Şimdi Ara

6 hdd yi 5.25 yuvalarına nasıl montaj yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şimdi bir projem var elimdeki 6 harddiski aynı kasada toplamak media center a dönüştürmek istiyorum ev istasyonu gibi olacak. sıkıntım şu ki 6 hdd alacak kasalar çok pahalı gelmekte. bende nette gördüklerimden yola çıkarak harddiskleri yan olarak 5.25 yuvalara montaj yapabilirim diye düşündüm ancak tam olarak nasıl neyden yapsam emin olamadım fikirlerinizi bekliyorum.

• Pleksiden yap mesela şu resimdekini pleksiden yap led ışıklandırma yap kıçına bir fan tak.sonra ister kasanın içine ister dışına üstüne tak.benim pcler hep 16 - 20 tb idi hep öyle yap. al sana 30 tl ye hdd kutusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cthax -- 21 Nisan 2015; 13:02:43 >
  • hocam böyle bulamazmıyız? pleksi ne kadar sağlam olur sizce ? bir de ölçü verebilirmisiniz benim kaynak yaptırma şansım olabilir. tam ölçüleri alsam sizden o hdd yanlarına takılan aparatlar hariç tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkishCoder -- 23 Nisan 2015; 22:34:49 >
  • Kardeşim şu konumun 2. sayfasından itibaren incele zmaanında yapmıştım

Mod konusu

bak bu alt kısım gibi birşey yap kaynak değilde (benimde yaptırdığım gibi) saç büktür o zaman u şeklinde

hdd ölçüleri delikleri ona göre delersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cthax -- 24 Nisan 2015; 15:16:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.