Şimdi Ara

Elden Ring [PC ANA KONU] (88. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.814
Cevap
59
Favori
95.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam zırt pırt invade yersiniz. gelir adamlar oyununuzu berbat eder. çok kötü bir coop sistemi var bence. bir tane coop modu var onunla sıkıntısız her yeri oynarsınız ama oda başka bir save dosyası formatı kullanıyor. yani ilerlediğiniz o modda kalır. orjinal oyuna geçmez.
  • selam arkadaşlar , sellen 2.defa gittiğimde gözükmüyor, EMİN ÇITAK tam çözümüyle oynuyorum orda gidiyor alıyor büyü vs., bilgisi olan var mıdır ? (8.bölüm tam çözüm video)

• Selleni 2. kez ziyaretinde göremeyen arkadaşlar için olayın çözümü eminim ki @emin daha güzel bir anlatım sağlayacaktır.

Şimdi arkadaşlar Sellen elinden duvara bağlı olduğu görevde bize atar yapınca dayanamayıp 2 vurmuştum :) (Emin şaplaklamadı fark bur da ) ... hehh işte orda ablamız bize küsüyor 2.kez büyü almaya gittiğinizde gözükmüyor. Pekii nasıl hallederiz ? Şöyle ;
    CELESTİAL DEW diye npc lerle arayı kanka yapan iksir alıp church of VOWS daki heykele gidiyoruz,orada heykele ^^E^^ yapınca aramız yine kanka oluyor. npc miz yerine geliyor. ben iksiri bu görev ile aldım kolay farklı lokasyonlarda da var ( ELDEN RING - PiDIA CARIAN SERVANT LOCATION IN THREE SISTERS (CARIA MANOR) & WHAT HES SELLING )
    Belki birilerine yarar
  • Oyunu unutmusum resmen. 150 buyucu karakter ile nereye gidecegimi bilemeden yarim saat dolastim dun. Hayir ben bir de uc kadar once oyunu bitirdigimde nasilsa dlcye kadar bir tur daha bitiririm diye ng+ baslamistim, sonra kaldi oyle. Emin'in serisine bakayim bir en kisa yoldan nasil girerim dlcye.
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

Radahn'ı 1 saat içinde kesersin hocam. Mohg için ise en yakını üstte karlı haritada teleport noktası var commander niall'i kestikten sonra ulaşabiliyorsun oraya.

Ben NG+'ta mohg dahil elden beast'i kesmem 4 saat sürmedi direkt main boss gidersen hızlıca dediğim yerlere gelebiliyorsun.

• torkema61 kullanıcısına yanıt

Milligokunun son yukledigi videoyu izledim de gozumde buyutmusum evet. Oyunu da epey ozledigimi fark ettim her ne kadar oynadigim donemde dunyanin en iyi oyunu hypeini anlamsiz bulsam da. Benim icin hâlâ Dark Souls 4 bu oyun. Umarim dlcde zorlanmam.Elden Ring [PC ANA KONU] 

Ben başka oyun oynama hevesimi kırdığı için sildim oyunu :D

DLC muazzam kalitede olmuş ama finali beğenmedim. Onun dışında çok ince düşünülmüş her anı. Detaylı yorum yapmim şimdi, oynayıp kendin de yorumla :)
  • 51 lvl Warrior ile ilerliyorum, haritanın çoğunu açtım, hala ilk aldığım Scimitar çifti ile ilerliyorum (başka çift kılıç bulamadım). Arada da Kalkan + Bloodhoud's Fang silah ile bam bam vuruyorum.

13 boss kestim, Margit ve bir ejderha dahil. Fakat şu şerefsiz invaderları geçemiyorum, acaip hızlılar. Buradan da şunu söyliycem; Bu oyunda zırh olayı hikaye; çıplak olursanız, hızınız daha iyi oluyor, Margit'i bu sayede kestim. Artı olarak, büyü kullanmak da şart bazı mob vs.lerde.

Bir de hala şu Turtle Pope'u bulamadım, Emin'den izliyorum ama, orası benim haritada yok sanki (bayaa harita da açtım).

Not: Offline oynamanın yolu yok mu arkadaşlar, oyun içi?

Elden Ring [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar11 -- 11 Temmuz 2024; 22:25:32 >

• Obaaa 🤘🤘🤘

• yazar11 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu paylaştığınız Excel nedir?
  • Yav dun aksam eve gecince dlcyi aldim 15 gb indirme acildi mecbur onu bekledim. Hata ettim dlcyi almadan dlc kapisina gelebilirdim. 4 saatim falan heba oldu. Neyse yatmadan bir saat kadar oynayip en morgott kestim. 150 leveldan 159 levela ciktim guzel mind kastim eksikligini hissediyordum. Bugun moghu halleder dlcye gecis yaparim. Keske hafta basinda alsaymisim dlcyi cok pismanim. Ng+ actigim icin de pismanlik duymam umarim. Cunku ana oyunda bile moblar ufaktan zorluyor sanki onu hissettim. Keske oyun bitince oylece birakip dlc bekleseymisim. Ben bir daha haritayi tavaf eder karakteri 200 level bandina cekerim diye planliyordum new game plua baslarken cunku.

DLC'de zorluk derecesi farklı olduğundan bir sıkıntı yaşamazsınız. Ama başlangıçta dlc biraz zorluyor.

• instagram
    gamersfyp.z on Instagram: "💀💀💀You stopping a tank with your build?The BMW M8 Competition is a flagship model in BMW’s lineup, renowned for its blend of luxury, performance, and cutting-edge technology. Here’s an overview of its key features:Performance: The M8 Competition is powered by a potent 4.4-liter BMW M TwinPower Turbo V8 engine, delivering around 617 horsepower and 553 lb-ft of torque. This engine is paired with an 8-speed M Steptronic automatic transmission, enabling quick acceleration and seamless gear shifts. The M8 Competition can accelerate from 0 to 60 mph in around 3 seconds, showcasing its impressive performance credentials.Chassis and Handling: It features an M-specific chassis tuning with Adaptive M Suspension, M Servotronic steering, and an optional M xDrive all-wheel-drive system, which enhances stability and agility in various driving conditions. The M8 Competition also includes M Compound brakes as standard, ensuring robust stopping power.Design: The exterior design of the M8 Competition is characterized by aggressive M-specific styling elements, including larger air intakes, unique M gills, aerodynamic enhancements, and exclusive M badging. The interior offers luxurious materials, sporty seats, and advanced technology such as BMW’s iDrive infotainment system with a large touchscreen display.Technology: It is equipped with a range of advanced technologies, including driver assistance features, digital cockpit displays, premium audio systems, and connectivity options such as BMW ConnectedDrive services.Customization: Like other M models, the M8 Competition offers various customization options for both exterior colors and interior trims, allowing buyers to personalize their vehicle to their preferences.Overall, the BMW M8 Competition represents the pinnacle of BMW’s performance and luxury offerings, appealing to enthusiasts who seek a high-performance GT coupe with uncompromising driving dynamics and refinement.#gaming #reels #fyp #eldenring #funnymemes #eldenringmemes #eldenringdlc #shadowoftheerdtree #eldencore #viral"
    https://www.instagram.com/reel/C86AVY_iOQv/?igsh=MWdhb3J6bjhxZHI0eA==
    😬😬

• yaratıc1KLAVYE kullanıcısına yanıt

Boss listesi ararken buldum, buyrun;

Elden Ring [PC ANA KONU]
    Elden Ring [PC ANA KONU]reddit
    From the Eldenring community on Reddit: Elden Ring Boss Checklist
    https://www.reddit.com/r/Eldenring/comments/t3rasm/elden_ring_boss_checklist
  • Digital Reaction kullanıcısına yanıt

50 yaşımdayım, 15 yaşından beri PC oyuncusuyum. Ps 1 2 3 4 de kullandım, ama pc oyuncusuyum aslen. Çok zor oyunlar oynadım, çoğunu bıraktım zamanında. İlk FS oyunum Bloodborne'du, çok zorlandım. Ama sonunda oyunu 3 kere bitirdim. Sonra DS1 2 3 de oynadım. Çünkü FS oyunları zorluktan delirtiyor, oyunu kapatıyorsun, ama 5 dk sonra canın yine oynamak istiyor, öyle oyunlar. Diyeceğim o ki;

150 kere öldüğün oyun diyorsun, sonra zor değil diyorsun. Bu nasıl mantık diyecem de, mantık bile değil. Kas hafızası vs. sanki diğer oyunlarda yok mu?? Oyunu kötüleyecem diye, yok konsolcular abartıyor, yok bilmem ne.

Bende yıllardır konsol kullanırım şuanda da PS5 sahibiyim ve her güncel konsoluda alır kullanır satarım.

Belli competitive FPS oyunlar hariç kas hafızasına gerek yok.

Burda yaptığın en ufak bir reflex hatasına ölmüyorsun,en fazla canın azalıyor,aynı hatayı sürekli tekrarlarsan ölüyorsun veya bossun hareketlerini ezberlersen geçiyorsun,buda oyunda 150 kere ölüp,boss'u tanıyıp finalde ameleleliğin meyvasını yiyosun.

30 fps oyunun,60ms TV'lerde ki BloodBorne'dan skill ve reflex beklentim yok ama durumda bu yani,sabır ve 150 kere ölmenin sonucu finalde kazanma hissi.

Doom eternal'ı Nightmare mode'da bir oyunayın ozaman anlarsınız ne demek istediğimi,ikisi farklı katagori fakat biri skill ve hız gerektirirken,diğeri sabır ve sürekli ölerek düşmanı tanımayı gerektiriyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digital Reaction -- 14 Temmuz 2024; 12:22:53 >
  • Digital Reaction kullanıcısına yanıt

Zamanında Doom, Quake vs zor oyunları oynadım, hatta Quake 2'de bir yeri geçemeyince, sinirden cd'yi çıkartıp kırmıştım.

Zorluk olayları farklı; ama FS oyunlarında lvl atlama ya da, buildleri iyi kurarsan 150 kere ölmüyorsun, 2 3 seferde bile geçtiğin oluyor bossları. Yani FS oyunları da belli bir strateji vs gerektiriyor.

steam uygulamasında sol üstte steam/çevirimdışı ol menüsü var onu seçince offline oluyor

• Arkadaşlar Elden Ring için hile, trainer vs nerden indirebilirim acaba ? Youtube’da 1-2 video gördüm millet direk statlarını lvlini istediği gibi ayarlıyor hileyle, istediği itemi falan seçip takıyor, ben de normal yollarla oyunu bitiremedim en azından bu şekilde oynayıp merakımı gidereyim diyorum.

Diğer türlü olmuyor ya her şey canıma okuyor, Metin 2 oynar gibi gidip aynı yerde farmlayıp level kasmak ya da Youtube’dan rehber izlemek de pek bana göre değil, öyle olunca belli bir yerde takılı kaldım ne ilerleyebiliyorum, ne milletin bulduğu o havalı ekipmanlara falan erişebiliyorum, bu tarzda oyunlarla çok tecrübem de olmayınca tıkandım kaldım. En azından hileyle 1 kere bitirip oyunun mantığını anlarsam sonra bide normal bitiririm diyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 14 Temmuz 2024; 18:14:45 >
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.