Şimdi Ara

Elden ring düzelmiş midir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Elden Ring ilk çıktığında yükledim ancak optimizasyon sıkıntıları yüzünden hiç zevk almadım çok kapsıyordu. 1 saat bile oynamadan sildim. Şimdi update gelmiş falan diyorlar. Oynayanlara soruyorum düzeldi mi gerçekten.
    Sistem: GTX1650 16 ram İ5 11. Nesil

• Kasıyordu demek istedim
  • Yakın bir zamanda gelen bir patch yok, gelenlerde bir şeyi düzeltmiyor.
  • Bende bir sorun yok. Gtx970 ile sorunsuz oynuyorum.
  • kortor K kullanıcısına yanıt
    Oha ben en düşük ayarlarda bile düzgün oynayamıyordum
  • Muhammed Emrah MFHUO M kullanıcısına yanıt

rtx 2060 i7 32 gb ram sistem ile sorunsuz oynadım. oyun problemli evet ama ek olarak sizin sistemlerinizde kötü. işlemciniz darboğaz yapıyor muhtemelen. zaten güzel bir oyunda değil. boşa zaman kaybetmeyin, sıradaki oyunlara geçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şeyh Pir -- 16 Mart 2022; 20:32:24 >
  • Şeyh Pir kullanıcısına yanıt
    Ustam zaten senin sistemle oynayamayacağın oyun yok. Ancak ben kendi sistemimde rdr2 yi bile orta ve yüksek ayarlarda sorunsuz oynayabiliyordum.
  • Muhammed Emrah MFHUO M kullanıcısına yanıt

oyun bozuk hocam. henüz buna dair bir update de gelmedi. şu an from software geliştiricileri yeşilciklerini saymakla meşguller muhtemelen. birkaç ay daha sabredin düzeltirler belki veya iade edip souls serisine adım atın. bir şey kaybetmezsiniz emin olun. çünkü bunlarla aynı oyun elden ring.  

• Oyun gayet oynanabilir durumda kardeşim bi dene olmadı internetten fling trainer indir içinde anti cheati kapatmaya yarayan bi exe var onu oyununun kurulu olduğu yere at oyunda ki anti cheat programı performansı çok etkiliyor
  • Oyun gpu gerekesnimi 1660 ti en yükske ayarlarda 60 fps alırsın. Sıkıntı bir tık tek çekirdek performansı yükske işlemci laızm. 5600x , i5 12100/12499f/11600k tarzı

• arman09 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler deneyeceğim bunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.