Şimdi Ara

Elden Ring [PC ANA KONU] (86. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.814
Cevap
59
Favori
95.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dancing Lion ile az önce kapıştım insanların bu bossa neden zor dediğini anlayamadım doğru buff büyüsü ve silahla hiç zor değildi tekte aldım Keen Smithscript dagger+25 ile uzaktan uzaktan tek seferde geçtim bossu :D

• Arkadaşlar, 1070 ekran kartı ve İ7 6700K işlemci ile oynayabilir miyim oyunu? Eski bir Bloodborne ve souls oyunları oyuncusu olarak, dlcden sonra gaza geldim.

Gerçi ilk oyunun korsanı var ama, hiç bakmadım ona, kim bilir ne hatalar olacak.

• torkema61 kullanıcısına yanıt

Aha sorumun cevabını almışım zaten :) Teşekkürler. Alayım oyunu bari.

• yaratıc1KLAVYE kullanıcısına yanıt

Ana oyun için kanama hasarı veren bir build ya da büyücü yeterli olur. Dlc'yi rahat geçmek için ise tank build + kalkan iyidir.

• Targaryen96 kullanıcısına yanıt
    kullandığın save ile alakalı mesela nexus modda bir tane popüler bütün eşyaların olduğu save var. ben onu kullandım ban yemedim. ama yasaklı eşyaların olduğu veya statlarla oynanmış bir save ile girmeye çalışırsan önce softban yersin. görürsün girişte uyarı verir yetkisiz müdahale var diye. silersin softban kalkar 2 saat felan oynayınca. ama zorla devam edersen 6 ay ban yersin. save kullanmak sıkıntılı bir olay değil yeterki düzgün save olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şimdi ben oyunu aldım, kurdum. Ama Logitech gri kol var, ismini hatırlamıyorum. Steami geniş ekran moduna alıp oyunu açıyorum.

Ama oyun içinde hala Klavye tuşlarını gösteriyor; E, F gibi. Gamepad'in tuşlarını nasıl gösterecek oyunda? Bulamadım da.

Edit: Buldum Elden Ring [PC ANA KONU] 

Vagabond olarak başladım. Bu arada, bir sandık buldum, içinden duman vs çıktı ve beni başka bir yere ışınladı. Zehirli bitkiler vs var, oyunun zorlu bölgeleri galiba.

Tekrar başlayacağım oyuna, harita da bulamamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar11 -- 3 Temmuz 2024; 19:17:38 >
  • Birseysoylicem kullanıcısına yanıt

hangi save hocam ve nasıl hangi programla aktardınız link atabilir misiniz ?

• condemned890 kullanıcısına yanıt
    SupremeKingGaiseric yüklediği all item all classes starter save adlı save dosyasını kullanabilirsiniz. ben kullandım banlanmadım. save manager dosyası ile karakteri mevcut save dosyanıza ekliyorsunuz.

Ben de ordaki savelerden birini kullanıcam zaten. Amaç da şu sadece dlc'yi tekrar oynamak istiyorum. Kendi save'imden tekrar oynamak istesem ana oyunu da tekrar oynamam gerekicek.

Yasaklı eşya ne peki hocam ilk defa duydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 4 Temmuz 2024; 1:1:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu save'de oyun en baştan mı başlıyor yoksa görevler vs hepsi bitirilmiş mi oluyor?

• Targaryen96 kullanıcısına yanıt
    Yasaklı eşya artık oyundan kaldırılmış eşyalar mesela DEATHBED SMALLS bu eşya artık oyunda yok. benim bahsettiğim save oyunu sıfırdan başlatan bir save.

• Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt
    Büyücü açtım. Açıkçası tahmin ettiğim gibi kendimi Dark Souls 3 oynuyormuş hissi verdi oyun. Pek hoşuma gitmedi.

Ayrıca 60 fps kilidi olması da üzdü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yaratıc1KLAVYE kullanıcısına yanıt

60 FPS kilidi olması iyi bence, hem gayet akıcı, hem de sistemi yormuyor.

Çoğu yeteneği denedim de en çok zevk veren str + faith buildi oldu. Onlara bakabilirsiniz.

Tüh sıfırdan başlıyorsa anlamı yok, ben de new game başlayabilirim zaten. O zaman artık başka save kullanıcam

hocam bir sürü save manager var bi link atsanız bence daha kolay olurdu yazmaktan. bekliyorum linklieri

• condemned890 kullanıcısına yanıt
    ConConyoutube
    How to Backup SAVE GAME Files or Duplicate Saves ► Elden Ring
    https://www.youtube.com/watch?si=nS4fnOr8Fwn1qALc&v=zukGovoeYvA&feature=youtu.be

buradan bakabilirsin hocam linkide var açıklamasında. nasıl yapacağınıda gösteriyor.

• torkema61 kullanıcısına yanıt

Bence de str + faith en iyisi. Özellikle faith'te can yenileme büyüsü az mana ile en az 1 flask kadar can yeniliyor. Kırmızı flaskları kullanmaz oldum artık, büyü ile çok daha fazla can yeniliyorum.

• korsan sürümde çalışan ps4 icon modu var mı kullandıgınız arkadaşlr ?

• Güncelleme gelmiş, saçma sapan online hata veriyor, offline soktu, bu sefer de oyundan attı. Böyle, salakça bir hata veriyor. Ne uygunsuz etkinliği, mal oyun

Elden Ring [PC ANA KONU] Yine atıyor yahu!!

Elden Ring [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar11 -- 4 Temmuz 2024; 18:58:18 >
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.