Şimdi Ara

Elano'dan ancak cacık olur diyenlere (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nereden çıkarıyorsunuz Ardanın Elanoya pas vermediğini.
    Bir pozisyon görüyorsunuz sonra genelliyorsunuz.
    Belki arkadan adam geliyordur diye vermemiştir, belki daha etkin kullanabileceğini sanıyordu.
    Arda, kanlı bıçaklı bir durumda bile olsa Gs için herkesle paslaşır, yardımlaşır.

Rakipler Ardayı bitirme kampanyası başlattı, sizlerde iyice alet oluyorsunuz.

Silkelenin kendinize gelin Arda bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Durduk yere sorun yaratıyorsunuz.
    Belki arkadan adam geliyordur diye vermemiştir, belki daha etkin kullanabileceğini sanıyordu.
    Arda, kanlı bıçaklı bir durumda bile olsa Gs için herkesle paslaşır, yardımlaşır.

dostum Arda'yı severimde
    ben şu halimle bile bu sene Arda'nın dibindeki Elanoya pas atmadığı 3-4 maç hatırlıyorum. Bencede sorun yok. Arda Elanoyu sevmiyo diye değilde, sanki biraz Hasan Şaşlığa kaçıyo gibi geliyor bana.

• bası gerçekten harika
    elano > keita> kewll güzel gol olmş
  • Tm da yürekğimiz ağzımızda maç izledikten sonra yensek nolur harikalar yaratsak ne olur :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedYellow1905

Umarım attığımız goldeki arapası görmüşsünüzdür.
    Adam maçta görünmüyor ama harikalar yaratıyo.
    Seviyorum seni Elano.

dostum 10kişi oynadık yaw.
    antalya maçında çok iyiydi elano.pres yaptı .iyi pas verdi dağıttı.bu maçta önündeki topa bile koşamadı.gezindi sahada.bir kere pas verdi oda gol oldu.
    defansa top çıkarmak için yardım etmedi.bana top atmıyorlar diyorda.kendi istemiyorki.
    keita gibi bize katkı sağlaması imkansız.sadece iş görür diyebilirim. ama verilen para elano için çok fazla.
  • quote:

Kendi yorumum olarak;
    tek maçlık bi değerlendirme değil bu.
    Elano-Arda ilişkisini özellikle izleyerek değerlendiriyorum.
    Ayrıca Ardaya yüklenmiyorum, suç atmıyorum ve altında bi artniyet aramıyorum.
    Ama takım olarak Elanoya az pas geldiği bi gerçek.
    Eğer dikkatli izlediysen neredeyse her pozisyonda Elano ortada bomboş elleri iki yanda pas istiyor.
    Dibindeki Mehmet Topalda atmıyor, pas vermek yerine Elanonun yanına kadar gelip topu kaybeden Ardada atmıyor.
    Artniyet aramıyorum ama çok göze batmaya başladı

• quote:

Ne 1 pozisyonu ya sen sadece kendini mi maç izliyor sanıyorsun? Adam maç boyunca boş pozisyonda Elano'ya pas atmadı. İmkanım olsa maçın genelini tekrar inceler dakika dakika aktarırım uygun pozisyonda pas atmadığı anları. Ardayı bitirme kampanyası ne demek sen onu söyle bana? Ben Galatasaraylıyım arkadaşım Arda falan bilmem ben. Adam gibi oynayanı kardeşim gibi severim ama adamın egosu ile sorunu var. Kendisinin devamlı başarılarda payı olsun istiyor. Silkelenip kendine gelmesi gereken Arda ben Arda yokken de Galatasaraylıydım...

• Arda öyle şey yapmaz bence. Benim tanıdığım Arda kendisine küfür edenlerden, bozuk para bile atanlardan özür dileyen birisidir ki tribünde şahit olmuşluğum var, öyle bencil olacağını sanmıyorum.
  • arda ne zaman pas atmışki birine zorla atıyor.atacaksa topuk pası atıyor diğerlerini zorla.tamamen bencilleşti 2 kişi arasına giriyor.2defa sola 3defa sağa çekiyor topu.sonra da rezzalet bir orta açıyor.zaten defansta yerleşmiş oluyor.arda bu oyununa devam ettiği sürece yedek kalmalı.
  • Ben Arda hakkındaki yorumlara katılıyorum
    düşüş değil bi bencillik var. Takım kaptanı olunca devamlı o çalım atmalı orta kesmeli gibi zannediyo gibime geliyor. geçen sene bu kadar değildi.
  • Yahu bir ara pası attı diye elano'yu yere göğe sığdıramıyorsunuz,ki açık söyleyim başka da birşey yaptığını görmedim.

kafadan 3 gollük pas vermiş arda'yı yerin dibine sokuyorsunuz.Gol olmadı diye mi,bu kadar yükleniyorsunuz?

Bunda bir mantık hatası var sanki?
  • Ardayı arda yapan çalım atması, adam eksiltmesidir.
    Bunları yapmasa ileride nasıl yaratıcı olacağız. Orta sahadakiler tek pas yapıcak ama ileridekiler işi bitirecek, çalım atacak, şut atacak.
    Elanoya bakıp Ardanında öyle olmasını beklemeyin, herkesin farklı bir tarzı vardır.

Açıkça gözlemliyorum Ardaya karşı başlatılan kampanyaya çoğunuz alet olmuşsunuz.
  • arda adam eksiltirken onun arkasına 1 adam daha gelio onu geçerken onun arkasına bir adam daha...
    1dk da bir adam geçio.hızlı geçebilse tamam dalsın adamlara.keita gibi seri geçemiyor.
    2pas vermiş nomuş ya.maç 90 dk.90dk da 2 tane pas atmış ve siz çok iyi oynadı diyorsanız.birşey diyemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARAKAY

Yahu bir ara pası attı diye elano'yu yere göğe sığdıramıyorsunuz,ki açık söyleyim başka da birşey yaptığını görmedim.

kafadan 3 gollük pas vermiş arda'yı yerin dibine sokuyorsunuz.Gol olmadı diye mi,bu kadar yükleniyorsunuz?

Bunda bir mantık hatası var sanki?

Arda'ya yüklenen yokki
    Arda Elano'ya neden pas vermiyo bazı pozisyonlarda diyoruz
    haa dibindeki adam Mustafa Sarp olur ve oyun kuran biri değildir vermezsin ayrı. Ama yanındaki adam Elano ise ve bu adamın tekniği yüksekse ve sen bu adama pas atmıyosan ve çalıma gidip kaptırıyosan bi düşün derim..

Ayrıca Roohans

Bu arada Arda'yı arda yapan çalımları ama çalım atıcak zaman var pas vericek zaman var.
    Çok iyi çalım atıyo diye ikide bir çalım atma zorunluluğu yok.

Ayrıca Elano ve Arda'nın arasındaki bu oyunda bi fark vardı. Arda Elanodan daha ileride oynadı, Elano ise biraz daha gerideydi. O yüzden Arda'nın daha çok gol pozisyonu içinde olması doğal.

• 1 de gol atmıştı sayılmadı, unutmuşum.
    Pas verdiği adamlar biraz şanslı ve becerikli olsa maçı 1 gol 3 asist ile tamamlıyacaktı ve siz kötü oynadı diyorsunuz ve Elanoya pas atmıyor diyorsunuz.
    Kewella verdiği pası tekrar seyredin muhteşem bir pastı, hangi oyuncu verebilir. Arkası dönük süper pas.
  • quote:

Ardayı arda yapan çalım atması, adam eksiltmesidir.
    Bunları yapmasa ileride nasıl yaratıcı olacağız. Orta sahadakiler tek pas yapıcak ama ileridekiler işi bitirecek, çalım atacak, şut atacak.
    Elanoya bakıp Ardanında öyle olmasını beklemeyin, herkesin farklı bir tarzı vardır.

Açıkça gözlemliyorum Ardaya karşı başlatılan kampanyaya çoğunuz alet olmuşsunuz.

Ne kampanyası ya, çok film izliyorsunuz siz. İyi oynuyor da biz mi kötü diyoruz. Sizi de anlamak zor. Bir adamı tuttunuz mu dünya rezili olsun desteği bırakmıyorsunuz. Ardayı eleştirilmez yapan nedir? İşini kötü yapan herkes eleştirilir. Sen iş yerinde kötü çalış kimse iyi adam o birşey demeyin demez. Arda'nın işi bu, egosunu bırakıp topunu oynasın. İyi, çalım atsın da her pozisyonda çalım atılmaz. Futbol oynayan herkes bilir bunu...

• quote:

Orijinalden alıntı: naughtymmn

quote:

Ardayı arda yapan çalım atması, adam eksiltmesidir.

Ne kampanyası ya, çok film izliyorsunuz siz. İyi oynuyor da biz mi kötü diyoruz. Sizi de anlamak zor. Bir adamı tuttunuz mu dünya rezili olsun desteği bırakmıyorsunuz. Ardayı eleştirilmez yapan nedir? İşini kötü yapan herkes eleştirilir. Sen iş yerinde kötü çalış kimse iyi adam o birşey demeyin demez. Arda'nın işi bu, egosunu bırakıp topunu oynasın. İyi, çalım atsın da her pozisyonda çalım atılmaz. Futbol oynayan herkes bilir bunu...

roohans bilemez

• quote:

1 de gol atmıştı sayılmadı, unutmuşum.
    Pas verdiği adamlar biraz şanslı ve becerikli olsa maçı 1 gol 3 asist ile tamamlıyacaktı ve siz kötü oynadı diyorsunuz ve Elanoya pas atmıyor diyorsunuz.
    Kewella verdiği pası tekrar seyredin muhteşem bir pastı, hangi oyuncu verebilir. Arkası dönük süper pas.

Arda'nın kaçırdığı gole ne demeli. Gol sayılmadı değil, Arda fıstık gibi golü kaçırdı...
  • Elano yoğurtları cacıkları. Güzel isim tutar.
  • Neyse siz gözünüzü köreltmişsiniz, size iyi saldırmalar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.