Black flame için fire tear'ı mı yoksa holy tear'ı mı kullanmak daha mantıklı? |
Elden Ring [PC ANA KONU] (81. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
steam gece 1 olarak düzeltti erişimi.
yada 12, 4 saat diyor şu an.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darth hede -- 20 Haziran 2024; 20:1:4 > -
-
-
İlk başta ben de öyle bekledim, sonradan steam'e bakmayı akıl ettim. 01.05 gibi güncellemeyi saldılar, yükleyip giriş yapabildim. Alevli abiye mimicle girişeyim dedim ama daha 317 lvl gitmeme rağmen milim canı gitti. İllaki bir zayıf noktası vardır
-
Onu Dost'un videoda gördüm. Arkasına bir yerine bakmak lazım hocamquote:
Orijinalden alıntı: gokhan2707İlk başta ben de öyle bekledim, sonradan steam'e bakmayı akıl ettim. 01.05 gibi güncellemeyi saldılar, yükleyip giriş yapabildim. Alevli abiye mimicle girişeyim dedim ama daha 317 lvl gitmeme rağmen milim canı gitti. İllaki bir zayıf noktası vardır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şimdilik saldım, yarın akşam iş çıkışı bakacağım. Teşekkürler
-
-
2 saat kadar oynadım. Özellikle çevrenin dizaynı hoşuma gitti. Gördüğüm bazı yeni silahlar özellikle pvp için iyi gözüküyor. Şuana kadar ki tek şikayetim, giriş için ele dokunduktan sonra zart diye girmesi. Açıkçası bir giriş sinematiği beklerdim
-
DLCyi ucuza almanın bir yolu var mıdır dostlar? Direkt steamden alınca fazla komisyon kesecek diye şüphem var
-
Enpara fazla kesmiyor.Benden 20 lira fazla kesti.
-
Oyunfordan steam kodu aldım hocam teşekkürler. Enpara seviyesine geldi ama 2 taksit şeklinde almış oldum
-
Backhand blade'in skill'i çok seri. Bu kılıç pvp'de baya can yakar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Divine Beast'ı ilk denemede yendim. Müziği güzelmiş. Uzun süreden sonra ilk defa mimic kullanmak zorunda kaldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de 2. denememde 2 oyuncu çağırarak zorda olsa yenebildim.
-
dans eden kedicik zordan öte saçmalık. kediyle değil kamerayla mücadele ediyorsun zaten. hareketleri okunmuyor, durmak bilmiyor. ben yine de bi 10 denemede falan tek başıma geçtim(ateşe dayanıksız gibi) ama zerre keyifli değildi. dungeon ise eh işte. 3 tane legacy dungeon olduğunu düşünürsek daha büyük ve detaylı + düşman çeşitliliğinin daha fazla olmasını beklerdim.
bunun dışında oyunun atmosferi, renk paleti falan muazzam. dayanamayıp full haritaya baktım, yapılacak epey iş var.
-
Elden Ring'e bir yükselemeyen ben değilimdir herhalde. Souls serisinden her hangi bir oyunu oynamadım, From Software oyunu olarak tek Sekiro'yu oynadım ve çok beğendim. Elden Ring'i alalı 1.5 yıl olmuş fakat bir kez girip oynayasım gelmedi.
Yalnız değilim, değil mi arkadaşlar.
-
+1
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X