Hocam kayıt 1 kasımda başlamıyor, aksine başladı 1 kasımda bitiyor. |
Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU] (34. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2E0F8F55 -- 21 Şubat 2022; 5:47:13 > -
Beta kayıt sitesi çöktü hocam. Ben kaydımı rahat yaptırdım ama şu anda siteye ulaşılamıyor. Aşırı yüklenme var sanırım.
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2E0F8F55 -- 21 Şubat 2022; 5:47:59 > -
-
Evet, gevezelik ten unuttuk :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yanlız 18 inde horizon 25 inde elden ring. bizim için kötü oldu hangisini oynayacağız şimdi:)
-
-
Ya nasip diyerekten kaydolduk bakalim test e, umarim seciliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 18 Ekim 2021; 20:36:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2E0F8F55 -- 21 Şubat 2022; 5:48:55 > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2E0F8F55 -- 21 Şubat 2022; 5:48:38 > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2E0F8F55 -- 21 Şubat 2022; 5:48:49 > -
Sevdiceğimiz ile birlikte ateş başında sarı ağacın esintilerle sallanan dalları eşliğinde şahane bir manzara.
-
fayton gezisine döndürürüm bende
-
oyun psn satışa açılınca; haber verirseniz süper olur. kaçırmayıp hemen almalı.
-
Her an arkadan yüzsüz bir iblis saldırabilir tabi, orası ayrı.
-
Onları temizlemeden sevdiceğimizi ateş başına getirir miyiz? Bu oyunda birden spawn oluyorlardı ama değil mi? Gece farklı yaratıklar çıkıyordu diye kalmış aklımda.
-
Kapalı betaya başvurdum ama başvuru sırasına göre mi seçilecek yoksa çekiliş tarzı mı olacak?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Birazcık daha yaratıcı olman lazım. Fayton mu kaldı...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X