Şimdi Ara

El Yapımı Wireless Anten TEST-1 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
4
Favori
154.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • harıka bır calısma olmus gercekten kardesım,tebrık ederım senı ve tesekkur ederım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: optimarax

*
    http://www.brest-wireless.net/wiki/materiel:amos

13 dbi + 120 derece beam açısı.Denemeye değer.

El Yapımı Wireless Anten TEST-1

Kullandığınız bu programın adı nedir nereden indirebiliriz kullanım şekli zormudur anten tasarlayabilirmiyiz ???

• süper çalışma eline koluna sağlık
  • süper calısma bende düşünüyorum aslında ama bakıcaz
  • artık kokmayacak.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_kosif -- 23 Temmuz 2008; 3:44:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: a_kosif

bi göz atın isterseniz...

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=11162499

Reklam kokan hareketler bunlar a_kosif bey...dikkat edelimmm...
  • gg de farklı nick yazsaydım anlayabilecek miyin sanki Allah Allah
    yaptık uğraştık isteyene bildiğimizi de anlattık...
    isteyen olursa satıyorum burada da isteyen bi göz atsın demişiz....
  • BU KONU TAM BENLİKMİŞ SİTE İÇERİSİNDE KABLOSUSZ Bİ AĞ KURMAK İSTİYORDUM AMA SİNYAL GİCİ DÜŞTÜĞÜ İÇİN ACCES POİNLERLER YAPABİLRİM DİE DÜŞÜNÜYORDUM BU UYGULAMA BELKİ BENİM İŞİMİ GÖREBİLİR PARTMANLAR ARASI 30 METRE.
    YAPIM AŞAMASINI KULANILAN MALZEMELERİ YAZABİLİRMİSİNİZ LÜTFEN BANA PM OALRAKTA ATARSANIZ YADA BİREBİR GÖRÜŞEBİİRMİYİZ.
    BU UYGULAMA İÇİN ELLERİNİZE ÇOK SAĞLIK HARİKA BİR UYGULAMA OLMUŞ MÜKEMMELSİNİZ.
  • bende airties rt205 modem var apartmanım 6 katlı ben 2. katayım her katta 3 daire var. benim isteğim yagi uda modeli yapıp modeme lehimleyerek apartmandaki kulanıcalara kullanılabilir bir seviyede ağ kurlumunu sağlamak.
    modem üzerinde iki anten var, modeme bu anteni yapıp lehimlersem bi faydaısnı görürmüyüm yada bir zararını görrmüyüm. modemin kaç db olduğunu bilmiyorum yada nereden bakabilirm. bana bu konuda yardımcı olabilirmisinz.
    ilginize tşk ederim.

cvp için pm atabilirmisiniz lütfen.
  • cvp lütfen...
  • airtieslerin çıkış gücü o kadar da iyi değil bildiğim kadarıyla.
    lehimlemek deyince ben smart net router'ime öyle birşey yapayım dedim elimde kaldı. konektör monte ettim ama siyal çok gena düştü odadan odaya görmüyor deli oldum öle atıl duruyor. anteni sökerken parçaladım nasılsa lazım olmaz diye içine ettim anlican.... dikkatli olamk lazım bilen birine yaptır lehimlemeyi....
  • çalışma profesyonel.. ellerine sağlık... ama amatör ve cebinde parası olmayan türkler....(bizler)
    normal tv anteni alın 10 ytl....
    alüminyum yükselticileri sökün çanak kalsın...
    sinyali aldığınınız yöne çanağı çevirin....
    fizik kuralı çanağın adak uzaklığına wireless adaptörünü yerleştirin...(sakın odak uzaklığı ne deömeyin)...
    adaptör çanağın topladığı paketleri alacaktır...işem bu kadar......
    kesin çözüm.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: rebel_blue

bende airties rt205 modem var apartmanım 6 katlı ben 2. katayım her katta 3 daire var. benim isteğim yagi uda modeli yapıp modeme lehimleyerek apartmandaki kulanıcalara kullanılabilir bir seviyede ağ kurlumunu sağlamak.
    modem üzerinde iki anten var, modeme bu anteni yapıp lehimlersem bi faydaısnı görürmüyüm yada bir zararını görrmüyüm. modemin kaç db olduğunu bilmiyorum yada nereden bakabilirm. bana bu konuda yardımcı olabilirmisinz.
    ilginize tşk ederim.

cvp için pm atabilirmisiniz lütfen.

Selam,

Yagi anten belirttiğin uygulamam için uygun bir model değildir. Yapman gereken şey her kata bir Accesspoint yerleştirip bunları modeme ethernet üzerinden bağlaman. Ençok ve ensık kullanılan yöntemdir ve kesin başarılıdır. Anten ile her kata bir anten çıkarman lazım ki hem pratik hemde teorik olarak çok or bir uygulamadır.

• ARKADAŞLAR BELKİ DAHA ÖNCE PAYLAŞILMIŞTIR AMA HARTIRLATMAKTA FAYDA VAR anteni çanağa monte ettiyseniz çanağın ağız kısmı hafif yere doğru baksın çünkü wireless sinyallerinin yeryüzüne yayılımı uydu sinyallerinden farklıdır

çorba da beimde tuzum olsun istedim....selametle

•  El Yapımı Wireless Anten TEST-1

[url=http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=wiffyextremepic2b5dg2.jpg][IMG
  • laptop için usb wireless adaptör almayı düşünüyorum sanırım edimax ürünleri tercih ediliyor ençok önerebileceğiniz bir modeli varmı?
  • ELİMDE ÇOK MİKTARDA 1.5 LUK BAKIR NVV KABLOSU VAR (YÜKSEK AKIM KABLOSU)

BUNLARI MODEM ANTENİNİN ETRAFINA DOLASAM

BİR FAYDASI OLURMU.
  • zannetmiyorum.... reflektör diyorlardı modem için....
  • quote:

Orjinalden alıntı: pepclub

ELİMDE ÇOK MİKTARDA 1.5 LUK BAKIR NVV KABLOSU VAR (YÜKSEK AKIM KABLOSU)

BUNLARI MODEM ANTENİNİN ETRAFINA DOLASAM

BİR FAYDASI OLURMU.

Selam,

Yarardn çok zararı olacaktır, anteni faraday kafesinin içine koymuşsun gibi. Sakın deneme.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.