Şimdi Ara

Elba XX1 Gamer Kasa Resimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette çok fazla fotoğrafı olmayan bir ürün. Satın aldım, güzel bir ürün.

Tek fan çıkıyor o da kapaktaki mavi led li. Onun dışında kasa içi led yok. Ben kapaktaki ledli fanı ön tarafa aldım. Usb girişlerinin üzerinde sol tarafta power led bulunuyor, sağ tarafa kırmızı hdd led bulunuyor.

Kasadaki bütün fan yerleri 12 cm yani kapaktaki gibi büyük.

Kablo saklamak için diğer kapak hafif çıkıntılı. Ben saklamadım o ayrı mesele.

Bunun dışında fotoğraf istemeyin 3 saatimi aldı kapatıp koydum yerine.

Kasanın internetteki tek resmi:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memo_dur -- 24 Mart 2018; 23:9:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı olsun yanlız şunuda söylemeden edemeyeceğim pleksi kısımları şeffaf bişeyle kaplama şansınız varsa kaplayın zamanla şeffaf pleski çiziliyor
  • Kablo saklama kısımları varmı? Ön panelde led mevcutmu?(Fansız) Kaç tane fan var? Birde kasanın içini tam yandan fotosunu atabilirmisin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karayel90

Hayırlı olsun yanlız şunuda söylemeden edemeyeceğim pleksi kısımları şeffaf bişeyle kaplama şansınız varsa kaplayın zamanla şeffaf pleski çiziliyor

Teşekkür ederim. Kasanın yan tarafı çok görünmeyen bir yerde. Elimle silerken bile kılcal şekilde çizildi. Çok da önemli değil benim için.

quote:

Orijinalden alıntı: Son Perde

Kablo saklama kısımları varmı? Ön panelde led mevcutmu?(Fansız) Kaç tane fan var? Birde kasanın içini tam yandan fotosunu atabilirmisin?

Konuyu güncelledim. İlk sayfaya bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memo_dur -- 23 Mart 2018; 18:1:1 >
  • memo_dur M kullanıcısına yanıt
    Kasa bayağı şık görünüyor.Yalnız içini karmam çorman yapmışsınız söylemeden geçemiycem Resimler için teşekkürler.Hayırlı olsun.Tx k3s ile bunun arasında kaldım.

• Kablolama berbat ötesi malesef . Kasaya yorum yapamayacağım. Tercih ve zevk meselesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Son Perde

Kasa bayağı şık görünüyor.Yalnız içini karmam çorman yapmışsınız söylemeden geçemiycem Resimler için teşekkürler.Hayırlı olsun.Tx k3s ile bunun arasında kaldım.

Fanların kablolarının ucunu zamanında kesmişim. Soket kalmadığı için çoğunu birbirine bantladım. Güç kaynağının kabloları fabrikasyon olarak eklemeli eklemeli. O da çirkin gösteriyor. Eski kasamda daha iyi görünüyordu güç kaynağı yukarıda olduğu için. Burada kabloları nasıl toplayacağım ki, toplasam toplasam kasa kablolarını toplarım onun dışında yapacağım bi şey yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: trumpet

Kablolama berbat ötesi malesef . Kasaya yorum yapamayacağım. Tercih ve zevk meselesi.

Kasanın internetteki tek resmi bu. Beklediğim gibi ama tek fark burada görünen gri yerler siyah olarak geldi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.