Şimdi Ara

Elden Ring [PC ANA KONU] (87. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.818
Cevap
57
Favori
96.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dosyaları doğrulama yaptırın diyordu bandai, hocam deneyin hata o şekilde çözülebilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunu ilk çıktığında almıştım, zor geldiği için oynayamamıştım. Bu süre zarfında bir kaç denemem olsada yapamamıştım.
    Şimdi Emin ÇITLAK'ın sağolsun tam çözümü ile yeni yürümeye çalışan bebek edası ile bişeyler yapmaya çalışıyorum

Konuyu takip edipte aynı dertten müzdarip olan varsa bi baksın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deluxx -- 6 Temmuz 2024; 0:36:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Birseysoylicem kullanıcısına yanıt

Evet, dün baktım hallettim, sağol. Warrior başlamıştım 22 lvl oldum, harita açıyorum, item topluyorum, farm yapıyorum paso. 30 lvl olayom bosslara girişicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazar11 kullanıcısına yanıt
    hadi kolay gelsin :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • "Başlangıçta şuraya git, şu büyücü asasını al" dediğiniz bir yer var mı?

Oyun başlangıçta bayağı zorluyor büyücü ile.

• yaratıc1KLAVYE kullanıcısına yanıt
    Emin Çıtakyoutube
    Beklenen an geldi. Sonunda Elden Ring Tam Çözüm ile karşınızdayım. Uzun süredir hem yayınlarda hem de yayın dışı araştırmalarla bu özel içeriği hazırlamakla uğraşıyordum. Tam Çözüm bölümlerini çalıştığım işim nedeniyle ancak hafta sonları çekebiliyorum ama günü birlik olarak yayınlamaya dikkat edeceğim. Yüklediğim tüm bölümleri katıl üyeleri anında izleyebilirken, diğer herkes yine günde bir video olarak erişebilecek. Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCukRQCCUek375pSFETayivw/join Topluluk odaklı Discord kanalımıza da bekleriz: https://discord.gg/gtzBgYV9zr 00:00 Elden Ring Tam Çözüm Bölüm 1 01:20 Elden Ring Karakter Seçimi Nasıl Yapılır? 02:38 Keepsake [Başlangıç eşyasını seçmek] 03:34 Elden Ring Açılış Sinematiği 07:50 Tarnished's Wizened Finger 08:45 Boss: Grafted Scion 11:42 Elden Ring Tutorial 11:53 Pouch nasıl etkili kullanılır? 12:40 Lost Grace nedir? 14:57 Stakes of Marika nedir? Ölünce yakında başlamak 15:15 Boss: Soldier of Godrick 16:00 Finger Severer ve Tarnished's Furled Finger 16:34 Elden Ring Haritası 16:53 Summoning Pool nedir ve nasıl işler? 17:43 Elden Ring'de yolunuzu bulmak 18:00 NPC: White-Faced Varré #1 20:20 Fast Travel (Hızlı Seyahat) 20:47 Eşyaları geliştirmek 21:22 Nomadic Merchant Kale ve Item Crafting 24:10 Elden Ring'de harita parçalarını bulmanın kolay yolu 24:53 NPC Melina #1 / Binek Torrent / Seviye atlama 28:22 Harita: Limgrave, West 28:40 NPC: Renna #1 / Summon özelliğinin açılması 31:10 Meteorite Staff ve Rock Sling büyüsü nasıl alınır? 41:08 Harita: Limgrave, East 41:38 Kuzey Caelid'e kolayca ulaşmak 44:25 NPC Meline #2 / Roundtable Hold 46:08 Memory Stone geliştirmesini almak 49:53 Fort Faroth'a ulaşmak 51:47 Church of Vow'a ulaşmak 1:02:09 NPC: Miriel (Dev Tosbağa) 1:03:39 Oyun Başında hızlı seviye almak İçimdeki Dark Souls ve From Software sevgisini kanalize etmek için videolar hazıladığım kanalıma hoş geldiniz. Videolarını beğenerek ve kanala abone olarak siz de içeriklerime destek olabilirsiniz. Beni sosyal medyada da takip edebilirsiniz: Twitter: https://twitter.com/emnctk Instagram: https://www.instagram.com/emin_citak/ #walkthrough #fromsoftware #eldenring
    https://youtu.be/Ekja1JzPWD4?si=tp7uov9saZxMiuOx&t=1871

31. dakikadan itibaren izleyebilirsiniz. oyunu birazcık kırabilecek bir asa ama çok zorlanıyorsanız deneyebilirsiniz.

• darth hede kullanıcısına yanıt
    Asanın adı ne ki

• arman09 kullanıcısına yanıt

meteorite staff. oyunun başları için epey güçlü. ama upgrade edilemediği için ortalardan itibaren etkisi kalmıyor.

Hocam bu ne? Millet atla eşekle geziyor, biz yayanspor. Herifçioğlu level atlama özelliğini de açmış.

Anlaşılan Miyazaki bu oyunda harbi troll kafadan gitmiş.

atı yanlış hatırlamıyorsam 3. grace'i açınca alıyorduk. melina hanım kızımız gelecek ve atı kullanmaya başlayacaksınız.

level yükseltme oyunun başında var zaten. grace'lere oturunca menüde görmeniz lazım. silahların levelini yükseltmek ise oyunun başındaki church of elleh isimli yerde oluyor. daha sonra biraz daha ilerleyince ana mekan açılacak, oradaki demirci amca ile halledeceksiniz.

Hocam bonfire'da level felan atlanmıyor şuan.

Harbi troll kafa ile yapılmış bu yapım. Sağdan soldan rehber okumak,izlemekte istemiyor ve sevmiyorum.

Ben şimdi naneyi yemedim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 6 Temmuz 2024; 19:27:14 >

grace'e oturunca level up çıkmıyor mu menüde? yoksa yeterli ruh daha doğrusu rün mü yok? oyunun en başından itibaren level atlama vardı diye hatırlıyorum ya ilginç.

ilk from software oyunu ise zorlanabilirsiniz, normal. ufak tefek rehberlere bakmakta çok büyük bir problem yok bence. gidilecek yol, bosslar vs değil de karakter, silah gelişimi gibi şeyleri hiç souls oynamamış birisinin çözmesi uzun sürebilir. hatta elinizde varsa dark souls 3 ile başlamak daha doğru bile olabilir. elden ring daha büyük ve karışık bir oyun.

Yalayıp yuttuk tüm seriyi hocam.

Grace denilen şeye oturunca çıkmıyor maalesef "level up" ibaresi.

He tmm bende dlcde bir staff sandım

melina ile konuşup sana atı verdikten sonra grace de level up çıkıyor.

• mikbalatas kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Kimmiş, neredeymiş bu avrat bi bakam.

stormgate hemen altında ki grace oturduğun zaman çıkacak.

• Arkadaşlar bu oyun coop gidermi ? İki kişi oynamak istiyoruz , ancak öyle bostan bosa çağırmak değil , beraber keşfederek oynamak. Modlarla mümkün sanıyorum ama, bu oyun içinde çağırma item ları ile de oynanabilirmi, mod vs kurmak istemiyoruz. Bu itemlera ulaşım çokmu zor ? HEr öldüğümüzde saatlerce tekrar bağlanmak zorunda kalmaksızın oynamak için soruyorum

• Donatn kullanıcısına yanıt

çok büyük bir bölümünü oynarsınız beraber çağırma item'ı ile.

şifre koyup bağlanırsınız birbirinize. gerekli itemi yeterince craftlamak uğraştırıcı değil.  

edit: ilerleyişiniz ortak sayılmaz ama. host kimse onun dünyası ilerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 8 Temmuz 2024; 21:54:9 >
  • Donatn kullanıcısına yanıt

Oyunun kendi coop sistemi çok kısıtlı. At ile seyahat edemiyorsunuz ki atla geçilmesi gereken yerler var oyunda. Sürekli invade yiyorsunuz, rahat oynamanız pek mümkün olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.