telsiz gibi aletleri etkileyecek. Çocuk oyunu gibi gördüğün şey yüzünden büyük dertler açacaksın başına. Bu senaryonun ihtimali düşük olsa bile böyle risk almaya değer mi? Ayrıca ben sadece paylaştım diyip aradan sıyrılmakta hoş değil. Bu tip şeyler elbet internette çok kolay bulunuyor ama kolay bulunuyor diye nasıl bmba ypılacağını millet paylaşmıyor.
    Amacım insanlar bir şeyler paylaşmasın değil, düzgün şeyler paylaşsın. Ama keyfiniz bilir

Bu arada "nasıl bulacaklar ki" demişsin. Lisans gerektiren yada yayın yapılması yasak frekanslardan RF oyuncağın bile olsa çıkıp evin önünde dolaştırsan civar bölge de bu frekansları kullanan birimler varsa 1-2 güne yerini tesbit ederler. Sanırım para cezası kesiliyor başlangıçta ama 3 tekrardan sonra hapis cezası var diye hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amboleos -- 15 Ekim 2010; 0:29:43 >

• Fikrine katılıyorum fakat şuvar 10 yaşında ki çocuklar gidip adam vurmak için rahatça pıçak satın alabiliyorlar. Düğünlerde çocukların elinde oyuncak gibi silahlar patlıyor. Uyuştucu desen denememiş olan var mı? Telefon zaten amacını aşmış durumda 100 de 95 i gönül eğlemek için kullanılıyor. Jammer a gelene kadar önce insanlığımızı yerine getirsek zaten bu bilinçte kendiliğinden oturacaktır.
  • işin paylaşım,bilgi kısmı bu üzgünüm

ama işin içine duygusallık girerse şöyle olur

*amfi şeması paylaşmayalım ÇOK SES ÇIKARIYO

*power led sürücü devresi paylaşmayalım GÖZÜME ALIYO

* robot yapımı paylaşmayalım BUNLAR BİZİ ÖLDÜRCEK

*güvenlik kamerası kurulumu paylaşmayalım ÖZEL HAYATIMIN İZLENMESİNİ İSTEMİYORUM

*navigasyon cihazı paylaşmayalım BAYAN SESLİ YÖNLENDİRMESİNDEN EŞİM RAHATSIZ OLUYOR

*el yapımı projeksiyon paylaşmayalım SATICI FİRMALARIN EKMEĞİYLE OYNUYORSUN

*1 watt lık wireless yakalayıcıları paylaşmayalım HARAM HARAM

*buzdolabı motorundan kompresör yapımını paylaşmayalım BİSİKLETÇİ NE GÜNE DURUYO

konuyu kapatmayı düşünüyorum zaten en son o olacak anlaşılan
  • abi yapanın eline sağlık
  • üstad kaça satarsın bu devreyi :D
  • proje olarak okula verildi elimizde yok ne yazıkki :D

ama güzel çalışıyodu gerçekten...
  • kardesim peki bu devrenin şeması var mı birde ordaki pfo ve vco ları nerelerden bulurum veya rica etsem siz bana gönderir misiniz ücretini ödemek kaydıyla yardımcı olursanız memnun olurum ....
  • adamlar sigara paketinin içine yapmış şeması olsada yapsak

http://www.akdenizbilisim.com/defaultx.asp?kid=46
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.