Şimdi Ara

Elden Ring [PC ANA KONU] (89. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.814
Cevap
59
Favori
95.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

önce bunu inidiriyorsun;

Elden Ring [PC ANA KONU]
    Elden Ring [PC ANA KONU]github
    GitHub - cheat-engine/cheat-engine: Cheat Engine. A development environment focused on modding
    https://github.com/cheat-engine/cheat-engine

sonra aşağıdaki tabloyu indirip dilediğini yapıyorsun.

online'da kullanma, banlanırsın.

Elden Ring [PC ANA KONU]
    Elden Ring [PC ANA KONU]nexus mods :: elden ring
    Elden Ring Ultimate Cheat Engine Table (Best Table)
    https://www.nexusmods.com/eldenring/mods/48
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    offline launcher var onunla çalıştır oyunu ve statlarını bu tablodan düzenleme. istediğin eşyaları alabilirsin çantana oyundan kaldırılmış eşyaları alma ama. mesela bütün rünlerden kendine verip sonra onları basıp level basabilirsin karakterine sonra online da girsen ban yemezsin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Patches üzümlü kekim. Yanlışlıkla öldürdüm Elden Ring [PC ANA KONU] 

71 lvl, 31 boss (opsiyoneller dahil, geze geze oynuyorum), 55 saat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar11 -- 17 Temmuz 2024; 18:45:41 >
  • darth hede kullanıcısına yanıt

Hocam sayenizde yaptım. Great Runeları aktif etmemişim, onları aktif ettim. Sonrada The Roundtable Hold'da arka odalarda bulunan iskelet ikiz bacıdan talisman pouch satın aldım.

• Bu arada dün oyunda Malenia'yı online yardımlı olarak kestim ancak boss ortadan kaybolmadı. Boss kapısı aktif, Malenia aktif. Online yardımlı kestim diye mi gitmedi? İlk defa yardımlı bir boss kestim o da işe yaramadı.

• Büyük İskender B kullanıcısına yanıt
    Başkasının bossunu kesmiş olabilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yere işaret bırakıp bekledin mi? Sana gelmeleri lazım, senin yerden sarı işaretleri seçip onaylaman gerekiyor, onaylamadan hemen önce hayalet gibi görebiliyorsun diğerlerini.

Ama sen diğer oyuncunun dünyasına gitmişsen o zaman o arkadaşa yardımcı olmuşsun demektir.

Ben senin dediğin olayı Dark Souls 1 de yaşadım. Capra Demon denilen boss için yere yazı yazdım ve bir başkasının dünyasına gittim. Sonuçta bossu kestik ancak kendi dünyama döndüğümde bir de ne göreyim lanet olasıca capra demon ve köpekleri olduğu yerde duruyor. Büyük ihtimal siz de aynı olayı yaşamış olabilirsiniz. Yardım için yerde ki yazılardan summon yapmanız gerekiyor.

• Godrick'i Neferi ve 3 kurt ile tekte geçtim. +5 Bloodhound's Fang ile. Lvl 70.

Catacomb'lardaki goblinler daha zor yaw Elden Ring [PC ANA KONU] 

siz bence başkasına yardıma gitmişisiniz, yere kendi summon işaretinizi bıraktınız muhtemelen, başkası sizi çağırdı

başkası size yardım etsin istiyorsanız boss kapısının yakınlarında furlcalling finger remedy eşyasını kullanmalısınız. bunu kullandığınızda o bölgedeki başka oyuncuların summon işaretlerini görürsünüz. o şekilde çağırdığınızda keserseniz olur

başkasına gittiğinizde toplam pot sayınız ikiye bölünüyor hatta, o şekilde de ayırt edebilirsiniz. örneğin 12 potunuz varsa 6 pota düşüyor. siz başkasını kendi dünyanıza çağırdınızda ise onların potları düşüyor sizinki normal kalıyor.

• From software bir şekilde oyunlarından nefret ettirip sildirmeyi başarıyor. DS3te bazı bossların gereksiz zorluğu, ya da hatalı movesetleri yüzünden nefret etmiştim. Bunda da g.tü boklu Cruiceder Knigt mı ne oç, geçemiyorum. Level 73. Şaka gibi. 6 kere denedim. Oyından nefret ettirir.
    Edit: Ulcerated tree spirit gibi dev bir bosu, kameranın out olduğu bir bossu, sadece 2 can potu ve bir kere kılıcı yakarak geçebildim, deneme diye girmiştim 😃
    Ama o salak bossumsu crusedır'ı geçemiyorum. Nasıl bir saçmalıktır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar11 -- 20 Temmuz 2024; 17:55:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazar11 kullanıcısına yanıt

onları geçmenin en kolay yolu parry yapabilen bir kalkan. hareketleri ağır olduğu için kolayca parrylenebiliyor. öyle denemenizi tavsiye ederim.

Ağır mı, adam deli gibi hızlı, 6 7 kere moveseti var, parry de kar etmedi. Uçarak vuruyor ayrı, kuyruğuyla vuruyor. Tam bir saçmalık. Kaldırmaları lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar11 -- 20 Temmuz 2024; 18:10:12 >
  • yazar11 kullanıcısına yanıt

ya en azından hareketleri okunabiliyor. çok agresif olmadan parry yapılabilen hareketleri parry ile savuşturup kritik hasar vermek(envanterde kritik hasarı yüksek bir silah bulundurmak ve geliştirmek iyi olabilir), diğer hareketlerde ise dodge yapmak en doğrusu bence. bazılarının hayvan gibi kalkanı olduğu için normal saldırılar ile hasar vermek zor olabiliyor. böyle dediğime bakmayın, kolayca geçilir demiyorum. bende çok zorlandım, sövdüm ama en azından çıkar yol buldum kendimce.

+5 Booldhound's fang var, kodu mu oturtuyor. Ama buna çare olmadı. Neyse, zaten opsiyonel, sallarım gider.

• 211 saat , 231 levelle DLC ye giriş yaptım Bilin bakalım ne oldu Ağzıma ağzıma vuruyor Ranella

DLC de güçlenmek için toplamam gerekenleri de topluyorum ama banamisin demiyordu. Neyse ki yardımla 3 kişi kestik. Erken mi girdim ne yaptım.

İyi vuruyorum ama o fena vuruyor. Kılıcıyla uzaktan gönderdiği büyü canımın 3de 2 sini alıyor. Talismanlar da bı işe yaramıyor DLC de. Yani ana oyundan topladığımız ne varsa pek bı işe yaramıyor.

Elden Ring [PC ANA KONU]

• Redmane Castleda 2 boss var, biri cruciel knight yine. Diğerini rahat geçtim, bu salak yine çıktı karşıma. SAÇMALIK

• Monster Hunter Valstrax:

Elden Ring Radahn:
    SulkierPit7youtube
    General Radahn turns himself into a meteorite and destroys me - Elden Ring
    https://www.youtube.com/watch?si=Eav4cVdtz2zyNY2V&v=wJas8GsVgWo&feature=youtu.be

-------
    Mh Rise Narwa:
    pemalazyoutube
    MHRise | Thunder Serpent Narwa Long Sword Solo 4'28
    https://www.youtube.com/watch?si=0l4GtjvboQ5QvOW5&v=WwzG6hbM56w&feature=youtu.be

Elden Ring Elden Beast:
    MrHunteryoutube
    Elden Beast In 8 Seconds (TRY THIS OP BUILD)
    https://www.youtube.com/watch?si=lvVhA5AHyrxVfZbA&v=iKXtQEpf--M&feature=youtu.be

-------
    MH Insect Glaive:
    Mikaraiyoutube
    MHW Iceborne - The Beauty of the Insect Glaive
    https://www.youtube.com/watch?si=hdaYNpiCusddeAJX&v=o6KrtJTcfLs&feature=youtu.be

Elden Ring twin blade:
    Jason Brody Gamingyoutube
    Maxed Spinning Twinblade + Bloodflame is too OP and satisfying | Elden Ring
    https://www.youtube.com/watch?si=oteacaxykagbhkQG&v=2BdS3W0JeP8&feature=youtu.be

--------
    Uzun lafın kısası; Monster Hunter'a çok şey borçlusun Elden Ring 🤦‍♂️🤦‍♂️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar11 -- 21 Temmuz 2024; 17:15:45 >

• Ne silahmış be. Evergoaldaki cruisebel knigt'ı tek seferde L2 yaparak geçtim.
    Elden Ring [PC ANA KONU]
    Elden Ring [PC ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.