Bildirim
Elde ettiğim ETH'leri nasıl ₺'ye çeviririm
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Öneri için teşekkür ederim. Şikyetvar üzerinde bakınca pek güvenemedim sayfaya açıkcası.
Şu an MyCrypto/Coinbase gibi hizmetler kullanmaktayım, fakat miningten çıkan değeri Mining ekipmanı için kullanmayı planlıyordum, sorum ondan ötürü.
Binance hariç bir yolum var mıdır?
-
Mining ile elde ettiğiniz Eth ler hangi borsaya aktarıldı. Benimkiler mesela Ethermine'de kazıyorum Binance'ye aktarılıyor orada TL ye çevirip Paparaya aktarıyorum.
-
7-8 dolar kesti nanopoolden MEW e aktardım , armatörlük yaptım , direk Binance Cüzdanı açıp paparayla aktarmak vardı 🥲😂 -
Hocam private key ile mew'den nasil aktariyoruz coinleri? Site cok karisik geldi bana.
-
2Miners üzerinde MyCrypto Wallte'e Mining yapıyorum.
EIP 1559 ve ETH 2.0 adımların ETH'ya etkisini bekleyip ardından Binance'e aktarıp bozmayı hedefliyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X