Şimdi Ara

*****el yapımı jammer projesi***** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
3
Favori
49.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kadircitak

quote:

Orijinalden alıntı: amboleos

Bu alet yasal değil, kafana göre istediğin frekansı böyle kullanamazsın. 1-2 güne yerini tesbit ederler.

nasıl yer tespiti olcakki???

Yer tespiti yapabilirler ama kimse uğraşmaz bence zaten çoğu kişide farketmez camide kim farkedecek zaten adamın işine gelir namaz kılmak için orda başka bir şey için değil
  • hazır alındı bu yüzden hiç bi kaynak yok üzgünüm
  • bizde uyraşıyorum ama yapamıyoruz kolay degil yanı en iyisi ithal ürüler bence inceleyiniz

http://www.temasbilisim.com/kategori/sinyal-kesiciler---jammer--.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenakord08

Miliwatt seviyelerinde çalıştırılan mini Jammer ler Yaklaşık 50 m çapındaki alanlarda etkili olurlar ve yasal bir müeyyidesi de yoktur... Kısaca Jammerler telsizler gibi ruhsata ve izne tabi değildirler... Gidin bir üreticisinden satın alın ve mahallenizin camisine koyun kimse size niye taktınız. veya takamazssınız demez...
    En azından ben böyle biliyorum, ama yasalarda yeni bir düzenleme olduysa onu da bilmiyorum... Bilenler varsa sanıyorum cevaplandırırlar..

yaşanan bir olayı aktarıyorum sana kayseride hunat hatun camii de kullanıldı. bunu iletişim firmaları yerini tespit etti ve camiilerde böyle cihazların bulunmaması için dava açtı ve kazandı bu yüzden Türkiye'de ki camilerin hiç birinde jammer kullanılamıyor.
  • Bunu Yapan firmayı tanıyorum bu ürünü sahis degil bir firma yaptı izmirde firma bilgileri mevcuttu
  • kimmiş merak ettim alala

ürün antalyadan geldi :D
  • ürün antalyadan gelebilir antalyadan geldi diye türkmü yaptı istanbuldan gelseydi benmi yaptım olucaktı sizce :)
  • yani projeye ihtiyacı olan almak isteyen arkadaşlar olabilir konuda belirtmişler çünkü

izmideki yapan firmayı madem biliyorsunuz bi açıklayında bende hem bi ziyaret edeyim hemde milletin merakı

gitsin...
  •  *****el yapımı jammer projesi*****
     *****el yapımı jammer projesi*****

En küçüğünden Büyüğüne Jammer Modelleri

Bi bakın fikir olur

Cami jammer diye modelleride var adamlar tabloya falan yerleştirmeşler

• Up
  • Arkadaslar bu alet wlan icinde yapilabilirmi ve ne kadara mal olur
  • Demek ki devlet büyükleri günde 10-20 adam öldürüyor

Ne biçim bi kafa yapısına sahipsiniz yaa
  • rica Etsem antenlerin baglı olduguu çiplerii nerden bulabilecgımı ve içindeki butun malzemeleri demirdovenserdar70@gmail.com addresine gönderırmsnzz ve sinyal kesme mesafesi kaç metredirrr
    şimdikten teşekur ederimm
  • 4 katlı bir apartmanda etkili idi.ama elimde fotoğraflar haricinde bir veri kalmadı ne yazıkki bu devre okula verildi

fotoğrafları indirin yakınlaştırın entegrelerin üzerindeki yazılar okunuyor az çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mangdaşire

GSM900 demiş, 1800, 1900 ve 2100 mhz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana da jammer lazım
    dershanede öğrenciler çıldırtıyor beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: otuz3

bana da jammer lazım
    dershanede öğrenciler çıldırtıyor beni

Ust katinizdaki is yerinde birisi bayilsa ambulansi arayamasa hakkini nasil odemeyi dusunuyorsunuz ?

• somada sehit olan iscilerin hakkini kim odedi bana catiyorsunuz
    daha jammer almadim bile. ne kadar duyarlisiniz
    ayrica bu tur cihazlarin 50 ile 500 metre menzile kadar musadesi var
    ben 10 metrede kullanacam

• faraday kafesi diye bir şey var...
    yapın bir faraday kafesi kilitli kutunun içine koyun telefonları içine atın kilitleyin
    jammer ile neden çevredeki tüm telefonarı kesiyonuz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.