Şimdi Ara

Elazığ Fırat üniversitesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elbet kötü yorumlar gelir. Çünkü her şehirde olduğu gibi kötü insanlar var tabii. Herkes melek değil Kampüsü bayaği geniş yani. Şehirde yeni yeni büyük avmler kuruluyor. Büyük parklar açiliyor. Sevgilinle el-ele gezebilirsin. Insanlar sorun yapmaz. Tabii bazi cahillerin ònunden geçersen olabiliyor. Ben çok sevgili gördüm. Hatta bayaģi gördüm. Normal birşey olarak karşilanir. sorman bile garip. Üstte yorum yapan adama bakma. Ben direkt Elaziğda yaşiyorum. Benden daha iyi bilemez. O da yaşiyorsa ayri tabii. Terör için çoğu insan önyargili ama 18 yildir bir tane bile görmedim. Hatta 14 yil Elaziğin da Doğusunda yaşadim. Yemin edebilirim bu konuda. Ben sehrimi övmek istemiyorum. Kotu yanlari da var. Mesela biraz yaşadiktan sonra sıkılirsin. Sevgilin varsa belki sıkılmazsin. Onun için batiya gitmek istedim hep. Ama olmayacak gibi.

Edit: Universite şehrin ortasinda. Bahçelievler yolunda. Yemyeşil bir yer. Dediğim gibi büyük. Ablam da orda okuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pankreasına Talibim -- 18 Haziran 2015; 1:16:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Steinway23

Elbet kötü yorumlar gelir. Çünkü her şehirde olduğu gibi kötü insanlar var tabii. Herkes melek değil Kampüsü bayaği geniş yani. Şehirde yeni yeni büyük avmler kuruluyor. Büyük parklar açiliyor. Sevgilinle el-ele gezebilirsin. Insanlar sorun yapmaz. Tabii bazi cahillerin ònunden geçersen olabiliyor. Ben çok sevgili gördüm. Hatta bayaģi gördüm. Normal birşey olarak karşilanir. sorman bile garip. Üstte yorum yapan adama bakma. Ben direkt Elaziğda yaşiyorum. Benden daha iyi bilemez. O da yaşiyorsa ayri tabii. Terör için çoğu insan önyargili ama 18 yildir bir tane bile görmedim. Hatta 14 yil Elaziğin da Doğusunda yaşadim. Yemin edebilirim bu konuda. Ben sehrimi övmek istemiyorum. Kotu yanlari da var. Mesela biraz yaşadiktan sonra sıkılirsin. Sevgilin varsa belki sıkılmazsin. Onun için batiya gitmek istedim hep. Ama olmayacak gibi.

Buranında çok kötü insanı var her yerin var zatende benim için genel önemliydi ondada beni bilgilendirmiş oldun Ben burdaki kampüsten bahsedeyim büyük ama içi boş yani gereksiz büyük içinde hiç birşey yok denilebilir heralde. El ele gezmeyi şu açıdan sordum konyayı gittim gezdim çok ters karşılıyolar orada böyle şeyleri. Ben ne yalan söyliyim ilk başlarda çokta iyi bakmıyordum oraya doğu olması nedeniyle içimde endişe vardı acaba bi sıkıntı falan olur mu diye. Balıkesir batı ama emin olabilirsin hiç birşey yok sadece ismi batı sosyal konuda hiç bir etkinlik bulamazsın. Gelirsek zaten sevgilimle birlikte gelicez bizde. Sen hangi bölüm düşünüyosun ve hangi şehir ?

• Alpgirayy A kullanıcısına yanıt
    Bir de sadece benim yorumlarima bakma. Git bizzat üni okumuş,yaşamiş insanlara da sor. Benim ygs ve lys-1 kötü oldu. Firatta ikinci oğr. Inşaat istiyorum ama zor gibi. Bir fen sinavina girelim belki mezuna kalirim. Hayirlisi olsun. Ben istanbulu çok istiyordum ama puan kotu olunca aileden izin çikmadi. 2 yildir geliyorum oraya hala geleceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: Steinway23

Bir de sadece benim yorumlarima bakma. Git bizzat üni okumuş,yaşamiş insanlara da sor. Benim ygs ve lys-1 kötü oldu. Firatta ikinci oğr. Inşaat istiyorum ama zor gibi. Bir fen sinavina girelim belki mezuna kalirim. Hayirlisi olsun. Ben istanbulu çok istiyordum ama puan kotu olunca aileden izin çikmadi. 2 yildir geliyorum oraya hala geleceğim

Mezuna kalmak işine ben pek sıcak bakmıyorum ya kafanı karıştırmış olmayayımda çünkü her sene daha farklı daha zorlaşıyor sınav korkuyorum bende mezuna kalmaktan açıkcası. Balıkesirin ilçelerine gel akçay altınoluk güre gibi yerler şahane ama merkeze gelirsen anlarsın benide bir günde tüm merkezi gezersin ve hiç birşey anlamazsın bile

• Bende Fırat veterinerlik düşünüyorum hem puanım yetiyor hemde imkanları felan çok iyi eğer o üniversite batıda olsa puanları çok yüksek olurdu diyenleri felan duymuştum urapa göre bana anlatılanları sana diyim sende benim gibi gece hayatı pek olmayan birisin şehrim ankara
    gezilecek pek yer olmadığı için paran cebinde kalır
    atcılık mı ne varmıs orada takılabılırmısın beles
    sevgilinle el ele gezmeye gelince ankarada bile bazen ağrızalar cıkıyor ki elazığda hayli hayli çıkar
    ben elazıgı terör saldırı felan vardır diye hayal ettim ama yokmuş ülkücü felan varmış o konuda sıkıntı yok
    yurtların kapasıtesı azmıs
    ev fıyatları öğrenciye fazlaymıs ankaradan bir ay önce alırsan ucak biletini 60-70 liraydı galiba sende ona göre ayarlarsın 20 otobus cekilmez
    sevgilin için veterinerlik fakültesi türkiyede 2. sırada ama eğitimi zormuş haliyle mühendisliğide çok iyi hatta yıldız teknikten bile iyi (urapa göre)
    bu kadar benim öğrenebildiklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: celotpl

Bende Fırat veterinerlik düşünüyorum hem puanım yetiyor hemde imkanları felan çok iyi eğer o üniversite batıda olsa puanları çok yüksek olurdu diyenleri felan duymuştum urapa göre bana anlatılanları sana diyim sende benim gibi gece hayatı pek olmayan birisin şehrim ankara
    gezilecek pek yer olmadığı için paran cebinde kalır
    atcılık mı ne varmıs orada takılabılırmısın beles
    sevgilinle el ele gezmeye gelince ankarada bile bazen ağrızalar cıkıyor ki elazığda hayli hayli çıkar
    ben elazıgı terör saldırı felan vardır diye hayal ettim ama yokmuş ülkücü felan varmış o konuda sıkıntı yok
    yurtların kapasıtesı azmıs
    ev fıyatları öğrenciye fazlaymıs ankaradan bir ay önce alırsan ucak biletini 60-70 liraydı galiba sende ona göre ayarlarsın 20 otobus cekilmez
    sevgilin için veterinerlik fakültesi türkiyede 2. sırada ama eğitimi zormuş haliyle mühendisliğide çok iyi hatta yıldız teknikten bile iyi (urapa göre)
    bu kadar benim öğrenebildiklerim

Fakülte açısından Veterinerlik Fırat üniversitesi en iyisi diyorlar eğitimi çok iyiymiş. Bende terör saldırıları falan vardır diye hayal etmiştim ama yorumlara göre daha çok batı kültüründe bir şehire benziyor galiba. Aynen otobüstense uçak çok daha mantıklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpgirayy

quote:

Orijinalden alıntı: Rise Against

Sosyal hayat yok.Gece hayatı yok.Gezecek yer yok.Sevgili yapamazsın yaparsan bile el ele gezemezsin.4 sene önüne bakarsan okul ev yaparsan katlanabilirsin biraz.
    İnsanları biraz cahildir ama hepsi öyle değil tabii ki.Hoşgörülü sayılırlar dışardan gelenlere karşı ama yine söylüyorum herkes aynı değil.

Daha fazla sorun olursa alabilirim.

Sevgilimle gelicem zatende pek katlanılcak bir şehir değil diyosun yani ? Bozuk insanlar her yerde var genel insanı nasıldır yani batıdan geldik diye bir sıkıntı falan olur mu ? birde kampüsü nasıldır acaba ?

Ben Ankara'dan gitmiştim 2 yıl kendime gelemedim insanlar çok farklı.Yani orada yaşadıklarını sorgulamayıp he deyip geçeceksen rahat edersin.Şehir zaten küçük.Bir tek Gazi caddesi var.Ne varsa orada.Dönercisi nikeı adidası mavisi falan orada.Kampüs hakkında bilgim yok hiç gitmedim çünkü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ankara en iyi ama ankara teorik olduğu için olabilir belki de zaten birinciliği yada ikiciliği önemli değil her türlü imkanı varmış üniversitenin
  • quote:

quote:

quote:

Sosyal hayat yok.Gece hayatı yok.Gezecek yer yok.Sevgili yapamazsın yaparsan bile el ele gezemezsin.4 sene önüne bakarsan okul ev yaparsan katlanabilirsin biraz.
    İnsanları biraz cahildir ama hepsi öyle değil tabii ki.Hoşgörülü sayılırlar dışardan gelenlere karşı ama yine söylüyorum herkes aynı değil.

Sevgilimle gelicem zatende pek katlanılcak bir şehir değil diyosun yani ? Bozuk insanlar her yerde var genel insanı nasıldır yani batıdan geldik diye bir sıkıntı falan olur mu ? birde kampüsü nasıldır acaba ?

Ben Ankara'dan gitmiştim 2 yıl kendime gelemedim insanlar çok farklı.Yani orada yaşadıklarını sorgulamayıp he deyip geçeceksen rahat edersin.Şehir zaten küçük.Bir tek Gazi caddesi var.Ne varsa orada.Dönercisi nikeı adidası mavisi falan orada.Kampüs hakkında bilgim yok hiç gitmedim çünkü.

İnsanlar farklı derken nasıl yani açabilir misin biraz

• bir üniversite bu kadar yüceltilebilir. fırat üniversitesi üniversiteye ne kampüs nede eğitim olarak benziyor. eğitim berbat gelme
  • quote:

Orijinalden alıntı: kovaladımsevdiğimi

bir üniversite bu kadar yüceltilebilir. fırat üniversitesi üniversiteye ne kampüs nede eğitim olarak benziyor. eğitim berbat gelme

Neden ? Orada mı okuyorsun acaba bilgi verir misin ?
  • kovaladımsevdiğimi kullanıcısına yanıt
    Ciddi misin sen ? Doğu'da olduğu için insanlar pek kiymetini bilmiyor. Muhendislik yönüyle Doğu'daki en iyi üniversite diyebilirim.

• sınıf arkadaşlarım orada okuyor makine müh. adamlar gittiklerine bin pişman oldular. dersleri cok zorluyorlar ama hiçbirşey öğrenmiyoruz diyorlar. bilimyorum artık ve puanlarina bakacak olursan anlarsın zaten öğrenci kalitesinin yerlerde süründüğünü
  • quote:

sınıf arkadaşlarım orada okuyor makine müh. adamlar gittiklerine bin pişman oldular. dersleri cok zorluyorlar ama hiçbirşey öğrenmiyoruz diyorlar. bilimyorum artık ve puanlarina bakacak olursan anlarsın zaten öğrenci kalitesinin yerlerde süründüğünü

Eğitimi çok iyi falan diyolardı fakülte açısından çok gelişmiş diye duymuştum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İnsanlar farklı derken nasıl yani açabilir misin biraz

Yani olaylara batıdan gelen insanlar gibi bakmıyorlar.Zihniyetler farklı.Ben bu yüzden sıkıntı çektim ama sen çekmezsin belki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

sınıf arkadaşlarım orada okuyor makine müh. adamlar gittiklerine bin pişman oldular. dersleri cok zorluyorlar ama hiçbirşey öğrenmiyoruz diyorlar. bilimyorum artık ve puanlarina bakacak olursan anlarsın zaten öğrenci kalitesinin yerlerde süründüğünü

Eğitimi çok iyi falan diyolardı fakülte açısından çok gelişmiş diye duymuştum

Yine sana engel olmayayım ama tavsiyem iyi arastir

bende balıkesirde yaşıyorum ama 2 yıl malatyada yaşadım elazıgada cok gitmişliğim vardır. okul köklü bir okuldur. insanları o kadar sıcak kanlıdırki anlatamam batının insanına benzemezler. tabiki biraz tutuculuk var şehirde ama dogunun insanları bambaşka. şehir fiyat olarak da ucuz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: actuallysmile

quote:

Gece hayatım yok en fazla bi çay içmeye falan çıkarım akşamları. Sevgilimle orayı yazmayı düşünüyoruzda rahat eder miyiz insanları nasıldır ? Ben balıkesirden gelmeyi düşünüyorum oraya. Burası sıkıcıdır insanları medeniyet görmemiş bir şehir.

Mutevazi biri sayilirsin o halde.Rahat edersin batinin kucuk bir sehri gibi dusun.Insanlari mutaassiptir.Rahat edersiniz bence ya ailenizden uzaksaniz her turlu rahat hareket edersiniz ama Balikesire cok uzak.Elazig daha yeni gelisiyor ama geri kalmista degil.Yaz bence daha baska alternatifiniz var mi?

Baska alternatif maalesef ki yok puanlar anca oraya yetiyor. Uzakta olmak belki avantaj belki değil bilemiyorum ama yani yaklaşık bi 20 saat var acil birşeyde falan nasıl olur bilemiyorum. Biraz doğu olması kafamda soru işareti oluşturuyor. Yani mesela şöyle sorayım sevgilimle el ele yürürsek sokakta bir tepki alır mıyız ? Birde bilgin var mı kampüsü falan nasıl ? Ev fiyatları şehir fiyatları nasıldır ?

20 saat asiri uzak.Cok zorluk cekersin.Ucakla bile cok zor olur acil bir sey olsa Allah korusunda yani insanlik hali iste.Dogu sayilmaz ya.Gezersin bence lisede olsaniz yadirganir belki ama universitede kimse karismaz.Butun kampusleri ayni yerde mi bilmiyorum ama ben bir kismini gordum cok hosuma gitmisti hatta hukuk olsaydi yazacaktim ama hukuk yok henuz.Kira konusunda da bence kirada kalma cunku yurt imkanlari gercekten cok iyi malatya ve elazigda konforlu baya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kovaladımsevdiğimi kullanıcısına yanıt
    Benim bilgiğim doğuda olduğu için puanları düşük mühendisliği iyiymiş arkadaşlarında sorun olabilir belki benimde arkadaşım erciyer bilgisayar mühendisliği ve dersleri kötü ve zorluyorlarmış onlarıda
  • Vişneli dondurması meşhurdur.Piknik yapılacak yeri boldur malatyaya 1 saat uzaklıktadır sıkılırsan orayada gidersin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamlamoz -- 18 Haziran 2015; 3:37:08 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.