Şimdi Ara

ELBA Blu-Ray Disk Nasıldır (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
5.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben xbox360 iso oyunlarını yazdım disklere ama hepsi çöp oldu çünkü diskten çıkaramadım. Pc ye kopyalama atıyorum %9 a kadar yapıyor sonra pat hata veriyordu.

Şimdi mame oyunları var 18 gb onuda rarlı olarak diske yazacağım. Umarım sorun çıkmaz ama elimdekiler Philips ve hp Bd-r diskler hiç sarı yok bir dahada sarı almam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sarı disklere oyun yazılamıyor maalesef. Yani benim yazıcı yazmıyor, yazan yazıcılarda okumuyor zaten.
    Mor diskler sorun çıkarmaz. Ben de MAME oyunlarını yazdım, bi sorun yok.
    Elimdekiler bitsin ben de bi daha sarı almam.
  • An itibariyle ELBA da yalan oldu. Dolar kurundaki artış nedeniyle piyasada bırakın uygun fiyatı, herhangi bir fiyatla Bluray almak hayal oldu. Verbatim bekleyip ELBA'ya burun kıvırırken düştüğümüz hale bak. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olduk iyi mi?
    Artık Alibaba kurtarır bir tek bizi...
  • İki gündür dolanıyorum nette. Sipariş verdim bir iki siteye. Stoklarda kalmadığı için para iadesi yapıldı. Artık siparişten önce arayıp stok sorguluyorum. Aradığım hiçbir sitede stok yok. Dün de yazdığım gibi beğenmediğimiz ELBA da yalan oldu. Sadece bir sitede stoklarda var o da dolar üzerinden satış yaptığı için 197 TL'ye geliyor 50'lik paket. Zar zor KODAK buldum. ELBA'yı denemiş ve kalitesinden memnun kalmıştım. KODAK marka değeri nedeniyle ELBA'dan daha düşük kalitede olamaz diye düşünüyorum. Şimdilik iki 25 GB, 50'lik KODAK aldım. Ne çıkarsa bahtıma diyorum.
  • FİLM CDLERİNİN ÜSTÜNDE BLU RAY TEKNOLOJİSİ İLE ÜRETİLDİ YAZIYOR
    BLURAY İLE VCD ARASINDA NASIL BİR FARK VAR FİLM DAHA MI HIZLI AKIYOR YADA SES KALİTESİ Mİ DAHA İYİ.
  • evandevan5a1 E kullanıcısına yanıt
    Blu-Ray'ın filmin kalitesi ile doğrudan ilgisi yok. VCD, DVD ya Blu-Ray tamamen depolama kapasitesi ile ilgilidir. VCD depolama oranı 700 MB, DVD 4,3 GB Blu-Ray 25, 50 ya da 100 GB kapasitededir. Doğal olarak VCD'ye kaydedilmiş bir 700 MB'lık bir film ile diğer medyalardaki filmler kalite olarak çok farklı olacaktır.
  • Kullanan veya bulabilen var mı hala?
  • ahmetsan01 A kullanıcısına yanıt
    n11 'de bir sürü mağaza satıyor hala. Stoklarda durum eskiye göre daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DocZ

n11 'de bir sürü mağaza satıyor hala. Stoklarda durum eskiye göre daha iyi.
    Elba'yı geç onlar çöp.
    Benim gibi Verbatim takıntılı olan varsa elimde açılmamış 3 kutu 50'lik yani 150 tane kaldı, isteyene verilir. Nette yok
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.