Şimdi Ara

Elazığ Playstation Kullanıcıları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
2.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet ben de geldim.Dbakırdayım.Ama ara sıra Elazığ yapıyorum.Her gün DH deyim.
    İnfamous second son aranıyor.Satmak isteyen varsa alıcıyım..
  • Arkadaşlar uk psn hesabım var.Türkçe psnye geçmemin bir artısı olur mu?Ayrıca fifa demoyu başka bir hesap ile açsam oynar mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stargate_0404

Arkadaşlar uk psn hesabım var.Türkçe psnye geçmemin bir artısı olur mu?Ayrıca fifa demoyu başka bir hesap ile açsam oynar mıyım?

Hoşgeldin abi tr ye geçmende sıkıntı olmaz ama us psn daha iyi fiyatlar bazında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler 2 hesap var. Us hesapta Level 5teyim.uk hesapta Level 1deyim. Benim uk(ingiliz) hesabı logout yapıp, us hesabını kullansam, sıkıntı çıkmaz herhalde. Yani ben hesabı değiştiğinde fifademoyu tekrar oynar mıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 15 Eylül 2014; 20:02:45 >
  • Sıkıntı olmaması lazım abi

• Us psn den oyunlar için kardeş arayanlar bana ulaşsın
  • Gakkoşlar Fifa15 den mmemnun olan var mı? Çokda iyi yorum yok gibi. Defans çok kötüymüş.
    Almak için az bekleyelim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 28 Eylül 2014; 9:37:01 >
  • quote:

Gakkoşlar Fifa15 den mmemnun olan var mı? Çokda iyi yorum yok gibi. Defans çok kötüymüş.

Ben kardeşlikle aldım..Şunu belirteyim, bu oyun kesinllikle yapay zekaya karşı, tek kişilik olarak oynanmaz..Legend zorluğunda,Rizespor bile Barcelona gibi top çeviriyor, top kaptırmıyor..Takımlar arasındaki güç farkı belirgin değil..Fenerbahçe ve Galatasaray gibi takımlarla, herhangi güçsüz bir takıma baskı kuramıyorsunuz..Oyunun tek kişilik bölümü oldukça sıkıcı, eğer online oynamayacaksan ,tek kişilik lig veya turnuva yapmak istiyorsan veya arkadaşınla aynı konsol üzerinde kapışmak istiyorsan Pes 2015'i bekle..Bunun dışında Fifa, online olarak seasons vb bölümleriyle keyif veriyor..Online oynamak için alacaksan, bu oyunu tavsiye ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 28 Eylül 2014; 11:07:12 >

• Zaten fifa 14 ü mü Online oynuyorum. 14 ile takılmaya devam edeceğim. Patch çıkarsa ve hatalar düzeltilirse almayı düşünüyorum.
    Bilgi için sağolun

• quote:

Gakkoşlar Fifa15 den mmemnun olan var mı? Çokda iyi yorum yok gibi. Defans çok kötüymüş.

Ben aldım abi o kadar özelliği yok arkadaşın dediği gibi aynen.Bence alma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 28 Eylül 2014; 14:42:06 >
  • emretor23 kullanıcısına yanıt
    Almayacağım zaten PSN plus da istiyor ikisini de alsam bana maliyeti 250 lira oluyor. 1 ay sonra fifa 15 pc için redeem code 50-60 liraya bulursam iyi gibi.

• Merhaba bende elazığdanım ps4 kullanıcısıyım.
    fifa14 assasins creed 4 last of us elimdeki oyunlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: asm-23

Merhaba bende elazığdanım ps4 kullanıcısıyım.

Hoşgeldin Gardaş...Hayırlı oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: asm-23

Merhaba bende elazığdanım ps4 kullanıcısıyım.

aramıza hoş geldin.
  • Beyler elinde fifa 15 e karşılık shadow of mordor alien arıyorum varsa ulaşın

• Benide ps4 var bahcelievlerde oturuyorum ama psnye girmiyor oyunlar

fifa 15
    the amazing spiderman 2(takas alinir oyun fark etmez)
     Elazığ Playstation Kullanıcıları

• sekrolan kullanıcısına yanıt
    Watch dogsu versen bende sana the amazing spiderman 2 versem takas ama benim biraz yasim kucuk yas:12

• merhaba arkadaşlar.. nba2k15, shodow of mordor,alien ps4 2. el almayı düşünüyorum.. satan arkadaş warsa pm atabilir
  • sekrolan kullanıcısına yanıt
    Bende arıyorum ama yok

• Arkadaslar the amazing spiderman 2 var hangi oyun olursa takas alirim ozel mesajla whatsappdan gorusebiliriz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.