Şimdi Ara

Elden Ring [PC ANA KONU] (81. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.818
Cevap
57
Favori
96.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Black flame için fire tear'ı mı yoksa holy tear'ı mı kullanmak daha mantıklı?

• steam gece 1 olarak düzeltti erişimi.

yada 12, 4 saat diyor şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darth hede -- 20 Haziran 2024; 20:1:4 >
  • 6 GB patch'ten sonra 15 gb lık bir güncelleme daha geldi. Muhtemelen dlc, yarın iş olmasına rağmen test edeceğim.

Elden Ring [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan2707 -- 21 Haziran 2024; 1:11:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan2707

6 GB patch'ten sonra 15 gb lık bir güncelleme daha geldi. Muhtemelen dlc, yarın iş olmasına rağmen test edeceğim.

Ben de diyorum niye burada bir şey olmuyor 15 GB daha kitlendi, kardeşim şunu önceden yükletsen de oynasaydık yav çok mu zor. :))

Elden Ring [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 21 Haziran 2024; 1:38:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• aksungur_ kullanıcısına yanıt

İlk başta ben de öyle bekledim, sonradan steam'e bakmayı akıl ettim. 01.05 gibi güncellemeyi saldılar, yükleyip giriş yapabildim. Alevli abiye mimicle girişeyim dedim ama daha 317 lvl gitmeme rağmen milim canı gitti. İllaki bir zayıf noktası vardır Elden Ring [PC ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan2707

İlk başta ben de öyle bekledim, sonradan steam'e bakmayı akıl ettim. 01.05 gibi güncellemeyi saldılar, yükleyip giriş yapabildim. Alevli abiye mimicle girişeyim dedim ama daha 317 lvl gitmeme rağmen milim canı gitti. İllaki bir zayıf noktası vardır  

Onu Dost'un videoda gördüm. Arkasına bir yerine bakmak lazım hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aksungur_ kullanıcısına yanıt

Şimdilik saldım, yarın akşam iş çıkışı bakacağım. Teşekkürler

• FS sanat tasarımı konusunda çıtayı iyice aştı zirvedeler resmen. Dlc'nin her karesi resimlik, mobların agrosu çok yüksek bırakmıyorlar iki resim çekelim.Elden Ring [PC ANA KONU] Şu oyun oyuncuyu o dünyanın içinde hissettirme konusunda çok iyi gerçekten. Dlc'ye 60 vigor'un altında girilmez her şey çok fena vuruyor.

Elden Ring [PC ANA KONU]

Elden Ring [PC ANA KONU]

Elden Ring [PC ANA KONU]

Harbiden Elden Ring 2 olmuş.. Yeni çıkmış bir oyun hissi verdi resmen. Atmosfer ve müzikler şahane. Tam bir şölen olmuş dlc. Dlc'ye özel geliştirme sistemi çok iyi olmuş, ölmeyi dert etmeyin gezin oyunun tadını çıkarın demişler. Topladığımız scaduttree fragment'lar karakteri, spirit ash'ler ise atı ve summon'ları geliştiriyor. Ayarlardan display kısmından yeni gelen özelliği açmayı unutmayın. Topladığımız eşyaları

2 saat çantada aramak zorunda kalmıyoruz.

Keşif hissi yine harika, nerede nasıl bir tehlike var acaba şu odada boss mu var hissini özlemişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 21 Haziran 2024; 6:47:44 >

• 2 saat kadar oynadım. Özellikle çevrenin dizaynı hoşuma gitti. Gördüğüm bazı yeni silahlar özellikle pvp için iyi gözüküyor. Şuana kadar ki tek şikayetim, giriş için ele dokunduktan sonra zart diye girmesi. Açıkçası bir giriş sinematiği beklerdim

• DLCyi ucuza almanın bir yolu var mıdır dostlar? Direkt steamden alınca fazla komisyon kesecek diye şüphem var

• Xerus kullanıcısına yanıt

Enpara fazla kesmiyor.Benden 20 lira fazla kesti.

• CoreGame kullanıcısına yanıt

Oyunfordan steam kodu aldım hocam teşekkürler. Enpara seviyesine geldi ama 2 taksit şeklinde almış oldum

• Backhand blade'in skill'i çok seri. Bu kılıç pvp'de baya can yakar Elden Ring [PC ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Divine Beast'ı ilk denemede yendim. Müziği güzelmiş. Uzun süreden sonra ilk defa mimic kullanmak zorunda kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Targaryen96 kullanıcısına yanıt

Ben de 2. denememde 2 oyuncu çağırarak zorda olsa yenebildim.

• dans eden kedicik zordan öte saçmalık. kediyle değil kamerayla mücadele ediyorsun zaten. hareketleri okunmuyor, durmak bilmiyor. ben yine de bi 10 denemede falan tek başıma geçtim(ateşe dayanıksız gibi) ama zerre keyifli değildi. dungeon ise eh işte. 3 tane legacy dungeon olduğunu düşünürsek daha büyük ve detaylı + düşman çeşitliliğinin daha fazla olmasını beklerdim.

bunun dışında oyunun atmosferi, renk paleti falan muazzam. dayanamayıp full haritaya baktım, yapılacak epey iş var.

• Elden Ring'e bir yükselemeyen ben değilimdir herhalde. Souls serisinden her hangi bir oyunu oynamadım, From Software oyunu olarak tek Sekiro'yu oynadım ve çok beğendim. Elden Ring'i alalı 1.5 yıl olmuş fakat bir kez girip oynayasım gelmedi.Elden Ring [PC ANA KONU]  Yalnız değilim, değil mi arkadaşlar.

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    +1

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Uğraşsam da mimicle büyücü ablayı da kestim sonunda. Güzel zırh ve silah veriyor.

Elden Ring [PC ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.