Üstat teşekkür ederim. Dediğiniz gibi potlarım yarı yarıya gitti. |
Elden Ring [PC ANA KONU] (90. sayfa)
-
-
Oyınun en saçma dinamiği de Scarlet Lot. Ne olursa olsun ölüyorsun. Her yerden düşme olayı bile bundan daha az saçma. Resmen, sktredin bizim oyunu oynamayı, delirmeyin boşuna demişler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar11 -- 25 Temmuz 2024; 21:1:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ahahahaha. Radahn'ı Summonlara öldürttüm resmen. 2 vuruşluk canı kalınca da ben geçirdim kafasına 😃😃
Not: Beyin gücü > Kas gücü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar11 -- 29 Temmuz 2024; 21:11:4 >
Gerçekten hiç tolerasyonu yok scarlet rot'un sırf şu mekanik yüzünden mikelayi kesmedim. Bütün souls oyunlarını bitirdim dlc lerine kadar ama yok 2.fazi bir türlü geçemedim, artı biz damage yedikçe kevaşenin canı artiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
300 mb güncelleme indirdi nedir bilen var mı?
-
Şşt caktirma.
Günler geçiyordu, oyundaki saçmalıklar bitmiyordu. Rykard öncesi yılanda 3 4 kere öldüm, ama Demigod Rykard'ı tekte geçtim. Hatta dandirikten evergoal boss'u Alecto, Demigod'dan güçlü 🤣🤣
🤣🤣🤣🤣
Güncelleme: Alecto'yu bugün 10 defa uğraştım geçemedim.
Amaaa: Milletin ödünün patladığı Mohg'u 3.denemede Mimic (sadece oyaladı) ve Rock Sling büyüsüyle geçtim. Lvl 129
Şaka gibi oyun yapmışlar yaa 🤣🤣🤣🤦♂️🤦♂️
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar11 -- 7 Ağustos 2024; 23:13:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
alecto oyun sonu bosslarını saymazsak en zor boss olabilir ya. hiç durmuyor çünkü cimcime. ama ödülü çok iyi. o yüzden "amaaan ne uğraşıcam" demeyin, biraz daha güçlenip kesmeye bakın.
-
-
Garip bir sorun yaşıyorum. En son güncelleme değil de bir önceki güncellemede başladı sorun sanırım. Büyük bir boss u kesince fps 0 a düşüyor ekran bildiğin donuyor yazı bile çok zor çıkıyor boss dan düşen rune falan bekle ki gelsin oyunu kapatmak zorunda kalıyorum. Her büyük boss dan sonra oluyor güncelleme yapmadan önce yoktu bu sorun. Oyın oynarken sorun yok boss savaşında sorun yok ama kesince fps 0 oluyor bir ara boss u kestikten sonra yarım saat bekledim belki normale döner diye dondu kaldı kapatıp açtım oyunu Allah'tan save dosyası sorun olmadı oyunu açınca rune üzerinden düşen silah vs geldi. Save dosyası bozulur diye yedek alıyorum arada.
Bu sorunu yaşayıp çözen var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 19 Ağustos 2024; 22:15:4 >
bu bahsettiğiniz sıkıntı başarım getiren bosslarda mı çıkıyor? çünkü bir süredir aile paylaşımı özelliği için steam'in beta sürümlerini kullananlarda böyle bir sorun var. bende silahları +10 yapamıyordum çünkü oyun çöküyordu. ki bu başarımı almıştım ama bug işte, başarım getiren her hamle çökertiyordu oyunu.
eğer steam beta sürüm seçeneği açıksa kapatıp birde öyle deneyebilir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darth hede -- 20 Ağustos 2024; 2:53:31 > -
Beta ayarlarda kapalı. Tüm bosslarda donuyor
-
-
great rune bölümü orası. bazı bosslardan düşüyor diyelim. 7 tane var. her birinin farklı bir faydası oluyor. kimisi canı artıyor, kimisi başka statları, malenia'nın ki vurdukça can dolduruyor falan filan.
şu linkteki kulelerde rune'leri aktifleştirmeniz lazım. mesela radahn'ı öldürdünüz, caelid'deki divine tower'a gidip rune'ü kullanılabilir hale getirmeniz lazım. sonra grace'de great runes bölümünde istediğinizi seçeceksiniz. ardından rune arc kullanmanız lazım ki aktifleşsin. ayrıca ölünce gidiyor, yeniden rune arc kullanmak lazım. dark souls 3'ü oynadıysanız ember benzeri bir sistem işte. biraz daha meşakatli tabi.
-
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X