mesmerim biçim biçim ölürüm mesmer için |
Elden Ring [PC ANA KONU] (83. sayfa)
-
-
Merhaba elden ring ilk çıktığında alıp oyunu bitirip bir üst zorluk seviyesine geçmiştim. 171 level char. Haritada dinlenme yerlerinin çoğu kapalı. Oyunu bu şekilde bırakmıştım. Şimdi yeni ek paketi aldım ama Mohg'u öldürmeden ek pakete girilmiyormuş. Hızlı bir şekli var mı? yoksa oraya kadar yine devam mı etmek lazım?
-
Karlı haritaya kadar gelirsen commander'dan sonra bir geçiş var mohg'a. Aslında çok hızlı gelirsin oraya. Ben ng+ yaptım ve 3.5 saatte bitirmiştim mohg dahil. Direkt main boss gidersen bitirirsin bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
beyler oyunun save ini silmiştim mümkünse emin çıtak ın sunumuyla oynayan varsa bana bitrmiş save ini atabilir mi ?
-
normal save de olur bitmiş olsun yeter
-
save paylaşacak kimse yok mu cidden ya ?
-
Selamlar, güncel tank buildi paylaşacak olan var mı acaba ?
-
Yanlışlıkla dlcnin son bossuna gitmişim 15 kez öldüm anca kesebildim hala mesmeri dancing lionu bayle bossu vs görmedim bulabilirsem onları da kesicem son boss kadar olmasa da romina saint of the bud bossu da iyidi baya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arman09 -- 26 Haziran 2024; 0:7:12 >
messmeri kesmeden son bossu kesemezsin ama
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İnan kestim😅
ee nasıl ulaştın hocam oraya ? giriş mühürlü diyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende anlamadım valla dedim ya yanlışlıkla gittim aslında ben mesmeri arıyordum nasıl olduysa son bossun kalesine girmişim son bossa girene kadar farkında bile değildim kapıdan bi girdim boss alanın görünce dedim ki an*nı s*kim😅😅
dancing lion'u nası kaçırdın ya dümdüz koşsan yine görürsün kale girişini
-
Hangi kale ki ben onu ararken kirpi bossunu birde kırk ayağa benzeyen bi bossu buldum katanaları da bulamadım ben birde freya bossunu kestim gerçi 3 kişiydi onlar😅
Hocam o kadar ilerlemedim ama şöyle diyeyim:
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.DLC'ye ilk başlandığında o kafasında ateş olan büyük yaratığı geçince arkada grace noktası var, hatta başında bekleyen 2 npc var. Zaten kadın orada bahsediyor size kaleden. Hemen önünde de kale girişi var. O kale girişi bir nevi oyuna hazırlık gibi yapılmış. Çok kısa sürede bitirilebilen bir yer ve sonunda da dancing lion var. -
Ana oyunda 157 saati devirdim.Açık dünya oyunlarından bıkkınlık duyan birisi olarak bu oyunun açık dünyasına bayıldım.FromSoftware oyunlarında ki kan değişikliğine olan ihtiyacı karşılamış resmen.Sanat yönetimi tepelerde.Oyuna at eklenmesi de seviye atlatmış resmen.
Daha ne kadar oynayacağım bilmiyorum
-
Hocam ben essen kalesine gitmiştim orada reyna bossu vardı adını yanlış söylemiş olabilirim onu 2. Denemeden kestim sonra çıktım o kaleden
dlcyi buff nerf bilmem ne gelmeden bitirdim. fikirlerimi belirteyim...
dlc bölgelerinin grafiklerine bayıldım, çoğu yer muazzam duruyor. sanat tarzının grafiklerden ne kadar önemli olabileceğini bir kez daha gösterdi. çok etkileyici. fotorealistik olmaya çalışan unreal engine 5 oyunlarında bu tür bir "vay be" hissi alamıyorum. muhtemelen 1080p'de oynamanın da etkisi vardır (sadece 2 hafta önce hellblade 2 oynadım ve 1080p'de çok kötü duran bir oyun. ama ekran kartım 3070 de 1080pde bile 60 fps veremiyor. öyle bir durum). 1080p'de dahi sanat tarzıyla gözüme harika gelen bir oyundu elden ring, dlc bunu daha da ileri taşıdı. rauh harabeleri oyundaki en harika gözüken yerlerden biri olabilir. yeşillik ve ağaç yoğunluğu inanılmazdı.
renk paleti, yeşillikler, ağaçlar, kayalar, sislerin konumlandırması ve daha bir çok şeyle muhteşem bir kompozisyon var oyunun görselliğinde
oynanışa gelirsek Scadu blessing sistemini çok beğenmedim ama haritayı gezmek için bir motivasyon olması için konulmuş oldukları belli. tek sorun bazı parçalar çok alakasız yerlerde, çoğu kişi bunları kaçıracaktır. oyunu 18 scadu seviyesinde bitirdim ve gerçekten çok yardımı dokundu. özellikle scadu 18'de midra ve gaius gibi bosslar diğer oyuncuları çok zorlarken (çoğu 10-15 arası geliyor bunlara sanırım) beni pek zorlamadı. daha 1 saat önce ilk 10 scadu seviyesine buff geldiğini öğrendim. doğru hamle olmuş. 15'den sonra scadu parçaları bulmak epey zorlaşıyor.
boss tasarımlarının çoğu mükemmel, özellikle ejderha bossu herhalde oyun tarihinin en iyi ejderha bossu olabilir. inanılmaz efekt kasmışlar, resmen bir aksiyon filminin içinde hissettim kendimi. boss zordu ama adil olduğunu düşünüyorum, hareketlerini öğrenmek mümkün ama benim için yine de 1.5-2 saat sürdü.
final bossu sadece dodgelayarak geçemediğim tek boss oldu. kalkan kullandım. özellikle 2. evresinde sürekli ışık patlamaları yaparak yaptığı sürekli saldırılardan kendisini göremiyordum ve tek çareyi o saldırılar sırasında yüksek endurance ile kalkan açmakta buldum. o yüzden çok tatmin edici bir final olmadı benim için. açıkçası Kai gibi kırık bleed buildleriyle 500 kere ölerek uğraşacak sabrı kendimde bulamadım. ondan sonraki final sinematiğini de hiç beğenmedim, benim için dlc'nin finali genel olarak zayıftı. lore genel olarak güzeldi ama ana oyun kadar etkileyici bulmadım ve ana oyundaki gibi keşfetme ve öğrenme hissi uyandırmadı bende (kişisel bir sorun olabilir)
ek olarak messmer, romina ve rellana da çok eğlenceliydi. mesela messmer de çok zor evet ama öğrenilebilir bir zorluğu var. dancer lion ve golden hippo ise tam tersi. bu bossların kendisi zor değil, kameraya karşı mücadele veriyorsunuz çünkü ve bu mücadeleyi yenmek epey zor.
harita büyüklüğünün biraz şişirildiğini düşünüyorum, bazı büyük yerleri keşfederken atla gezilecek bomboş yerler olduğunu görüyorsunuz. harita pek doldurulmamış, dungeonlar biraz kısa ve moblar özensiz yerleştirilmiş ama dlc olduğu için çok da yadırgamadım. dlc'nin ana odağı kaliteli bosslar olmuş.
onun dışında yine klasik alakasız bir yerden bambaşka bir yeri keşfetme olayı da sık sık gerçekleşiyor. bu hissi çok seviyordum ana oyunda ve dlcde de sık sık bu hissi yaşamak hoşuma gitti. ama yalan yok, haritanın sağ üst kısmına gitmek ve sol üst kısmındaki harita işaretine giden yeri bulmak için internete baktım (bakmadan önce 2 saat aradım ama bulamadım). onun dışında olabildiğince bakmamaya çalıştım
genel olarak DLC güzel bir deneyim oldu. final bossun 2. fazındaki ışık patlamalarını bile azaltsalar (damage olarak nerflenmesine gerek yok) birçok kişi için daha geçilebilir olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 26 Haziran 2024; 12:17:51 >
-
O ışık patlaması bence oyunu sıfır lvl bitirenler için yapılmış bezdirdi beni
Arkadaşlar oyunun ana sürümünün final bosuna kadar geldim. Yalnız benim talisman yuvam 3'te kaldı. Roundtable Hold'daki abla yatar pozisyondakıyafet vs satıyor bana. Onun dışında dediğim gibi final bossu kaldı tek. Ben bu talisman yuvamı nasıl 4'e çıkartabilirim?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X