saha içerisindeki pas dağıtması mükemmel, elano olmuş diyorum
bu takıma 1 forvet 1 stoper, frankeyştayn yaratırız vallaha
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
Neyse siz gözünüzü köreltmişsiniz, size iyi saldırmalar.
adam ardayı,elanoyu eleştirmeye korkuo . aşaa ne haddine değil mi . maçları canlı izledikten sonra bir kaç defa daha izle.
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
Ardayı arda yapan çalım atması, adam eksiltmesidir. Bunları yapmasa ileride nasıl yaratıcı olacağız. Orta sahadakiler tek pas yapıcak ama ileridekiler işi bitirecek, çalım atacak, şut atacak. Elanoya bakıp Ardanında öyle olmasını beklemeyin, herkesin farklı bir tarzı vardır.
Açıkça gözlemliyorum Ardaya karşı başlatılan kampanyaya çoğunuz alet olmuşsunuz.
Ardayı Arda yapan her pozisyonda 3 kişinin arasına girip çoğunda topu kaybetmesi değildir. Yaptığım eleştiriler tek maça göre yapmıyorum. Genel olarak değerlendiriyorum. Egoist, bencil gibi kelimeler şimdiden kullanmak yersiz olur ama gerçekten sadece kendi oynamak istiyor. Biraz basit oynamalı, çevresini oynatmalı. Sürekli çalıma girmek olmuyor.
evet arda bazen çok bencil oluyor. basit oynaması gereken yerlerde rakiple maytap geçer gibi hareket ediyor
diğer yandan elano mevzusu ayrı. bizim takımın genel ve gıcık bi huyu var. "topu beklerler" yani adam pas atar bu pas arkadaşının ya gerisine ya 2mt sağına veya soluna gider. bazı oyuncularda topa gitme diye bi huyları yok. zaten kimisinin düzgün pas atma huyuda yok... pas atma özürlüsü bol bizde
elano iyi de, adamlar elanoyu bi anlayabilseler. o kapasiteye sahip olabilseler keşke...
kusura bakmayın ama ben bu servet, m.topal ve m.sarpa hiç güvenmiyorum... onların yerinde oynayan adamların extradan oynaması lazımken, deforme olmuş kumaş gibi yırtık pırtıklar
quote:
Orijinalden alıntı: jagler_78
evet arda bazen çok bencil oluyor. basit oynaması gereken yerlerde rakiple maytap geçer gibi hareket ediyor
buda oyunumuzu çok yavaşlatıyo, basit oynayınca çok güzel 3-4 tane pas, orta yaptı ama maçın geri kalanında ya çalım atayım derken topu kaptırdı yada oyunu yavaşlatıp rakibin yerine yerleşmesine sebep oldu. Arda Hasan Şaş olma yolunda birileri uyarmıyomu bu çocuğu çok çalım yapma diye.
Elano ise bugün gol pasından başka aynı şekilde 2 güzel pası daha vardı ama gol olmadı. Yeteri kadar top verseler bu tarz pasları daha fazla görürüz, Barosunda gelmesiyle bu pasların golle sonuçlanma yüzdesi baya bi artar. Bence Kewell ve Keitadan sonra ilk 11in değişilmez oyuncusu.
Elano'nun beklentileri karşılamaması bazı Gs'lıları sıradan bir pası abartmaya itmiş galiba.Ara pası tanımına uymak için minimum unsurları taşıyan bir pas.Ne aşırı bir uzaklık var nede adam kalabalığı ya da hengame.Tek adamın arkasından ve 2 adamın arasından atılmış adı üzerinde "ara pası" işte.Zidane benzetmesi yapan arkadaşlara ise gülmeye bile tenezzül etmiyorum Beşiktaşlı olsanız kartallar yüksekten uçarlar ya da atarlar diyeceğiz ama nedir bu Gs'liler deki abartma ve atıp tutma olayı çözemedik bir türlü. Yok Arda Messi'den iyi 500 milyon yorro eder,yok bizim takım galaksi karması gibi,Elano Zidane'ın varisi,yok efendim tofaş şahin'i modifiye edince 220 yapıyor...vs..vs.. Geçin bu muhabbetleri
Galatasaraylı arkadaşlar film gibisiniz , bundan topçu olmaz diyen sizsiniz , kazma diyen sizsiniz arkasından harikalar yaratıyor diyende sizsiniz
Yabancı transferi her zaman tutmaya bilir bekleyip sabretmek gerekir ama bir iki maçla benzer tepkileri verip muhteşem demekte doğru değildir ,
Lig sonu tam değerlendirmesi yapılır...
Elano milli takımında da böyle oynuyor. Fazla gözükmüyor ama tüm gollerin içinde Elano var...
quote:
Orijinalden alıntı: kuşburnu
Elano'nun beklentileri karşılamaması bazı Gs'lıları sıradan bir pası abartmaya itmiş galiba.Ara pası tanımına uymak için minimum unsurları taşıyan bir pas.Ne aşırı bir uzaklık var nede adam kalabalığı ya da hengame.Tek adamın arkasından ve 2 adamın arasından atılmış adı üzerinde "ara pası" işte.Zidane benzetmesi yapan arkadaşlara ise gülmeye bile tenezzül etmiyorum Beşiktaşlı olsanız kartallar yüksekten uçarlar ya da atarlar diyeceğiz ama nedir bu Gs'liler deki abartma ve atıp tutma olayı çözemedik bir türlü. Yok Arda Messi'den iyi 500 milyon yorro eder,yok bizim takım galaksi karması gibi,Elano Zidane'ın varisi,yok efendim tofaş şahin'i modifiye edince 220 yapıyor...vs..vs.. Geçin bu muhabbetleri
sen hiç konuşma en iyisisizinkiler santosu avrupanın yeni yıldızı ilan ettiler
elanodan ancak cacık olur diyenlere ancak kapak olur
quote:
Orijinalden alıntı: RedYellow1905
Umarım attığımız goldeki arapası görmüşsünüzdür. Adam maçta görünmüyor ama harikalar yaratıyo. Seviyorum seni Elano.
Valla aynı pası Özer de atıyor Alex de atıyor. Hatta Bjk-Fb maçında İbrahim Üzülmez de atıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi
quote:
Orijinalden alıntı: RedYellow1905
Umarım attığımız goldeki arapası görmüşsünüzdür. Adam maçta görünmüyor ama harikalar yaratıyo. Seviyorum seni Elano.
Valla aynı pası Özer de atıyor Alex de atıyor. Hatta Bjk-Fb maçında İbrahim Üzülmez de atıyor
İbrahim Üzülmez aştı zaten kendini bu sene. Hele Bobo' nun kaçırdığı bir hareketleri var sol kanattan inip, Overmars' ı hatırlattı...
adam iyi zaten iyi olmasa premier ligde oynayamazdı.
quote:
Orijinalden alıntı: Am@deus
Galatasaraylı arkadaşlar film gibisiniz , bundan topçu olmaz diyen sizsiniz , kazma diyen sizsiniz arkasından harikalar yaratıyor diyende sizsiniz
Yabancı transferi her zaman tutmaya bilir bekleyip sabretmek gerekir ama bir iki maçla benzer tepkileri verip muhteşem demekte doğru değildir ,
Lig sonu tam değerlendirmesi yapılır...
bazı GSliler dedi onu tüm camia demedi. Bazılarımız ise burda savunuyoruz Elano'yu. ve adam yeni yeni alıştığını gösteriyo takıma. Bide onu anlayan bi forvetimiz olsa. Daha Baros ile maç yapamadıki adamcağız.
Ben Elano'dan umutluyum ama zaman gösterecek. 2 maçla göklere çıkarmak anlamsız. İstikrarlımı değilmi hepimiz göreceğiz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme