Şimdi Ara

Elazığ mimarlık yazan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elazığ mimarlık yazdım aile zoruyla yeni açıldı şu anda pişmanım sıralamam 75 bin zaten kesin gelmez gözüyle bakıyodum ve aileme ısrar etmedim bi arkadaşım dedi ki omü ve cumhuriyet üniversitesi 2013 yılında çok düşük sıralamaya sahipti gelebilir dedi sizce gelme ihtimali var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Up

• Up

• Şehir hakkında bilgi istersen verebilirim
  • Doğu olduğu için sıcakkanlı insanlar vardır büyük ihtimal büyük şehir olmadığı içinde fazla bi beklentim yok ama sen biraz bilgi versen olur yani

• Ellam yazan yok

• Kardeşim bir Elazığlı olarak güzel bir kenti seçmişsin. Doğuda Elazığ, Malatya ve Erzurum vatanperver kentlerdir. Elazığ öyle çok çok büyük bir kent değil ama öğrenci kenti denenebilir. Hafta sonları harputta yemek yiyebilirsin, alışveriş merkezi var oraya gidebilirsiniz ayrıca en ünlü cadde Gazi Caddesi orada vakit geçirebilrisiniz. İnsanları çok sıcakkanlıdır o konuda hiç zorluk çekmeyeceğine garanti verebilirim. Hafta sonları gezme amaçlı 1 saate falan Malatya'ya gidiliyor. Ayrıca Hazar Gölü ve çevresinde yemek yenilebilecek uygun güzel mekanlar var, hayırlı olsun :)
  • Teşekkür ederim

• 75k sıralamaya kesinlikle gelmez, o yüzden gönlünü ferah tut :) hatta o sıralamayla hiçbir devlet üniversitesinin mimarlığı gelmez

• sem_sem47 S kullanıcısına yanıt
    Bencede gelmesin yani dışarıda yapacağımı sanmıyorum bende baktın 2013 omü 69 k yla sivastaki 85 k yla kapatmış yeni açıldığı için onu duyunca biraz stres oldum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.