< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Elden Ring [PC ANA KONU] (92. sayfa)

-
-
-
3 saat bu oyun için değerlendirme yapılamayacak kadar kısa bir süre.
-
Yaş 37. Ps4 ve ps5 te ayrı ayrı oyunu %100 bitirdim platin kupalarını aldım ve toplamda 1000 saat üstü oynama sürem var. Şimdi de pc de arkadaşlarla seemless Co Op moduyla birlikte oynuyoruz. Harika oyun. Souls serisine yabancı arkadaşların ilk izlenimde oyunu beğenmemesi çok normal. Ancak bu kadar kötü yorumlar yazmak yerine insanlar bu oyunu neden bu kadar çok seviyor bunu anlamaya çalışmak daha doğru olacaktır.
Yalnız başına oynayamayan ve Seemless Co Op moduyla birlikte oynamak isteyen arkadaşları beklerim 😊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gürz ve kalkan var, sadece kalkandaki yetenek çalışıyor silahtaki yeteneği nasıl kullanabilrim?
-
Silahı çift el tutarsan kullanabilirsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Shadow of the Erdtree DLC'sini yaklaşık 60 saatte bitirdim. Böylece ana oyun dahil olmak üzere toplamda 180 saat süren Elden Ring maceram bitmiş oldu. DLC'yi genel olarak beğendim. Ana bosslar gerçekten zorlayabiliyor. Özellikle Radahn çok zorladı. Online yardım alarak geçtim. Onun dışında haritası gayet güzel tasarlanmış. Sanat tasarımı da etkileyici. Ana oyundakine göre daha karanlık bir teması var. Hikayesini de beğendim. Sadece optimizasyon konusunda ana oyuna göre biraz daha kötü bir performans veriyor. Anlık takılmaları daha sık yaşadım. Kesinlikle sadece ana oyun değil, DLC'si de oynanmalı.
-
3 saat dayanamayan insan 10 saat nasıl dayanacak?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de öyleydim. İkinci saatin sonunda napıyorum lan ben boşa vakit harcıyorum dedim ama bir arkadaşın zorlamasıyla ittire kaktıra bir seviyeye geldikten sonra bırakamadım bir daha. 4 kez bitirdim şu an ara verdim yani başlasam sıkılmam öyle diyeyim.
Ki daha önceki souls tecrübem "0"
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yani mecbur çift el silah mı kullanacağım, böyle basit bir özelliği neden koymamışlar hayret.
-
Herkesin zevkleri farklıdır. Bu kadar övüldüğüne ve sattığına göre elbette çok iyidir ama ben alışamadım, dayanamadım. Gerçekten çok zor...
-
Kaldı ki, Elden Ring, çizim mesafesi ve detay seviyesi gibi teknik konularda da iyi. Özellikle Liurnia'daki kadar, uzakları net çizen başka oyun görmedim.
Spoiler olmaması için görüntü koymuyorum. Lake Facing Cliffs ve Behind Caria grace'lerindeki manzaraları hepiniz biliyorsunuz.
Ya da Siofra'daki Greko-Romen yapıların texture çözünürlüğü ve statik ışıklandırması.. Gene çok başarılı.
Ek: Liurnia gibi bölümlerin görselliği, güncel bir TV'de, Dinamik (aktif) Ton Haritalama açıkken çok daha etkileyici olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 3 Nisan 2025; 7:41:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oyun zor olduğunu için mi bıraktınız ? bırakmayın hocam yardım çağırarak ilerleyin. bir seviye de oyun rahatlar ve deneyimlemiş olursunuz oyunu. keşfedecek bir sürü şeyi var. bende ilk bloodborne da öyle demiştim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X