Şimdi Ara

ELDEN RING SHADOW OF THE ERDTREE (1.12.1) Türkçe Yama (v8) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
16
Favori
213.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, elinize sağlık. Ben oyuna giremiyorum hata veriyor. 1.2.2.0 diyor sürümü için. Yani direk böyle indi oyun. Acaba bu yüzden midir?

• _____________________________________________

Yama Versiyon v3

Oyun versiyon 1.02.2

yama son çıkan 1.02.2 versiyon için uyumlu hale getirilmiştir.

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt

1.02'de çalışmıyormuydu

ELDEN RING SHADOW OF THE ERDTREE (1.12.1) Türkçe Yama (v8) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate]
  • Lyc kullanıcısına yanıt

1.02.2 güncelle oyunu çalışır o zaman.

• Yamayı yanlış yere kurmaya çalışınca da eski sürüm hatası veriyor, ben masa üstüne atıp bakmak istediğimde bu hatayı vermişti mesela.

@zartzurt456 Bende de at kayboluyor yamayı kurunca o yüzden kullanamıyorum bunu düzeltmenin bir yolu var mı?

• Hocam Tr yamayı sildiğimiz de yazılar kare kare oluyor ?

• @zartzurt456 V3 ile düzeltmeler yapıldımı yoksa sadece 1.02.2 sürümünemi uyarlandı?

Geri bildirim olarak yazıyorum; Misal bazı yerlerde yazıların baş harfleri küçülk kalmıştı hala, birçok yerini düzeltmişsin sağolasın ama yinede kalan yerler vardı ondan sordum.

(Örnek: Grace'lere oturduğumuzda level atlama menüsünde şişeler vs.. gibi yazılar küçük kalmış, gibi yerler var.)

• Arkadaşlar oynayanlar. Yama şuan oynanabilir seviyesinde mi ? Nasıl izlenimleriniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir önceki mesajımda belirttiğim ekranda olan düzeltmeler için geri bildirim olarak ekran görüntüsü atayım dedim.

Görüldüğü üzere şişeler ve büyü ezberle küçük yazılmış onlar ve diğer menü, yerlerdeki küçük yazılan kelimeler düzeltilirse daha düzenli olacaktır.

Kelimeler diyorum çünkü menü vs.. gibi yerlerde geçen cümle içlerinde de her kelimenin baş harfi büyük yazılır. (Örnek: "Seviye atla" değil, "Seviye Atla") gibi.

Birde Geçmiş zaman ve Seviye Atlandı yazılmış. Şu şekilde olursa daha iyi olacak gibi.

Zamanı Ayarla

Seviye Atla

Şişeler

Büyü Ezberle

Sandığı Düzenle

Savaşın Külleri

Çıkış

ELDEN RING SHADOW OF THE ERDTREE (1.12.1) Türkçe Yama (v8) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate]

• _____________________________________________

Yama Versiyon v4

Oyun versiyon 1.02.3

yama son çıkan 1.02.3 versiyon için uyumlu hale getirilmiştir.

hatalı yerlerde düzeltme yapılmıştır.

istek üzerine silah,takı,bölge,npc isimleri orjinal ingilizce olarak bırakılan sürüm eklenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartzurt456 -- 4 Mart 2022; 9:39:37 >

Harikasın hocam ellerine sağlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani sabah kalkarsın güneş evini soğuk kış ayında sıcacık ısıtır içinde anlamını bilmediğin enteresan bi mutluluk olur ya eng_sbt için uğraşman benim içimde böyle bir mutluluk oluşturdu eline sağlık kral bu zor günlerde içimize dokunuyosun

• Her versiyonda çalışıyor mu?

• mischollen M kullanıcısına yanıt

Oyun versiyon 1.02.3

• Biz kordancılar olarak 2. versiyonda kaldık. Artık update bekleyeceğiz ki yeni versiyonları çalıştıralım.

• Prosouls kullanıcısına yanıt

update geldi, cs.rin.ru sitesinde, "elden" başlığını takip edin, anında geliyor her update.

Bu arada yama için eline sağlık kral, ps5'te TR yok diye PC'den oynuyorum oyunu, sırf senin çevirilerinden dolayı.

Tam bu konuyu söyleyecektim oyuna daha başlayamadım ama isimler terimler umarım çevrilmemiştir hocam diye. Açıklamalar türkçe olabilir ama bir görevde ya da boss ta isim türkçe olunca çok karışıyor takılıyorsun youtube dan bulamıyorsun en güzeli bu güncelleme olmuş

• Zangieff kullanıcısına yanıt

selamlar. kürekli versiyonlar icin updateleri bu siteden mi takip ediyorsunuz? bulamadım ama link var mıdır?

bir de yamayı yapınca trainer calismiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugacomtr -- 4 Mart 2022; 23:31:50 >
  • ugacomtr U kullanıcısına yanıt

Site alfabesi bile farklı. Ben elAmigos sitedinde bulduk ama o da 1.02.1 den 1.02.2 ye yapıyor. Bu yama ise 1.02.3 Yenisi daha çıkmadı çıkar herhalde. Sayfanın aşağısında link var. Bu arada trainer ne kadar zevk verir bilmiyorum ama o da güncellenir yani sorun olmaz herhalde.

ELDEN RING SHADOW OF THE ERDTREE (1.12.1) Türkçe Yama (v8) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate]elamigos-games
    Download Elden Ring Deluxe Edition [PC] [Googledrive] [Torrent] | ElAmigos-Games
    https://www.elamigos-games.com/games/elden-ring-deluxe-edition-pc-es

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugacomtr U kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.