Elantra bence, en sorunsuz araçları hyundai üretiyor.
Arkadaşlar benim 3 sene önce açtığım başlık yeniden güncellenmiş ben 2008 temmuzda 2006 model elantra aldım ve 70000 km dir normal yağ değişimleri dışında hiç bir sorun yaşamadım aracın hem konforundan hem de yakıt ve servis açısından ekonomikliğinden çok memnunum düşünenlere de gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim
Çok klişe olucak ama Japon mu-Kore mi? Bence tabikide Japon Donanım-Konfor-Rahatlık dersen elentra bir adım öne çıkabilir ama...
3 yıldır Elantra kullanıyorum '''HİÇBİR SORUN'' çıkarmadı ancak bakımdan bakıma giderim servise..Ayrıca konfor ve olarak da çok donanımlı bir araç
hortlattınız gene konuyu....
quote:
Orijinalden alıntı: hosmurat
Arkadaşlar benim 3 sene önce açtığım başlık yeniden güncellenmiş ben 2008 temmuzda 2006 model elantra aldım ve 70000 km dir normal yağ değişimleri dışında hiç bir sorun yaşamadım aracın hem konforundan hem de yakıt ve servis açısından ekonomikliğinden çok memnunum düşünenlere de gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim
güle güle kullanın aracınızı
lancer motor olarak daha dayanıklı demiş herkes ama , donanım açısından boş bi araba , hyundai elantra da iç mekan daha kaliteli bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme