Ağlamalar işe yaramış, fragmentlar bufflanmış. Mesmer'i getirin bana. |
Elden Ring [PC ANA KONU] (84. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
bi save dosyası istedik hala gelecek. bitmiş donanımhaber hadi eyvallah.
-
ilginç. margitt ve başkentteki altın godfrey'i atlamış olamazsınız sanırım. ki zaten opsiyonel değiller diye hatırlıyorum. iki tane great rune elde edince bahsettiğiniz ablanın 4. yuvası vermesi lazım. emin değili ama belki de rune'ler aktif etmeniz lazım. eğer gözden kaçtıysa şu kulelerde aktifleştirebilirsiniz.
en kötü rountable hold'daki eşya satan heykele bir uğrayım. bazen ölen npc'lerin eşyaları orada satılabiliyor. eşyanın adı talisman pouch olması gerek.
-
dilediğini seç beğen al hocam. :) save diye arat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 26 Haziran 2024; 21:18:7 > -
Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Deneyip yorum yapacağım size.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
x (formerly twitter)
Shura (@shuragamingyt) on Xhttps://x.com/shuragamingyt/status/1805676410096455830 -
Elden ring için mod öneriniz varmı arkadaşlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dlc değil oyun olmuş bu. O kadar oynadım, finale geldim, hala gidilecek bir dünya yer var. Bir de Messmer ve Bayle'i başkalarını çağırarak geçtim mecburen çok fazla ölünce. Onları da kendim yapmaya çalışsaydım daha uzun olurdu muhtemelen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 27 Haziran 2024; 12:25:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba.
Steam indirimlerinde elden ring+dlc alırım diyordum, ama yorumlarda dlc sonrası yorumları okuduğumda performans sorunları olduğu söylediler.
Notebook i7 13650hx+16gb ram+4080 ile sıkıntı yaşar mıyım? (1080p)
Youtube'da çok video göremedim bu konuda.
-
Yaşamazsın
4080 de bazı bölgeler de FPS düşüyor baya kötü performans veriyor malesefquote:
Orijinalden alıntı: cangkArkadaşlar merhaba.
Steam indirimlerinde elden ring+dlc alırım diyordum, ama yorumlarda dlc sonrası yorumları okuduğumda performans sorunları olduğu söylediler.
Notebook i7 13650hx+16gb ram+4080 ile sıkıntı yaşar mıyım? (1080p)
Youtube'da çok video göremedim bu konuda.
burdakiler olmuyor hocam save editor çalışmadı bi türlü sen kendi saveeini paylaşabilir misin rica etsem.
-
Yani fps düşmüyor ama anlık kasma hissi oluyor ara sıra. 1-2 güncelleme ile düzelir diye düşünüyorum. Ana oyunda böyleydi ilk çıktığında.
olmaması mümkün değil hocam. eldenringsavecopier kullanarak atacaksın. alelade kopyala yapıştır ile değişmiyor elden ring'de save. bahsettiğim yardımcı save programına ihtiyacın var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 28 Haziran 2024; 18:2:3 > -
Fire Knight Greatsword ile Malenia'nın kafasına vura vura içinden geçtim. İyi silah..
-
Oyunu benim gibi sömürmüş yeni tat arayan arkadaşlara reforged modunu öneririm
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Evet dlc'nin de sonuna geldik. Dlc ana oyunun önüne geçecek kadar iyi değildi ama yine fs çok iyi bir deneyim yaşatıp ağızda gene güzel bir bıraktı. Dlc'de en çok müzikleri sevdim, her bölgede farklı bir ton çalması. Özellikle shaman village'de çalan ton beni benden aldı. Sanat tasarımı konusunda fs gene zirve olduklarını gösterdi. Midra Manse'yi çok beğendim. Abyssal woods tam dark souls mekanı olmuş, new londo ruins'ten sonra tüyler ürperten bir mekan görmek güzel oldu. Koca bölgeye sadece belli bir mob koymuşlar ama tüm bosslara bedel neredeyse tam bir manyak. Ana oyunu ve dlc'yi tekrar tekrar bitirmek için güzel silahlar, büyüler ve armor setleri koymuşlar. Oyun kendini saatlerce bir saniye biel sıkmadan oynatabiliyor, verilen her kuruşun hakkını sonuna kadar karşılıyor Elden Ring. Evet bosslara gelirsek souls oyunlarında kalkan kullanmayı sevmem Commander Gaius ve Radahn'ı kalkan kullanarak geçmek zorunda kaldım. Özellikle Radahn'da iyice sapıtmışlar artık. Malenia'yı level 1 kesen manyaklara gün doğdu oturup level 1 radahn'ı keserler şimdi. İlk defa bir elde kalkan tutarak diğer elde silahla saldırarak bir boss kestim. Bu şekilde ayrı bir zevkli oluyormuş. Cathedral of manus ve metyr tam bir dark souls 3 vibe'ı verdi. En sevdiğim bossların sıralamasını yaparsak.
1-Putrescent Knight - uyuz falandı ama ben baya sevdim bu bossu. 2-Midra, Lord Of Frenzied Flame kazıktı ama güzeldi vallahi. 3-Metyr, Mother Of Fingers tam bir bloodborne bossuydu bayıldım. 4-Rellana, Twin Moon Knight 5-Bayle The Dread 6-Radahn 7-Scadutree Avatar tasarımı güzeldi. 8-Death Knight Dlc'yi 150 levelde bitirdim, rünlerin hepsine taş aldım. Hem ana oyunda hem dlc'de yardıma giderim bol bol. Şimdi sırada golemleri kesip tear'ları toplamak var. En sonda ng+ başlayıp hem ana oyun hem dlc'deki tüm bossları summons kullanmadan kesip Elden Ring defterini kapatırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 29 Haziran 2024; 17:8:22 >
-
-
Miyazaki: Bu sefer tamam, ağlayacaklar!
Bunu gördükten sonra Miyazaki gene olmamış bekleyin ulan diğer oyunda ben yapacağımı biliyorum.
-
Ana oyunda bu sıkıntı var mı hala? Sisteminiz nedir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X